james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Και το ωραίο είναι ότι η κάθε βάρδια έχεις τους βλαμένους της!εχει φωλια!
Και το ωραίο είναι ότι η κάθε βάρδια έχεις τους βλαμένους της!εχει φωλια!
tourkiki?googlarei
Όπιος
έλα μην του κολλάς του παιδιού ρε!tourkiki?
φιλε αυτον τον οπιο να τον γνωρισεις στον Πλε! θα συνεργαστουνε επαγγελματικα σιγουρα!
colombian!tourkiki?
αυτός:
διεθνιστής,κομματικό στέλεχος του τσίριζα,φιλότουρκος και μέλος της επιτροπής για τα δικαιώματα των γκέι.
θέλει να γίνει "μάνα" και να υιοθετήσει παιδάκι, είναι δε δηλωμένος/η "μακεντόνσκι".
βίος και πολιτεία τύπε μου!
Κρύβε λόγια πιστέ μου Χαίνριχ, κρύβε λόγια- καλά τη σκαπουλαραμε τότε από το μπούνκερ της Καγκελαρίας, μην αποκαλυφθούμε τώρα από τους φασιστοκυνηγούς του μπουρδελα!
Θα πάρω εκδίκηση για τον Καυτό Σκορπιό και τον Τέρυ απόψε!
Και το ωραίο είναι ότι η κάθε βάρδια έχεις τους βλαμένους της!
Όταν όλα τ' άλλα έχουν αποτύχει, καταφεύγουμε στη διαστρέβλωση (και καταφεύγεις συχνά) :
Τί έγραψα εγώ;
"Η Χ δεν ήταν δωσιλογική, ήταν αντικομμουνιστική και έπαιρνε διαταγές από Κάιρο"
Έγραψα πουθενά ότι η Χ έδωσε μάχες κατά των Γερμανών;
Έγραψα ότι έκανε σφοδρή αντίσταση και έδωσε μάχες κατά του κατακτητή;
Δεν το νομίζω...
Ο ρόλος της ήταν συγκεκριμένος...
Ωστόσο επειδή στα ελληνικά, δωσιλογικός σημαίνει αυτός που συνεργάζεται με τον κατακτητή, η Χ δεν εμπίπτει αμέσως σε αυτόν τον ορισμό...
Αν στα μακεντόνσκι δωσίλογος σημαίνει κάτι άλλο (πχ αυτός που συμμαχεί αρχικά με ναζί και μετά με "έλληνες" κομμουνιστές προδοτάκους για να αρπάξει έδαφος από την ελλάδα- ΝΟΦ νομίζω τους λέγανε) πάω πάσο...
Όπως της ΟΠΛΑ..
Αλήθεια, τί άποψη έχεις για τους κυρίους της ΟΠΛΑ και ειδικά για τη σχέση τους με τους άμαχους;
Ή τα 3 ευρώ που έδωσες δεν έφτασαν για να μάθεις και για τον εκτελεστικό βραχίονα του κκε;
καθοδηγητάρα των φασιστακίων εσύ!
έτσι βάλε τάξη στην ομάδα!
κάνε παιγνίδι!
Και σας το είχα πει ρε μαλάκες. Τι θέλατε να γυρίσουμε από την Αργεντινή; Καλά δεν περνούσαμε εκεί κάτω;
Αλλά σας πείραζε η χρεωκοπία. Ελλάδα μου θέλατε.
Άσε που πίσω από το ΠΠ πρέπει να υπάρχει κανένας δάκτυλος της Μοσάντ.
(τι δάκτυλος δηλαδή, κωλοδάκτυλος...)
καθοδηγητάρα των φασιστακίων εσύ!
έτσι βάλε τάξη στην ομάδα!
κάνε παιγνίδι!
ας δούμε τα όρια σου ίσιε:
1) Ο ΕΛΑΣ ήταν η ΚΥΡΙΑ (από πλευράς μαζικότητας και απήχησης) δύναμη της ένοπλής αντίστασης στην ελλάδα της κατοχής. Οι άλλες οργανώσεις υπολείπονταν ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΑΝ και σε μαζικότητα και σε απήχηση...
2) Το ΕΑΜ είχε απελευθερώσει μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής ελλάδας όπου οι γερμανοι δεν ασκούσαν πλέον έλεγχο.
3) Αντίσtοιχες πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις όπως το ΕΑΜ και η ΑΛΛΗΕΓΓΥΗ δεν υπήρχαν στη δεξιά.
Τι λες για τα παραπάνω;
υγ αν η Χ στη διάρκεια της κατοχής το μόνο που έκανε ήταν να χτυπάει τους κομμουνιστές και το ΕΑΜ εσύ πως θα την χαρακτήριζες ως οργάνωση ;;; Αντιστασιακή; Βέβαια το μετεμφυλιακό κράτος την χαρακτήρισε ακριβώς έτσι...
και από ποιους έπειρνε όπλα η Χ για να χτυπάει το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ;;;
Απάντηση δεκτή σε όποια γλώσσα δύνασαι...
Έτσι ρε θα γυρίσουμε και η γη θα τρέμει;
1) Γιατί, έγινε κάποιο γκάλοπ ή κανονικές εκλογές; Και μην μου πεις για τις "εκλογές" που έκαναν στην ορεινή ελλάδα, με διαδικασίες επιπέδου σοβιετικής ψηφοφορίας... Και στην τελική, αν ήταν τόσο ισχυρό, γιατί εξόντωνε συστηματικά όλες τις μη ελεγχόμενες από αυτό αντισταστιακές οργανώσεις;
2) Έγινε κάποια μάχη και το απελευθέρωσε; Ή οι γερμανοί απλά δεν το είχαν καταλάβει γιατί δεν τους ενδιέφερε στρατηγικά;
3) Οϋτε και ΟΠΛΑ είχαν βέβαια αλλά να μείνει μεταξύ μας...Α, και που' σαι, δεν ήταν μόνο δεξιά...Ήταν και κέντρο...
Η γη θα τρεμει ο ηλιος ανατελλει!!!
(αγαπημένο συνθημα των νειάτων μου)
ημουν σιγουρος..Η γη θα τρεμει ο ηλιος ανατελλει!!!
(αγαπημένο συνθημα των νειάτων μου)
ας δούμε τα όρια σου ίσιε:
1) Ο ΕΛΑΣ ήταν η ΚΥΡΙΑ (από πλευράς μαζικότητας και απήχησης) δύναμη της ένοπλης αντίστασης στην ελλάδα της κατοχής. Οι άλλες οργανώσεις υπολείπονταν ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΑΝ και σε μαζικότητα και σε απήχηση...
2) Το ΕΑΜ είχε απελευθερώσει μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής ελλάδας όπου οι γερμανοι δεν ασκούσαν πλέον έλεγχο.
3) Αντίσtοιχες πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις όπως το ΕΑΜ και η ΑΛΛΗΕΓΓΥΗ δεν υπήρχαν στη δεξιά.
Τι λες για τα παραπάνω;
υγ αν η Χ στη διάρκεια της κατοχής το μόνο που έκανε ήταν να χτυπάει τους κομμουνιστές και το ΕΑΜ εσύ πως θα την χαρακτήριζες ως οργάνωση ;;; Αντιστασιακή; Βέβαια το μετεμφυλιακό κράτος την χαρακτήρισε ακριβώς έτσι...
και από ποιους έπαιρνε όπλα η Χ για να χτυπάει το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ;;;
Απάντηση δεκτή σε όποια γλώσσα δύνασαι...