Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Επισκέπτης
παπαζολη ασε τα βιντεακια τωρα και τσεκαρε λιγο τον ινστρουχτορα ΠιΠη!
Μου φαινεται οτι επαθε παρακρουση λογω της παλιας αγαπης του της Κλαρας :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
@μαριος51 μαθε πρωτα ορθογραφια κακομοιρη ,δες και πως θα χορτασεις αυτη την φαγουρα την κωλοτρυπα σου και μετα παιξε βαρεμενε αριστεριστη και τον δασκαλο της ιστοριας.

οκ χοντρε sory το χοντρος το εγραψα σωστα?  :2funny: :2funny: :2funny:

παλι καλα που υπαρχουν πουτανες αλλιως θα ειχες αυτοκτονησει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μικρα ασια??????  χασιμο των ακτον της τουρκιας??

εισαι και ανιστορητος γαμω το μου

τελος παντον πρεζακι.. αφου να βριστεις θελεις μονο ασε τον πολιτικο διαλογο
:think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
οκ χοντρε sory το χοντρος το εγραψα σωστα?  :2funny: :2funny: :2funny:

ευτυχως που υπαρχουν τα τραβεστι γιατι αλλιως ουτε οι πακηδες κακομηρε δεν θα στον φορμαραν :2funny: :2funny:
ΥΓ.Εγω χοντρος?αχαχαχα δεν ειμαι εγω αυτος που κλαιγεται για το λιπος στην κοιλια του σε αλλα θρεντ ;)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ναι ενω πχ ο Σταλιν ευτυχως που δεν ηταν σφαγεας των δικων του :2funny: :2funny:
ετσι ετσι ενα ενα να ξετρυπωνεται μπασταρδακια :2funny:
Η χουντα βλακακο ηταν ξενοφερτη πουλημενη εξ αρχης.
Πάνω από όλα να σε ευχαριστήσω που μου απάντησες, αν και σου έχω θίξει κοντινό οικογενειακό πρόσωπο -αλήθεια τι κάνει, να δώσεις χαιρετισμούς-

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
η ελλαδα ειχε κερδισει στον πολεμο τα παραλια της μικρας ασιας... αλλα ηθελε να συνεχισει και στην ενδοχωρα... περιτο να σου πω οχι μονο την ενδοχωρα δεν πειραμε αλλα χασαμαι και αυτα που κατακτησαμε....

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλαράκο Παπαζόλη τι σχέση έχεις με τον Πορνόπαπο ?
Και οι δύο προσπαθείτε να κάνετε να "τσιμπήσουν " οι
ακροδεξιοί.Μόνο που είστε φοβερά βαρετοί και οι δύο.
Η πρέπει να μιλάτε σοβαρά ή αν κάνετε πλάκα να είστε πιο ευρηματικοί.Ειστε πολύ ανιαροί.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δεν ξέρω αν ο ασπρούλης είναι χοντρός αλλά ξέρω ότι δεν είναι καθόλου ευλίγιστος...
ΔΕν πέφτει στα τέσσερα, δεν σηκώνει το σακκάκι, δεν προσκυνάει κρετάτινα παλούκια που τα έχει βαφτίσει κλειτορίδες...
(άσε που όπως έντονα φημολογείται, πάει μόνο με γυναίκες....oh mon dieu! )

Επισκέπτης
Πάνω από όλα να σε ευχαριστήσω που μου απάντησες, αν και σου έχω θίξει κοντινό οικογενειακό πρόσωπο -αλήθεια τι κάνει, να δώσεις χαιρετισμούς-

καλα ευχαριστω :2funny:
Το πηρες τοσο κατακαρδα? :2funny:
Δεν πειραζει βρε!Τι να λες και εσυ που ουκ ολιγες φορες περασα ενα μανικακι τον θηλυκο πληθυσμο απο το σοι σου!!!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η ελλαδα ειχε κερδισει στον πολεμο τα παραλια της μικρας ασιας... αλλα ηθελε να συνεχισει και στην ενδοχωρα... περιτο να σου πω οχι μονο την ενδοχωρα δεν πειραμε αλλα χασαμαι και αυτα που κατακτησαμε....
δεν τα κερδισε σε κανεναν πολεμο.....με ορους και σαν ενα ειδος ανταλλαγματος της δοθηκαν και με προοπτικη δημοψηφισματος στον τοπικο πληθυσμο αργοτερα.......και  αυτο γιατι ο βενιζελος φροντισε να ειμαστε με την πλευρα των νικητων πριν....τωρα οτι τα χασαμε οτι φταιει αυτος πρωτη φορα το ακουω..... :think:

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν ο ασπρούλης είναι χοντρός αλλά ξέρω ότι δεν είναι καθόλου ευλίγιστος...
ΔΕν πέφτει στα τέσσερα, δεν σηκώνει το σακκάκι, δεν προσκυνάει κρετάτινα παλούκια που τα έχει βαφτίσει κλειτορίδες...
(άσε που όπως έντονα φημολογείται, πάει μόνο με γυναίκες....oh mon dieu! )

ασε και συντηρητικος!

Επισκέπτης
Επισης αστειο να βλεπεις τον ΠΠ να επικαλειται το μετρο πριν λιγο οταν του θιξαμε την ΚΛΑΡΑ.
Εναν διεθνιστη αριστερο που ισοπεδωνει τα παντα στην χωρα μας.Εθνος,Εθνικη κυριαρχια,ηθη και εθιμα κτλ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ευτυχως που υπαρχουν τα τραβεστι γιατι αλλιως ουτε οι πακηδες κακομηρε δεν θα στον φορμαραν :2funny: :2funny:
ΥΓ.Εγω χοντρος?αχαχαχα δεν ειμαι εγω αυτος που κλαιγεται για το λιπος στην κοιλια του σε αλλα θρεντ ;)

χοντρουλη μου εσυ... το γελοιο ειναι πως δεν το παραδεχεσαι κιολας  :2funny: :2funny: αχχχχχχχχχ κοιτα στον καθρεπτη λιγο

τωρα να ξαναπαμε την συζητηση απο τη αρχη??

η διαφορα μας ειναι πως εγω παλευω να χασω 2 κιλλα για να φαινονται ξεκαθαρα οι κοιλιακοι μου.. και εσυ παλευεις να χασεις 50 κιλλα για να θεωρησε κανονικος  :2funny: :2funny: :2funny:

anyway πρεζακι σε αφηνω να παραμιλας μονος σου

Επισκέπτης
Φιλαράκο Παπαζόλη τι σχέση έχεις με τον Πορνόπαπο ?
Και οι δύο προσπαθείτε να κάνετε να "τσιμπήσουν " οι
ακροδεξιοί.Μόνο που είστε φοβερά βαρετοί και οι δύο.
Η πρέπει να μιλάτε σοβαρά ή αν κάνετε πλάκα να είστε πιο ευρηματικοί.Ειστε πολύ ανιαροί.
Είναι το μεγάλο αφεντικό ο ΠΠ και εγώ ο υπαλληλάκος που προσπαθώ να ανέλθω δια της σκληρής δουλειάς!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ κάποτε σοβαρά κάποτε πλάκα για να ''τσιμπάν'' μερικοί!! :grin:

Επισκέπτης
χοντρουλη μου εσυ... το γελοιο ειναι πως δεν το παραδεχεσαι κιολας  :2funny: :2funny: αχχχχχχχχχ κοιτα στον καθρεπτη λιγο

η διαφορα μας ειναι πως εγω παλευω να χασω 2 κιλλα για να φαινονται ξεκαθαρα οι κοιλιακοι μου.. και εσυ παλευεις να χασεις 50 κιλλα για να θεωρησε κανονικος  :2funny: :2funny: :2funny:

συνεχισε να πιστευεις ακομα ηλιθιε οτι πλακα καθομαι και κανω οταν βαριεμαι :2funny: :2funny: :2funny:

τεσπα καλο ξεβουλωμα της κωλοτρυπιδας σου !
Παρε και καποια αυτοματη ηλεκτρικη ξυστρα για την φαγουρα για να μην ξαναεχεις ατυχηματα!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506

Απ: Γλειφομούνι σε μπουρδέλο-στούντιο;

Whitey: Αμαν με τα φλωρακια που εχουν κατακλισει τα μπουρδελοθρεντ και μας δινουν συμβουλες υγιεινης!
Και εγω οταν παω με τανα της κανω λαμπικο τα ποδαρακια και μετα το μουνακι μεχρι να λιωσει στην γλωσσα μου!

Οι υπολοιποι πηγαινετε στο να κανεται σαν γιαγουλες

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
συνεχισε να πιστευεις ακομα ηλιθιε οτι πλακα καθομαι και κανω οταν βαριεμαι :2funny: :2funny: :2funny:

τεσπα καλο ξεβουλωμα της κωλοτρυπιδας σου !
Παρε και καποια αυτοματη ηλεκτρικη ξυστρα για την φαγουρα για να μην ξαναεχεις ατυχηματα!

μεταφραση pls  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης

Απ: Γλειφομούνι σε μπουρδέλο-στούντιο;

Whitey: Αμαν με τα φλωρακια που εχουν κατακλισει τα μπουρδελοθρεντ και μας δινουν συμβουλες υγιεινης!
Και εγω οταν παω με τανα της κανω λαμπικο τα ποδαρακια και μετα το μουνακι μεχρι να λιωσει στην γλωσσα μου!

Οι υπολοιποι πηγαινετε στο να κανεται σαν γιαγουλες

μπραβο τωρα μου εκανες την μουρη κρεας :2funny:
εγω φιλε ξερω να απολαμβανω το γαμησι και να περναω καλα.Σε φορουμ για πουτανοκαταστασεις εισαι αμα δεν το εχεις συνηθισει ακομα τραβα μονιμα για το ιατρικο.γρ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χοντρουλη μου εσυ... το γελοιο ειναι πως δεν το παραδεχεσαι κιολας  :2funny: :2funny: αχχχχχχχχχ κοιτα στον καθρεπτη λιγο

η διαφορα μας ειναι πως εγω παλευω να χασω 2 κιλλα για να φαινονται ξεκαθαρα οι κοιλιακοι μου.. και εσυ παλευεις να χασεις 50 κιλλα για να θεωρησε κανονικος  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν εισαι σε θρεντ των μποντιλαιν παλικαρι μου.... :grin: :grin: :grin:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom