Επισκέπτης
ναι ενταξει, τους συμπαριστασαι νοητικα και δεν τρως ολο το τοφου σου σε ενδειξη συμπαραστασης στους πεινασμενους μεταναστες!
ειναι ακριβο το γαμοτοφου οποτε το τρωω ολο. κανα μαρουλι αφηνω μισο, ετσι για το καλο.
ναι ενταξει, τους συμπαριστασαι νοητικα και δεν τρως ολο το τοφου σου σε ενδειξη συμπαραστασης στους πεινασμενους μεταναστες!
μουγκα ο βολταιρος.........τελειωσε το παραμυθακι του για την υπηκοοτητα στην γερμανια....
το δια ταυτα ειναι οτι ο ανθρωπισμος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! το καταλαβες?
Αλλα ειναι ευκολο να πετατε το μπαλακι στο κρατος για να αποφυγετε τις ατομικες σας ευθυνες! (δε μιλαω για σενα προσωπικα)
αμα θες να το παιζεις ανθρωπιστης να ξεκινας απο τον εαυτο σου! Με πραξεις οχι με λογια! Στα λογια ολοι πρωτοι ειναι και τις θεωριες!
δηλαδή ρε μπούμπα αν εσύ αφήσεις την πόρτα ανοιχτή στο σπίτι τότε ο καθένας έχει δικαιωμα να μπεί....
και για να το κάνω λίγο χειρότερο (όχι ότι τους θεωρώ το ίδιο) αλλά αν σε κλέψουν δεν φταίνε οι κλέφτες αλλά εσύ που άφησες ανοιχτή την πόρτα..
συγνώμη αλλά με την μετανάστευση και την παροχή ιθαγένειας δεν λύνονται τα προβλήματα.. είναι σαν να δίνεις σε ένα πεινασμένο ένα ψάρι.. δεν του λύνεις το πρόβλημα.. πρέπει να του μαθεις να ψαρεύει...
εγω θα το ελεγα "φιλανθρωπια ή υποστηριξη του ανθρωπινου δικαιωματος στο σεξ" αμφιβαλεις οτι ειναι το δευτερο μεγαλυτερο προβλημα τους?κάτσε ρε παιδάκι μου, και αποδεικνύεις τον ανθρωπισμό σου με το να πηδάς ξένους?
μετα φταιω μωρη καριολα..κανα μαρουλι αφηνω μισο
εγω θα το ελεγα "φιλανθρωπια ή υποστηριξη του ανθρωπινου δικαιωματος στο σεξ" αμφιβαλεις οτι ειναι το δευτερο μεγαλυτερο προβλημα τους?
τωρα που αλλαξα τις λεξεις, σου φαινεται πιο ανθρωπιστικο?
μετα φταιω μωρη καριολα..
ακομα πιο αστειο ειναι μια Ελληνιδα, η οποια ειναι η πεμπτουσια του ρατσισμου οσον αφορα τις ανθρωπινες σχεσεις ακομη και με τους Ελληνες, να το παιζει ανθρωπιστρια!όχι, μου φαίνεται πιο αστείο
μουγκα ο βολταιρος.........τελειωσε το παραμυθακι του για την υπηκοοτητα στην γερμανια....
πώς δεν υπάρχει φύλαξη? βούληση δεν υπάρχει.
σκατά, θα εκνευριστώ πάλι >
ο χειρότερος εχθρός του έλληνα είναι ο εαυτός του
ακομα πιο αστειο ειναι μια Ελληνιδα, η οποια ειναι η πεμπτουσια του ρατσισμου οσον αφορα τις ανθρωπινες σχεσεις ακομη και με τους Ελληνες, να το παιζει ανθρωπιστρια!
Υποκρισια στα κοκκινα λεμε!
ανθρωπιστη, αντε να κανεις καμια δωρεα στο Οικουμενικο Πατριαρχειο να συγχωρεθουν οι αμαρτιες σου τωρα...ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΗ [size=24pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ[/size]?
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ 2 και 3 ΦΟΡΕΣ?
ΛΕΓΕ ΡΕ.
η αληθεια παντως σας κανει να βγαινετε απο τα ρουχα σας!κάνεις πάρα πολύ μεγάλο λάθος, σε αντίθεση με *μερικούς μερικούς* εγώ δεν έχω τίποτα απολύτως κακό να πω για τους έλληνες σε προσωπικό επίπεδο. εγώ δε μιλάω για ελέεινες και για θεούς ξένους, ούτε έχω ανάγκη να βρίσω όσους ελέεινες υπάρχουν για να θεοποιήσω και τους μαλάκες ξένους.
απλώς έχω φάνκι γούστα, δε θα απολογηθώ γι'αυτό
η αληθεια παντως σας κανει να βγαινετε απο τα ρουχα σας!
κατι ειναι και αυτο!
αχαχαχαχαχ
ανθρωπιστη, αντε να κανεις καμια δωρεα στο Οικουμενικο Πατριαρχειο να συγχωρεθουν οι αμαρτιες σου τωρα...
καθε 10000000 ευρω που σκας παιρνεις 10 bonus points ανθρωπισμου!
ωχ μωρε ολα προσωπικα τα παιρνεις πια, στριμενο αντερο εισαι!ποια αλήθεια?
και πού το είδες ότι εκνευρίστηκα?
ουφ, είναι κουραστικό να καταλαβαίνεις ό,τι θες εσύ ρε μέμο, πίστευε ό,τι γουστάρεις...
ρατσίστρια με θες? ό,τι πει το παιντί :-* :-* :-*
ποια αλήθεια?
ουφ, είναι κουραστικό να καταλαβαίνεις ό,τι θες εσύ ρε μέμο, πίστευε ό,τι γουστάρεις...
ποια αλήθεια?
.....ειπε ο μεγας ανθρωπιστης περσονας και μετα κλειστηκε στην ασφαλεια της Μερτσεντε του και νιωθοντας μεγαλη συγκινηση βλεποντας τους εξαθλιωμενους μεταναστες που επιχειρουσαν να του πλυνουνε τα τζαμια στους δρομους του Παρισιου, επεστρεψε στη φτωχικη του επαυλη και αφοσιωθηκε στο λαπτοπ του μετρωντας τα ψιλα απο τους τοκους που προστεθηκαν σημερα στα κεφαλαια του!κλάψε και ΣΥ ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ.
όταν τελειώνουν τα ψέμματα αρχίζουν οι χαριτωμενιές και οι παπαρίτσες.
ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ.
ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ
[size=24pt]ΨΕΥΤΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ[/size]