Καλα, να βγαινουνε οι ΠΑΣΟΚοι και να λενε μαι χαιρεκακια "φατε τα ετσι οπως τα κανατε" ειναι η μεγαλυτερη υποκρισια ever!!!!!
Ποιοι τα φαγανε τα δις Περσονακο απο το 74 και μετα? Ποιοι μπηκαν στην πολιτικη με τα ζιβαγκα και εχουνε γινει δισεκατομμυριουχοι? Μηπως ξεχνας τις δηλωσεις της Βασουλας και διαφορων αλλων "εθνοσωτηρων" τοτε ποου σφαζοντουσαν για την εκλογη προεδρου? Ποσες κρυφες αληθειες ειχανε ειπωθει τοτε!!!!!!
Ποσοι σοσιαλιστες βρεθηκανε μεγαλομετοχοι του ΖΑΡΑ, κανανε το γαμο τους στο Παρισι, λαμβανουνε ακομη ποσοστα απο τα "προσωπικα στοιχηματα" που εβαλαν οταν κυβερνουσαν?
Και ερχεσαι τωρα εσυ να μας πεις οτι φταιει ο λαος για την καταντια του ταμειου? Και πρεπει να τιμωρηθει ο λαος?
Αληθεια εσυ γιατι την εκανες απο τον σοσιαλιστικο παραδεισο των προηγουμενων ετων και ξενιτευτηκες? Μηπως εισαι και συ της αποψης οτι ο σοσιαλισμος ειναι καλος για τους άλλους και οχι για την παρτη σου?
εγώ δεν είμαι με κανέναν γιατί δε γουστάρω μέσα, έξω γλειψίματα και λοιπές παπαριές.
Γι αυτό έφυγα όξω.
αλλού αυτά.
το 80 που το ΠΑΣΟΚΙΑ κάναν πάρτυ κυνήγαγε τον πατέρα μου ο συχωρεμένος ο κακαουνάκης ως ακροδεξιό.
επί κωστάκη ήμουν και πάλι αντιπολίτευση.
Μια ζωή αντιλαμόγιο.
το κατάλαβες μεμάκο;
και όταν είδα ότι όλα τα μουνόπανα κάνουν πάρτυ εκ περιτροπής εις βάρος της τσέπης μου και της προσωπικής μου ψυχικής υγείας σας έγραψα στα παπάρια μου και σας άφησα να τσακώνεστε για το ποιός ήταν ο μεγαλύτερος μαλάκας.
Διαχρονικά βέβαια ο μεγαλύτερος μαλάκας ήμουνα εγώ εσύ και όλοι οι λοιποί απλοί πολίτες.
Απλά εγώ είχα το θάρρος και την διορατικότητα να το καταλάβω.
κάντε ένα δημοψήφισμα τώρα για τα πάκια.
όπως οι ΕΔΕ για την αστυνομική αιθαιρεσία.
Οπως οι προσφυγές στον Αρειο πάγο για τη δικαστική αυθαιρεσία.
όπως οι προσφυγές στο ΣτΕ για τη διοικητική αυθαιρεσία.
όπως οι εξεταστικές της βουλής για τη βουλευτική αυθαιρεσία.
ΧΟΥ ρε.
να λιώσετε?(λιώσουμε) στην πείνα και στο κλάμα.
μέχρι να βάλετε?(βάλουμε) μυαλό.