SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
χρυση μου χαθηκες!!!!!!Καλα ενταξυ αντε τωρα να παρεις την εισπραξη απο το μπουρδελο που δουλευει η μανα σου και η αδερφη σου.
χρυση μου χαθηκες!!!!!!Καλα ενταξυ αντε τωρα να παρεις την εισπραξη απο το μπουρδελο που δουλευει η μανα σου και η αδερφη σου.
μιλαω για την ανυπαρξεια κρατους, και για το ποσο μικροκομματικα σκεφτονται τα κομματα εξουσιας(αλλα και τα μικροτερα!) δε με ενδιαφερουν οι δεξιες και αριστερες πολιτικες! αληθεια κανεις? δε μπορει να τους εμποδισει να ερχονται παρανομα στη χωρα μας? αν οι ελληνες και τουρκοι δουλεμποροι που τους περνανε απο στερια και απο θαλασσα (μιλαμε για τρελη κονομα!) ηξεραν οτι ειχαν να αντιμετωπισουν πολυ αυστηρες ποινες! ισοβια ακατεβατα, θα το καναν με τοση ευκολια? αν υπηρχαν νομοι και ποινες! αν υπηρχαν απελασεις! θα ερχονταν τοσο ευκολα?γαμω την εκλογικη σας βαση & τις εκλογες σας..
οταν καταλαβεις οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να εμποδισει τους κακομοιρηδες να μεταναστευσουν τα ξαναλεμε..
Υ.Γ φετος κανουμε χριστουγεννα με 20 βαθμους..
του χρονου που θα κανουμε με 25,να δω τι κλαμα θα ριχνετε για τα 2,5 μυρια λαθραιους..
αντε γαμηθειτε ρε ζωα..
πανευκολα..μιλαω για την ανυπαρξεια κρατους, και για το ποσο μικροκομματικα σκεφτονται τα κομματα εξουσιας(αλλα και τα μικροτερα!) δε με ενδιαφερουν οι δεξιες και αριστερες πολιτικες! αληθεια κανεις? δε μπορει να τους εμποδισει να ερχονται παρανομα στη χωρα μας? αν οι ελληνες και τουρκοι δουλεμποροι που τους περνανε απο στερια και απο θαλασσα (μιλαμε για τρελη κονομα!) ηξεραν οτι ειχαν να αντιμετωπισουν πολυ αυστηρες ποινες! ισοβια ακατεβατα, θα το καναν με τοση ευκολια? αν υπηρχαν νομοι και ποινες! αν υπηρχαν απελασεις! θα ερχονταν τοσο ευκολα?
Ριξυε ολους τους Αλλοδαπους στα Λιονταρια και στις Τιγρης ρε κουφαλες Υπουργοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Ριξ[size=15pt]υ[/size]ε ολους τους Αλλοδαπους στα Λιονταρια και στις Τιγρ[size=15pt]η[/size]ς ρε κουφαλες Υπουργοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
τουρκαλβανος???Μη σταματάς....
Οι προσλήψεις των γελωτοποιών από την επόμενη χρονιά.Ριξυε ολους τους Αλλοδαπους στα Λιονταρια και στις Τιγρης ρε κουφαλες Υπουργοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
αφηστε την αμοιβαδα να κλαψομουνιαζει..Οι προσλήψεις των γελωτοποιών από την επόμενη χρονιά.
Ατύχησες παίχτη
δουλεμπορα! ποσο παει τωρα η ταριφα? να φερω κανα δυο αφγανους για το χωριοπανευκολα..
απλα θα μεγαλωνε η ταριφα..
πες μου ενα προβλημα που εχει λυθει με την καταστολη..
ματακια μου γλυκα....δεν δουλευεις αυτες τις μερες;
τουρκαλβανος???
τι καλλιεργεις???δουλεμπορα! ποσο παει τωρα η ταριφα? να φερω κανα δυο αφγανους για το χωριο![]()
να βαλω παπαρουνες τοτετι καλλιεργεις???
οι αφγανοι ξερουν μονο απο παπαρουνες..
εχετε φαναρια στο χωριο???
αναλογα το υψομετρο..να βαλω παπαρουνες τοτεθα πιασουνε? θα παραγω ελληνικο οπιο! αν πετυχει το εγχειρημα μου! τοτε και αλλοι θα με ακολουθησουν! θα φτιαξουμε συναιτερισμους! θα κανουμε εξαγωγες! θα δωσουμε ξανα ζωη στην ελληνικη υπαιθρο
να βαλω παπαρουνες τοτεθα πιασουνε? θα παραγω ελληνικο οπιο! αν πετυχει το εγχειρημα μου! τοτε και αλλοι θα με ακολουθησουν! θα φτιαξουμε συναιτερισμους! θα κανουμε εξαγωγες! θα δωσουμε ξανα ζωη στην ελληνικη υπαιθρο
& να επιανε αντε να ανταγωνιστουμε τους γειτονες..Δεν πιάνει εδώ η "καλή" παπαρούνα.