DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
τα αυτια του σαρεσουν?αυτος μου αρεση σαν αντρας παιδια.... και εχει και στηλ ....
Πρεπει να φιλαη ωραια αυτος.... και οχι μονο....τα αυτια του σαρεσουν?
αργησανε,αλλα του το'πανε οτι λεει μαλακιες τοσο καιρο..Eπιτελους ακουστηκε οτι η ιθαγενεια δεν ειναι ανθρωπινο δικαιωμα αλλα ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!!!
το σκεπτικο της αποφασης θα'χε ενδιαφερον να αναλυθει...
γιατι το <<σεβασμος στα ανθρωπινα δικαιωματα>>,του τζεφρι ειναι ατοπο,[size=20pt]καθως η ιθαγενεια δεν ειναι δικαιωμα...[/size]
αυτος μου αρεση σαν αντρας παιδια.... και εχει και στηλ ....
Τύπε το επόμενο στάδιο είναι να σε εξιτάρει ο Λίλας!τυποι μου παντως η παπαρηγα εχει γινει πολυ σεξυ
και οταν αρχιζει τα ταξικα με εξιταρει
Προς το παρων εχει χορτασει ο κωλος σας κλωτσια,ελληναραδες...Eπιτελους ακουστηκε οτι η ιθαγενεια δεν ειναι ανθρωπινο δικαιωμα αλλα ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!!!
Ξεβρακωθηκε και ο Τσαντ που βγηκε να εξαπατησει τους πολιτες, θετοντας ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!
Αυτη την απωλεια εθνικης κυριαρχιας εννοουσε ο Τσαντ?
Αισχος! Ντροπη!
Αυτοι θα φανε πολυ ξυλο λεμε!!!!!!
ειδικα οταν καθετε στο γραφειο της και βγαζη το τουριστικο πεδιλοοοοοοο.... χυνηηηηηηςςςςςςς Ξερεις εεεε???? αυτο που μπαινη το δαχτυλο.....τυποι μου παντως η παπαρηγα εχει γινει πολυ σεξυ
τυπε στον Περισσο οι γκομενες γαμιουνται με κουπονια?τυποι μου παντως η παπαρηγα εχει γινει πολυ σεξυ
Σιγα Ευρωπαιε, θα σου φυγει κανας ποντοςΠρος το παρων εχει χορτασει ο κωλος σας κλωτσια,ελληναραδες...
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!Aνεβηκε στο βημα ο ΚΑΡΑΤΖΑ-ΦΥΡΕΡ....
[size=30pt]ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ[/size]
καταθεση ψυχηςσσσσσσσσσσσσσσσ..
ο καρατζαφυρερ..
Ετοιμο σε κοβω...ρωσια μερια?να προσεχεις εκει εχει πολλους νεο-ναζι...και ο νεο-ελληνας φερνει πιο πολυ σε μογγολο παρα σε ξανθο ω-αριον...ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!
σιγα μη παω σε καπιταλιστικη χωραΕτοιμο σε κοβω...ρωσια μερια?να προσεχεις εκει εχει πολλους νεο-ναζι...και ο νεο-ελληνας φερνει πιο πολυ σε μογγολο παρα σε ξανθο ω-αριον...
Σιγα μη βρεις...ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ...σιγα μη παω σε καπιταλιστικη χωρα
Κομουνισμος ουμπερ αλλες λεμε!!!!
εχω βρει!Σιγα μη βρεις...ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ...