Επισκέπτης
αδελφη ψυχη πουρουλη..Καπετάνιο μάνα μου .
Άρχισες τις αστικούρες στα γεράματα !
αδελφη ψυχη πουρουλη..Καπετάνιο μάνα μου .
Άρχισες τις αστικούρες στα γεράματα !
επιτέλους! φωτογραφία του ΠΠ
εδω εχω φωτογραφια και του ex boyfriend του ΠιΠη!
Γνωστος ως η Κλαρα η Αρης Βελουχιωτης!
Eγώ πάλι πιστεύω οτί πλέον είναι εντάξει,οι διαφωνίες σου που βρίσκονται;!
κάτσε να ρθει ο άσπρος να σου βρίσει τη μάνα τώρα
Νομίζω αυτή η διάταξη εξακολουθεί να ισχύει.Αρχικά στην τριετία στην υποχρεωτική εκπαίδευση . Αυτό θα ήταν καλό από κάποιο έτος και μετά . Έστι δεν υπάρχει η ποχρέωση να ακολουθεί το ξένο παιδί την υποχρεωτική 9ετή εκπαίδευση .
Ότι δεν εξειδικεύεται ο νόμιμος τίτλος παραμονής στην Ελλάδα
Ότι επαφίεται η υλοποίηση στις επιτροπές που θα συστήσουνε οι Νομαρχίες , χωρίς να υπάρχει χρονικό όριο .
Δεν υπάρχει νομοθετημένο το ελάχιστο ,ακθ΄όσον αφορά την επαρκή γνώση της Ελληνικής και της Ελληνικής Ιστορίας .
Τέλος θεωρώ ανεπιεικείς τις διατάξεις για την εκκρεμούσα απόφαση απέλασης και την στερητική της ελευθερίας ποινή τουλάχιστον ενός έτους , θα μπορούσε να είναι λίγο παραπάνω .
Έχω και άλλες διαφωνίες , αλλά ΟΚ
Εδώ είναι μπουρδέλο δεν θα κάνουμε νομικό φροντιστήριο
Γιατι να βρισω ρε συκοφαντη μανα στο ποστ που παρεθεσες?
Ρε σαλτα γαμησου κωλοτρυπα να πουμε
δε μπορώ άλλο τα θαλασσοδαρμένα ύψη.....
θέλω ν αράξω στο Πεντάγωνο.
ααααχαχαχαχαχαχα
στάσουυυυυυυυυυυυυυυ...
μύγδαλααααααααααααααααααααα
http://[URL unfurl="true"]www.drug3k.com/img2/prozac_10532_4_%28big%29_.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
καλα παρε τα χαπια σου τωρα και το απογευμα παρε τον παπαριων αγκαζε να πατε να μου κανετε μηνυση επειδη ειμαι βρωμοστομα και οι κακοι μοντ δεν κανουν κατι
Οταν γυρισεις μετα μην ξεχασεις να ριξεις γαμωμανς σε οποιον δεν εχει σαν ειδωλο τον καθε σφακτη κουμουνα
καλα παρε τα χαπια σου τωρα και το απογευμα παρε τον παπαριων αγκαζε να πατε να μου κανετε μηνυση επειδη ειμαι βρωμοστομα και οι κακοι μοντ δεν κανουν κατι
Οταν γυρισεις μετα μην ξεχασεις να ριξεις γαμωμανς σε οποιον δεν εχει σαν ειδωλο τον καθε σφακτη κουμουνα
θες μπλουζακι ντατολο???σπεύσεεεεεεεεεεεεε
παράταση εκπτώσεων......
σπεύσεεεεεεεεεεεεε
παράταση εκπτώσεων......
http://[URL unfurl="true"]www.meetthegeeks.org/files/uploads/aston/aston4/StraightJacket.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η μανα σου βλαμμενο δεν σε εμαθε να μην τα βαζεις με τρελους? :2on1:
ε ναι..Έχω ένα του Καψή από την Ένδοξο εποχή του Γουέμπλεϋ
ε ναι..
σκεψου να ειχες του λετο..