Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικά ρε παπάρα το εγκεφαλικό το έπαθες πριν ψηφίσεις ή μετά?

θα πεις στο λαό σου (τους έλληνες) του μπου τι προτείνεις να ψηφίσουν ή μόνο θα βρίζεις τους πάντες¨"γαμώ τα κόμματα που ψηφίζετε"?

και πού σαι! ΕΛΛΗΝΙΚΟ λέμεεεεεεε!

τι να προτείνω ρε μαλάκα.

η ζωή δεν είναι X-factor. ο καθένας έχει κρίση και αποφασίζει μόνος του.

ελεος ρε ίσιε.
είσαι περήφανος που δηλώνει νου δου ο τύπος;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να σου πώ...
Αρχικά είχα κι ακόμη έχω διαφορετική άποψη,αλλά όπως τους βλέπω εδώ μέσα....δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα έχω αυτή την άποψη μελλοντικά!

ναι γιατί εδώ δεν κωλώνουν και τα λένε όλα φόρα παρτίδα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
γάματα μαλάκα.
ρους κάνεις και ρόμπα σε λένε και σκράπα.
δεν υπάρχει λέμε αυτή η ράτσα ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ

υπάρχει ρε!

ξέρω κάτι μαλάκες παλιοαδερφές τσίπριους που τους γαμήσανε κάτι τουρκοκύπριοι και ταμπουρώθηκαν σ ένα κωλοχώρι που το βαφτίσανε μόνοι τους Γαλλία.

σάλτα και γαμήσου τώρα!

(τα....ξαναλέμε λουλούκα! καλά με διασκέδασες και σήμερα)!

αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και  επί Ξέρξη  αγέννητος  ήμουνα  αλλά  ότι  του  είπε  Μολών Λαβέ  ο Λεωνιδάκος  ο Αγιάδης  από τη  Σπάρτη  το ξέρω .
Και  επί  Ταλεϋράνδου  αγέννητος  ήμουνα  , το  τίθεμαι  στη  διάθεση των εξελίξεων  ακουστά  το'χω .

Δεν θα  τσακωθούμε , α  ένα  φιλαράκι θέλει ίνφο  για  Παρίσι κοίτα  να  τις  δώσεις  μην κρύβεις  τα  καλά  για  πάρτη  σου !

Ναι, αλλά υπήρχαν πηγές. Κάποιος άλλος τους άκουσε να το λένε. Κάποιοι το έγραψαν. Κάποιοι σύγχρονοι τους το ήξεραν.

Εδώ οι πηγές είναι κάτι blogs κάποιων καμμένων.
Ούτε ο Μολυβιάτης το λέει ούτε κανένας άλλος. Διότι δημόσια δεν το είπε. Αν το είπε σε κάποια σύσκεψη ποίοι τον άκουσαν να το λέει;

Και κυρίως γιατί γίνεται θέμα τώρα και δεν το είχε κανένας πάρει χαμπάρι πριν από 10 - ας πούμε - χρόνια;

Μήπως η φήμαη κυκλοφορεί από όλους αυτούς που πάνε να βγάλουν λάδι τους χουνταίους για τα έργα τους στην Κύπρο;
(ο ρόλος του Γιωρκάτζη στην Κοφίνου, απομάκρυνση της Μεραρχίας, ίδρυση ΕΟΚΑ Β', απόπειρα κατά του Μακαρίου, δολοφονία Γιωρκάτζη, πραξικόπημα Σαμψών).

Τώρα για το Παρίσι ήσουνα σε καλό δρόμο, δηλαδή να σου κάνω το κονέ με την Σενεγαλέζα:
e.jpg
o.jpg
h-3-1351741-1257414300.jpg

όμως μετά από αυτό:
Όχι  ρε  αλλά  έτσι είναι οι αμερικανοσπουδαγμένοι , όπου  τους  βολεύει αυτό το λέει όλος  ο κόσμος , όπου  δεν τους  βολεύει  τα  άκουσες ? τον είδες ?
θα σε βάλω τιμωρία.

Ούτε Ραμά, ούτε τίποτε.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
θες και συ τις ψιλες σου. Αναλυεις τα σεντονια σου και στο τελος καταληγεις στο λογικο συμπερασμα της απυθμενης μαλακιας. Μεχρι να βαρεθεις ομως εσυ εχει ανοιξει ορεξη το κουταβι.
Και αυριο παλι απο την αρχη.  :headbang:
εσύ πάλι ξύνεσαι ρε καθυστερημένο ρωσοποντιάκι και γλείφεις τα σάλια του πουστρόνα!

υ.γ.τη φωτο την άβγαλες?θα σε μυνιήσει το γαμιόλικο μωράκι σου ρεεε!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε μαλάκα ίσιε μετά μη μου λες ότι φταίω που ρίχνω μπινελίκια. :zfuck:

Το πρόβλημα δεν είναι σε ποιους ρίχνεις μπινελίκια...
Είναι το σε ποιους δεν ρίχνεις και σπεύδεις να συμφωνήσεις μαζί τους και ας κάνουν ακόμη και το Λάκη να φαντάζει Γκάντι και Μητέρα Τερέζα μπροστά τους...

άμα ο άλλος δουλεύει για 10 χρόνια νόμιμα και συ τον έχεις στην πίκρα και καταφύγει σε Ευρωπαικό Δικαστήριο θα το ξανασυζητήσουμε.
αλλά μάλλον το πήραν το μήνυμα από νωρίς και γι αυτό τακτοποιούν το θέμα του νομοσχεδίου.....

Το ΔΕΚ (αν φυσικά υποβληθεί ερώτημα από εθνικό δικαστήριο, πράγμα αμφίβολο ή αν το ζητήσει η επιτροπή, ακόμη πιο αμφίβολο) θα δηλώσει αναρμόδιο καθότι η χορήγηση υπηκοότητας είναι αποοκλειστική αρμοδιότητα των κρατών μελών και δεν υπάρχει καμία παραβίαση των συνθηκών και της νομοθεσίας...
Το ΕΔΑΔ μπορεί να επέμβει αν πχ το κράτος αρνείται καταχρηστικά να δώσει υπηκοότητα σε κάποιον που πληροί τις προϋποθέσεις που το ίδιο το κράτος έχει θέσει και αυτό αφού εξαντληθούν όλα τα εσωτερικά ένδικα βοηθήματα και μέσα...

Άσε το Ανεπιθύμητε...
Έχουμε καιρό ακόμη για να γίνει αυτό που λες (δεν σου λέω ότι δεν θα γίνει στο μέλλον, σου λέω ότι δεν παίζει με την καμμία τώρα)

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
εσύ πάλι ξύνεσαι ρε καθυστερημένο ρωσοποντιάκι και γλείφεις τα σάλια του πουστρόνα!

υ.γ.τη φωτο την άβγαλες?θα σε μυνιήσει το γαμιόλικο μωράκι σου ρεεε!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

μαζεψου ρε γιδι. σ΄εχουνε κανει ρομπα τα κομμουνια. εισαι η ντροπη της δεξιας παραταξης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το πρόβλημα δεν είναι σε ποιους ρίχνεις μπινελίκια...
Είναι το σε ποιους δεν ρίχνεις και σπεύδεις να συμφωνήσεις μαζί τους και ας κάνουν ακόμη και το Λάκη να φαντάζει Γκάντι και Μητέρα Τερέζα μπροστά τους...

Το ΔΕΚ (αν φυσικά υποβληθεί ερώτημα από εθνικό δικαστήριο, πράγμα αμφίβολο ή αν το ζητήσει η επιτροπή, ακόμη πιο αμφίβολο) θα δηλώσει αναρμόδιο καθότι η χορήγηση υπηκοότητας είναι αποοκλειστική αρμοδιότητα των κρατών μελών και δεν υπάρχει καμία παραβίαση των συνθηκών και της νομοθεσίας...
Το ΕΔΑΔ μπορεί να επέμβει αν πχ το κράτος αρνείται καταχρηστικά να δώσει υπηκοότητα σε κάποιον που πληροί τις προϋποθέσεις που το ίδιο το κράτος έχει θέσει και αυτό αφού εξαντληθούν όλα τα εσωτερικά ένδικα βοηθήματα και μέσα...

Άσε το Ανεπιθύμητε...
Έχουμε καιρό ακόμη για να γίνει αυτό που λες (δεν σου λέω ότι δεν θα γίνει στο μέλλον, σου λέω ότι δεν παίζει με την καμμία τώρα)

το ΕΔΑΔ μπορει να αποφανθεί και εάν ένα νομοσχέδιο παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.
μην παραπληροφορείς.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δε με απασχολεί το συγκεκριμένο είδος.
Κατά την προσωπική μου γνώμη αυτός ο χώρος της αριστεράς είχε κατά το παρελθόν αλλά και αυτή τη στιγμή που μιλάμε πολύ πιο αξιόλογα στελέχη..

Ο Παπαγιαννάκης πέθανε...
Ο Κουβέλης έχει πατήσει τα 70...
Ο Κύρκος τα 80...

Ποιοι έχουν μείνει για να χαρακτηριστούν αξιόλογοι στην αριστερά; (δεν ξέρω, ρωτάω, μπορεί να μου έρθει επιφοίτηση του αγίου πνεύματος και να ψηφίσω τσύριζα- να ξέρω τουλάχιστον ποιον να σταυρώσω... )

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
56
Like
1.524
Πόντοι
8.245
Θελουμε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΩΡΑ,ας ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ απο εκει και μετα θα τα βρουμε ΠΟΙΟ ΔΑΣΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ελεος πια ρε ΑΛΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ πεποιθησεις ολοι μαζι καταστρεψανε των τοπο μας ετσι θα συνεχισουμε?,Ας απαιτησουμε για μια φορα κατι ολοι μαζι

Επισκέπτης
Ο Παπαγιαννάκης πέθανε...
Ο Κουβέλης έχει πατήσει τα 70...
Ο Κύρκος τα 80...

Ποιοι έχουν μείνει για να χαρακτηριστούν αξιόλογοι στην αριστερά; (δεν ξέρω, ρωτάω, μπορεί να μου έρθει επιφοίτηση του αγίου πνεύματος και να ψηφίσω τσύριζα- να ξέρω τουλάχιστον ποιον να σταυρώσω... )

Τώρα με ρωτάς ή απαντάς μόνος σου??
Είσαι 100% μέσα στα 3 αυτά ονόματα,λες και διάβασες τη σκέψη μου.
Όταν έγραψα για το παρών είχα τον Κουβέλη υπ'όψιν μου αλλά μόνο σαν μία ευκαιρία που χάθηκε για την αριστερά..
Απο κει κι έπειτα δε βλέπω κάτι...προσωπική άποψη πάντα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
«Άσυλο βασανιστηρίων η Ελλάδα»

Οδηγία της Νορβηγίας διαπιστώνει καταπάτηση των δικαιωμάτων των προσφύγων
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr

Η οδηγία με την οποία η Υπηρεσία Μετανάστευσης της Νορβηγίας απαγορεύει στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο έδαφός της να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα όπου «δεν υπάρχει καμία εγγύηση για τα δικαιώματά τους»
Νέο ηχηρό ράπισμα δέχτηκε η χώρα μας για τον τρόπο που η Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Εσωτερικών αντιμετωπίζουν τους πρόσφυγες που έχουν πραγματική ανάγκη ασύλου.
Λίγες ημέρες μετά την άκρως επιβαρυντική για τη χώρα μας έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου γίνεται αναφορά σε πληθώρα περιστατικών τυφλής αστυνομικής βίας, η Νορβηγία με απόφαση της Επιτροπής Προσφύγων της Υπηρεσίας Μετανάστευσης απαγόρευσε στους πρόσφυγες που πρέπει να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα να επιστρέψουν στη χώρα μας, διότι όπως επισημαίνεται «δεν υπάρχει καμία εγγύηση για τον σεβασμό των δικαιωμάτων τους»! «Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες για πιθανή παραβίαση των δικαιωμάτων των προσφύγων που αιτούνται άσυλο στην Ελλάδα, η Επιτροπή απαγορεύει στους πρόσφυγες που θέλουν να υποβάλουν αίτηση ασύλου να πάνε στην Ελλάδα», καταγράφει στην έκθεσή της η νορβηγική υπηρεσία, που περιέχει και τις μαρτυρίες προσφύγων οι οποίοι καταγγέλλουν βασανισμούς ακόμη και με ηλεκτροσόκ από Έλληνες αστυνομικούς!
Όπως εξηγούν στα «ΝΕΑ» μέλη της Επιτροπής Προσφύγων της Υπηρεσίας Μετανάστευσης της Νορβηγίας «όταν ένας λαθρομετανάστης συλλαμβάνεται σε μια χώρα, τότε οι διωκτικές αρχές παίρνουν τα δακτυλικά του αποτυπώματα και τα στοιχεία του μπαίνουν στο αρχείο της χώρας εισόδου. Σύμφωνα με όσα προβλέπει η Συνθήκη του Δουβλίνου, όταν ο πρόσφυγας ζητήσει άσυλο ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκεται θα πρέπει να κάνει αίτηση ασύλου όχι στη χώρα που βρίσκεται, αλλά στη χώρα όπου αρχικά εντοπίστηκε. Με τα στοιχεία όμως που έχουμε συγκεντρώσει για την Ελλάδα δεν μπούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν από τους πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας να επιστρέψουν στην Ελλάδα, διότι αυτό είναι επικίνδυνο για τη ζωή τους».

Αυστηρή προειδοποίηση
«Η απόφαση της Νορβηγίας είναι μια αυστηρή προειδοποίηση, που αν δεν οδηγήσει σε αλλαγές θα ακολουθηθεί και από άλλες χώρες», προειδοποιεί ο Παναγιώτης Δημητράς, [size=14pt]εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι[/size], ενώ αναφέρει και τις επιβαρυντικές εκθέσεις άλλων χωρών εις βάρος της χώρας μας που πιθανόν θα οδηγήσουν σε αποφάσεις παρόμοιες με αυτές της Νορβηγίας.
[size=18pt]Όπως αποκαλύπτει σε έκθεσή του το Συμβούλιο Προσφύγων της Δανίας «το 2006 συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές 8.157 Ιρακινοί. Από αυτούς δόθηκε η δυνατότητα μόνο σε 1.415
να υποβάλουν αιτήσεις ασύλου, αλλά τελικά δεν δόθηκε σε κανέναν. Μόνο 0,5% από όσους ζητούν άσυλο τελικά το παίρνουν, κάτι που τοποθετεί την Ελλάδα στην τελευταία θέση των ευρωπαϊκών χωρών».
[/size]
Η γερμανική οργάνωση Ρro Αsyl, αφού αναφέρει πληθώρα περιπτώσεων όπου υπήρξε παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, καταλήγει στο συμπέρασμα πως «η Ελλάδα υπολειτουργεί στο σύστημα υποδοχής των προσφύγων. Νόμοι υπάρχουν, αλλά τις περισσότερες φορές δεν εφαρμόζονται από τις ελληνικές Αρχές».

κάποιος να μου πει πάλι για το νομοσχέδιο της Δανίας....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα με ρωτάς ή απαντάς μόνος σου??
Είσαι 100% μέσα στα 3 αυτά ονόματα,λες και διάβασες τη σκέψη μου.
Όταν έγραψα για το παρών είχα τον Κουβέλη υπ'όψιν μου αλλά μόνο σαν μία ευκαιρία που χάθηκε για την αριστερά..
Απο κει κι έπειτα δε βλέπω κάτι...προσωπική άποψη πάντα.

τι να βλέπεις ρε σε πολιτικούς.
δεν υπάρχει τύχη

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
το ΕΔΑΔ μπορει να αποφανθεί και εάν ένα νομοσχέδιο παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.
μην παραπληροφορείς.

Για την ακρίβεια, αν ένας νόμος αντίκειται στην ΕΣΔΑ (νομοσχέδιο είναι μη ψηφισμένος νόμος btw - draft που θα λέγατε και στην Τσύπρον και ουδεμία έννομη συνέπεια ή ισχύ έχει)...
Δεν θυμάμαι να έγραψα ότι δεν μπορεί να το κάνει αλλά σε κάθε περίπτωση, το να πάει ένας πάκης και να πει ότι ο κώδικας ιθαγένειας του ελληνικού κράτους παραβιάζει την ΕΣΔΑ είναι κάπως...σουρεαλιστικό...
Κυρίως διότι η απόδοση ιθαγένειας- υπηκοότητας δεν σύγκαταλέγεται στα ανθρώπινα δικαιώματα που προστατεύει η ΕΣΔΑ...
Δεν το λέω εγώ το αρχιεθνίκι, ο Συνήγορος του Πολίτη το είπε νομίζω...

Αλλά δες και τρία αρθράκια της ΕΣΔΑ που πολύ μου άρεσαν αν και το ΕΔΑΔ μάλλον τα παραβλεπει:

’Αρθρo 16 – Περιoρισµoί στηv πoλιτική δραστηριότητα τωv
αλλoδαπώv
Ουδεµία διάταξις τωv άρθρωv 10, 11 και 14 δύvαται vα θεωρηθή ως
απαγoρεύoυσα εις τα Υψηλά Συµβαλλόµεvα Μέρη vα επιβάλλωσι
περιoρισµoύς εις τηv πoλιτικήv δραστηριότητα τωv ξέvωv.
’Αρθρo 17 – Απαγόρευση κατάχρησης δικαιώµατoς
Ουδεµία διάταξις της παρoύσης Συµβάσεως δύvαται vα ερµηvευθή ως
επαγoµέvη δι’ έv Κράτoς, µίαv oµάδα ή έv άτoµov oιovδήπoτε δικαίωµα
όπως επιδoθή εις δραστηριότητα ή εκτελέση πράξεις σκoπoύσας εις τηv
καταστρoφήv τωv δικαιωµάτωv ή ελευθεριώv, τωv αvαγvωρισθέvτωv εv
τη παρoύση Συµβάσει, ή εις περιoρισµoύς τωv δικαιωµάτωv και
ελευθεριώv τoύτωv µεγαλυτέρωv τωv πρoβλεπoµέvωv εv τη ρηθείση
Συµβάσει.
’Αρθρo 18 – Όρια στη χρήση τωv περιoρισµώv σε δικαιώµατα
Οι επιτρεπόµεvoι κατά τις διατάξεις της παρoύσης Συµβάσεως
περιoρισµoί τωv ειρηµέvωv δικαιωµάτωv και ελευθεριώv δεv επιτρέπεται
vα εφαρµoσθoύv ειµή προς τov σκoπόv δια τov oπoίov καθιερώθησαv.

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μια καλη ιδεα ειναι ολο το αφγανο-πακο-ιρακινομανι να το στελνουμε πακετο στη νορβηγια στη δανια....μας εχουν ζαλισει τα α.......α

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom