Επισκέπτης
είχα ένα σέσιον με τη μάνα σου.
τελειώσαμε
ακούω.
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
μαζι με σενα να παρω παρτουζα την μανα σου η την αδερφη σου?
είχα ένα σέσιον με τη μάνα σου.
τελειώσαμε
ακούω.
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
ελα το σαββατο να μας τα πεις απο κοντα..
Αντιρατσιστική πορεία το Σάββατο
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010, 16:59
Με την συμμετοχή 55 οργανώσεων κατά του ρατσισμού, κομμάτων και συλλόγων μεταναστών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι αντιρατσιστική πορεία από την Ομόνοια προς την πλατεία Συντάγματος.
Μεταξύ των συνδικάτων που συμμετέχουν είναι η ΟΛΜΕ, η ΕΙΝΑΠ, Παναττική Ένωση Καθαριστριών και Οικιακού Εξοπλισμού, που είχε συγκροτήσει η Κωνσταντίνα Κούνεβα, 30 Κοινότητες Μεταναστών, η Κίνηση «Απελάστε τον ρατσισμό», το Δίκτυο Κοινωνικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων Μεταναστών και Προσφύγων, η Νεολαία Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (YRA), η καμπάνια «Όχι στο ρατσισμό από την κούνια» και το Εθνικό Παρατηρητήριο κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας (ΚΕΜΟ).
Από πλευράς πολιτικών κομμάτων, θα συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου θα διοργανωθεί συναυλία με συγκροτήματα μεταναστών 2ης γενιάς, στην πλατεία Συντάγματος.
Όπως διευκρινίστηκε σε συνέντευξη Τύπου, πρόκειται για μία «κινητοποίηση διεκδίκησης όλων των αιτημάτων, που αφορούν μετανάστες και πρόσφυγες», ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών.
Μεταξύ των αιτημάτων είναι η επαναφορά στη νομιμότητα 140.000 μεταναστών, που έχασαν το δικαίωμα νομιμοποίησης τα τελευταία χρόνια, και ειδική ρύθμιση -μέσω της οικογένειάς τους- για τα παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ και δεν έχουν χαρτιά, ώστε να μπορούν να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα με την ενηλικίωσή τους.
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αμοιβαδα..
Εγώ θα τις πάω για ψάρι ( Ίσθμια) και μετά θα ξεκουραστούμε στον Ασπρόπυργο .
Και εσύ τρέχε στις Πορείες !
Θα σε σκεφτόμαστε
ξεκαρφωμα & ετσι..Άφησε τις πορνοστάρ κι έπιασε το σημαδεμένο
Εγώ θα τις πάω για ψάρι ( Ίσθμια)
Κάνε λίγα χιλιόμετρα παραπάνω και έλα Λουτράκι...
Σου έχω ταβέρνα - καταφύγιο στη μέση του πουθενά, στα Πίσσια, 10 χλμ από Λουτράκι, μέσα στη φύση, μακρυά από αδιάκριτα μάτια...
Κοίτα σοβαρά σου λέω .
Πιες 2-3 ούζα .
Κάνε κανένα τρίφυλλο .
Πάρε και κανένα βιζιτάκι .
Και θα ξεθυμώσεις και δεν θα κάνεις το Βεληγκέκα εδώ μέσα !
Σου χρειάζεται να χαλαρώσεις λίγο !
Τι κουζινα?
Κάνε λίγα χιλιόμετρα παραπάνω και έλα Λουτράκι...
Σου έχω ταβέρνα - καταφύγιο στη μέση του πουθενά, στα Πίσσια, 10 χλμ από Λουτράκι, μέσα στη φύση, μακρυά από αδιάκριτα μάτια...
Λιανά να τα καταλαβαίνουμε οι Βατρχανοησιώτες , τα παιδιά από τους Ποδαράδες και το Χεζολίθαρο μ και οι μάγκες από το Κατσιπόδι , το Βουρλοπόταμο , τα ασπροχώματα , τη Γούβα , την Αλυσσίδα, το Δρουγούτι , ( ά ρε Βολταίρε ! ) κ.λπ.
ελα να σε γαμήκει να αρχίσεις και συ τα όμορφα.δεν εχεις κ αδικο αλλα για τον φανφαρα καμια θεραπεια εχεις?
γιατι ετσι μου καυλωσε..γτ μου την ειπες τοτε που θα παω στην πορεια για το μεταναστευτικο αφου κι εσυ θα πας? ?
προμοτερ νταβατζακο παλι στο μεροκαματο???Κάνε λίγα χιλιόμετρα παραπάνω και έλα Λουτράκι...
εχω προλάβει.
όλο το σόι σου με φχαριστησε και σε περιμένει να σου πει τα μαντάτα.
αααααααααααααχχαααχαχαχαχαχαχαχα
φιλιά από την πουτάνα τη ρωσσίδα.
ξέρεις εσύ. τη γάμησα κι αυτή ως επιδόρπιο.
αααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν εχεις κ αδικο αλλα για τον φανφαρα καμια θεραπεια εχεις?
τι να γαμησεις μωρη Μινχαουζερ?
οι κοτες δεν γαμανε
κ τα κοκορακια μονο πορτα τρωνε αχαχαχαχα
έλα σε περιμένω στο διπλό στο πατρικό σου.