Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Επισκέπτης
ναι ενταξει, τους συμπαριστασαι νοητικα και δεν τρως ολο το τοφου σου σε ενδειξη συμπαραστασης στους πεινασμενους μεταναστες!

ειναι ακριβο το γαμοτοφου οποτε το τρωω ολο. κανα μαρουλι αφηνω μισο, ετσι για το καλο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το δια ταυτα ειναι οτι ο ανθρωπισμος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! το καταλαβες?
Αλλα ειναι ευκολο να πετατε το μπαλακι στο κρατος για να αποφυγετε τις ατομικες σας ευθυνες! (δε μιλαω για σενα προσωπικα)
αμα θες να το παιζεις ανθρωπιστης να ξεκινας απο τον εαυτο σου! Με πραξεις οχι με λογια! Στα λογια ολοι πρωτοι ειναι και τις θεωριες!

κάτσε ρε παιδάκι μου, και αποδεικνύεις τον ανθρωπισμό σου με το να πηδάς ξένους?

ήμαρτον δηλαδή, πες μου ότι κάνεις πλάκα  :S
άμα είναι έτσι το μπου είναι το ελληνικό φόρουμ με τους μεγαλύτερους ανθρωπιστές, να σας προτείνω για βραβείο καμάρια μου  :2funny:

δηλαδή ρε μπούμπα αν εσύ αφήσεις την πόρτα ανοιχτή στο σπίτι τότε ο καθένας έχει δικαιωμα να μπεί....

και για να το κάνω λίγο χειρότερο (όχι ότι τους θεωρώ το ίδιο) αλλά αν σε κλέψουν δεν φταίνε οι κλέφτες αλλά εσύ που άφησες ανοιχτή την πόρτα..

συγνώμη αλλά με την μετανάστευση και την παροχή ιθαγένειας δεν λύνονται τα προβλήματα.. είναι σαν να δίνεις σε ένα πεινασμένο ένα ψάρι.. δεν του λύνεις το πρόβλημα.. πρέπει να του μαθεις να ψαρεύει...

ε ναι, χαίρω πολύ, αυτό ακριβώς είπα, ότι φταίει αυτός που άνοιξε την πόρτα.
τώρα πρέπει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

και επειδή (ανθρωπίστρια γαρ) δε θέλω να σταλούν πίσω στην εξαθλίωση, όσοι είναι ήδη εδώ προτιμώ να έχουν μια ευκαιρία να ζήσουν έστω και φτωχικά, καλύτερα θα είναι από πριν.
για μένα το "του μαθαίνεις να ψαρεύει" σημαίνει του δίνεις εφόδια για να φτιάξει τη ζωή του, δεν ξέρω πώς το εννοείς εσύ.

απλώς επειδή δεν αντέχουμε άλλους, πρέπει με κάποιο τρόπο να σταματήσει η εισροή.
είμαι υπέρ της νομιμοποίησης για αυτούς που είναι ήδη εδώ, όχι για να έρθουν κι άλλοι, δε βγαίνουμε ρε αδερφέ πώς να το κάνουμε  :2funny:

εντιτ: και ναι, αν με κλέψουν επειδή άφησα ανοιχτή την πόρτα με τον εαυτό μου θα τα βάλω (μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο, δεν το λέω υποθετικά). αν έχω λάβει όλα τα μέτρα προστασίας αλλά βρουν τρόπο να μπουν τότε να παναγαμηθούνε  :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
κάτσε ρε παιδάκι μου, και αποδεικνύεις τον ανθρωπισμό σου με το να πηδάς ξένους?
εγω θα το ελεγα "φιλανθρωπια ή υποστηριξη του ανθρωπινου δικαιωματος στο σεξ" αμφιβαλεις οτι ειναι το δευτερο μεγαλυτερο προβλημα τους?
τωρα που αλλαξα τις λεξεις, σου φαινεται πιο ανθρωπιστικο?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγω θα το ελεγα "φιλανθρωπια ή υποστηριξη του ανθρωπινου δικαιωματος στο σεξ" αμφιβαλεις οτι ειναι το δευτερο μεγαλυτερο προβλημα τους?
τωρα που αλλαξα τις λεξεις, σου φαινεται πιο ανθρωπιστικο?

όχι, μου φαίνεται πιο αστείο  :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
όχι, μου φαίνεται πιο αστείο  :2funny:
ακομα πιο αστειο ειναι μια Ελληνιδα, η οποια ειναι η πεμπτουσια του ρατσισμου οσον αφορα τις ανθρωπινες σχεσεις ακομη και με τους Ελληνες, να το παιζει ανθρωπιστρια!
Υποκρισια στα κοκκινα λεμε! :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μουγκα ο βολταιρος.........τελειωσε το παραμυθακι του για την υπηκοοτητα στην γερμανια....

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΗ [size=24pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ[/size]?
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ 2 και 3 ΦΟΡΕΣ?
ΛΕΓΕ ΡΕ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ακομα πιο αστειο ειναι μια Ελληνιδα, η οποια ειναι η πεμπτουσια του ρατσισμου οσον αφορα τις ανθρωπινες σχεσεις ακομη και με τους Ελληνες, να το παιζει ανθρωπιστρια!
Υποκρισια στα κοκκινα λεμε! :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κάνεις πάρα πολύ μεγάλο λάθος, σε αντίθεση με *μερικούς μερικούς* εγώ δεν έχω τίποτα απολύτως κακό να πω για τους έλληνες σε προσωπικό επίπεδο. εγώ δε μιλάω για ελέεινες και για θεούς ξένους, ούτε έχω ανάγκη να βρίσω όσους ελέεινες υπάρχουν για να θεοποιήσω και τους μαλάκες ξένους.
απλώς έχω φάνκι γούστα, δε θα απολογηθώ γι'αυτό  :birdman:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΗ [size=24pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ[/size]?
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ 2 και 3 ΦΟΡΕΣ?
ΛΕΓΕ ΡΕ.
ανθρωπιστη, αντε να κανεις καμια δωρεα στο Οικουμενικο Πατριαρχειο να συγχωρεθουν οι αμαρτιες σου τωρα...

καθε 10000000 ευρω που σκας παιρνεις 10 bonus points ανθρωπισμου!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
κάνεις πάρα πολύ μεγάλο λάθος, σε αντίθεση με *μερικούς μερικούς* εγώ δεν έχω τίποτα απολύτως κακό να πω για τους έλληνες σε προσωπικό επίπεδο. εγώ δε μιλάω για ελέεινες και για θεούς ξένους, ούτε έχω ανάγκη να βρίσω όσους ελέεινες υπάρχουν για να θεοποιήσω και τους μαλάκες ξένους.
απλώς έχω φάνκι γούστα, δε θα απολογηθώ γι'αυτό  :birdman:
η αληθεια παντως σας κανει να βγαινετε απο τα ρουχα σας!
κατι ειναι και αυτο!

αχαχαχαχαχ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η αληθεια παντως σας κανει να βγαινετε απο τα ρουχα σας!
κατι ειναι και αυτο!

αχαχαχαχαχ

ποια αλήθεια?
και πού το είδες ότι εκνευρίστηκα?  :think:

ουφ, είναι κουραστικό να καταλαβαίνεις ό,τι θες εσύ ρε μέμο, πίστευε ό,τι γουστάρεις...
ρατσίστρια με θες? ό,τι πει το παιντί  :-* :-* :-*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ανθρωπιστη, αντε να κανεις καμια δωρεα στο Οικουμενικο Πατριαρχειο να συγχωρεθουν οι αμαρτιες σου τωρα...

καθε 10000000 ευρω που σκας παιρνεις 10 bonus points ανθρωπισμου!

κλάψε και ΣΥ ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ.
όταν τελειώνουν τα ψέμματα αρχίζουν οι χαριτωμενιές και οι παπαρίτσες.

ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ.
ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ
[size=24pt]ΨΕΥΤΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ[/size]

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ποια αλήθεια?

ουφ, είναι κουραστικό να καταλαβαίνεις ό,τι θες εσύ ρε μέμο, πίστευε ό,τι γουστάρεις...
ωχ μωρε ολα προσωπικα τα παιρνεις πια, στριμενο αντερο εισαι!

πιο πριν ρε βλημα δε σε ξεχωρισα? ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποια αλήθεια?

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ.
αλλοτε αλλάζουν την ερώτηση, άλλοτε την απάντηση, άλλοτε κάνουν χαριτωμενιές
μονίμως για να γλιτώνουν τις μάπες και τις ροχάλες.

η ουσία πάντως ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
μόνο αυτό είναι
ΨΕΥΤΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ.

Επισκέπτης
ποια αλήθεια?

για μενα λεει μωρη χαζη!  :idiot:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
κλάψε και ΣΥ ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ.
όταν τελειώνουν τα ψέμματα αρχίζουν οι χαριτωμενιές και οι παπαρίτσες.

ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ.
ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ
[size=24pt]ΨΕΥΤΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ[/size]
.....ειπε ο μεγας ανθρωπιστης περσονας και μετα κλειστηκε στην ασφαλεια της Μερτσεντε του και νιωθοντας μεγαλη συγκινηση βλεποντας τους εξαθλιωμενους μεταναστες που επιχειρουσαν να του πλυνουνε τα τζαμια στους δρομους του Παρισιου, επεστρεψε στη φτωχικη του επαυλη και αφοσιωθηκε στο λαπτοπ του μετρωντας τα ψιλα απο τους τοκους που προστεθηκαν σημερα στα κεφαλαια του!
Για αντιδραση δε σημερα εφαγε μαζι με το χαβιαρι του απλη μπακετα, και οχι το συνηθισμενο μπριοζ γιατι στεναχωρηθηκε ταμαλα απο την απολυση 10 ανθρωπων ωστε να συνεχισει να του καταβαλεται το παχυλο του μπονους!

ρε νιονιο, ολο τον κοσμο μπορεις να τονε δουλεψεις! Τον εαυτο σου οχι!

σαλτα και κικιρικου τωρα υποκριτη!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom