Νέα

Θέλω την βοήθειά σας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aleksakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

Aleksakhs

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι δεν λεω οι παρθενες δεν ξερουν να γαμιουνται σιγουρα...αλλα ειλικρινα τωρα, ποσοι απο εδω μεσα εχουνε ξεπαρθενιασει κοπελα?Εγω προσωπικα απο τοτε που το εκανα νιωθω πολυ ωραια επιδει ξερω οτι θα με θυμαται μια ζωη στο μυαλο τις και περα απο αυτο ειναι κατι σπανιο να βρεις παρθενα σημερα, ενω αν ειχε γαμιθει με 10 και ημουν εγω απλα αλλος ενας.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.978
Πόντοι
6.925
...αλλα ειλικρινα τωρα, ποσοι απο εδω μεσα εχουνε ξεπαρθενιασει κοπελα?

Ε οι περισσότεροι θα το'χουμε κάνει. Με πήδημα - εκτός ατυχήματος - ξεπαρθενίαζονται οι γυναίκες από τότε που υπάρχουν.

Lion84

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Παιδες ο free ειπε τη σωστη φραση: με πηδημα ξεπαρθενιαζονται οι γκομενες :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ναι δεν λεω οι παρθενες δεν ξερουν να γαμιουνται σιγουρα...αλλα ειλικρινα τωρα, ποσοι απο εδω μεσα εχουνε ξεπαρθενιασει κοπελα?Εγω προσωπικα απο τοτε που το εκανα νιωθω πολυ ωραια επιδει ξερω οτι θα με θυμαται μια ζωη στο μυαλο τις και περα απο αυτο ειναι κατι σπανιο να βρεις παρθενα σημερα, ενω αν ειχε γαμιθει με 10 και ημουν εγω απλα αλλος ενας.
η γκομενα θα σε θυμαται αν την γαμας καλα και αν της παρεις το "πρωτο-κωλο"
οταν παιρνεις μια γκομενα απο τον κωλο και επι μια βδομαδα σε σκεφτεται καθε φορα που καθεται τοτε θα σε θυμαται μια ζωη
η παρθενια ανηκει σε αλλες εποχες,τουλαχιστον των παππουδων μας

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Η παρθένα θυμάται για πάντα εκείνον που τη ξεμάτωσε. Όταν γάμησα μια παρθένα, εκείνη την εποχή με είχε στο φτύσιμο, σχεδόν θα χωρίζαμε. Μόλις όμως άνοιξα την οδό, την έφτυνα και κολλούσε περισσότερο. Χώρια που το παρθένο μουνί έχει ωραίο σχήμα, είναι καθαρό, χωρίς αρρώστιες... Ενώ τα χρησιμοποιημένα μουνιά είναι σκέτη αηδία.

Όσο πιο μεγάλη είναι η ηλικία της πρώτης φοράς τόσό πιο δύσκολο είναι το ξεπαρθένιασμα γιατί ο υμένας γίνεται πιο παχύς και εναποτίθεται πάνω του περισσότερος ινώδης ιστός. Επομένως ένας σκληρός ιστός, όταν σπάσει, κάνει μεγαλύτερο "τραύμα" και αργεί περισσότερο η επούλωση. Ειδικά αν κάνεις σεξ την περίοδο της επούλωσης λογικό είναι να αιμορραγεί ξανά. Είναι σα να ξύνεις μια πληγή. Μην ανησυχείς για το αίμα που βγάζει η κοπέλα. Ελπίζω να πρόσεξες να μην της κόλλησες καμιά αρρώστια. Σκέψου να κάνει πρώτη φορά έρωτα και να κολλήσει κονδυλώματα. Θα την στείλεις την κοπέλα. Εύχομαι να φέρθηκες υπεύθυνα.

OP
OP
A

Aleksakhs

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η παρθένα θυμάται για πάντα εκείνον που τη ξεμάτωσε. Όταν γάμησα μια παρθένα, εκείνη την εποχή με είχε στο φτύσιμο, σχεδόν θα χωρίζαμε. Μόλις όμως άνοιξα την οδό, την έφτυνα και κολλούσε περισσότερο. Χώρια που το παρθένο μουνί έχει ωραίο σχήμα, είναι καθαρό, χωρίς αρρώστιες... Ενώ τα χρησιμοποιημένα μουνιά είναι σκέτη αηδία.

Όσο πιο μεγάλη είναι η ηλικία της πρώτης φοράς τόσό πιο δύσκολο είναι το ξεπαρθένιασμα γιατί ο υμένας γίνεται πιο παχύς και εναποτίθεται πάνω του περισσότερος ινώδης ιστός. Επομένως ένας σκληρός ιστός, όταν σπάσει, κάνει μεγαλύτερο "τραύμα" και αργεί περισσότερο η επούλωση. Ειδικά αν κάνεις σεξ την περίοδο της επούλωσης λογικό είναι να αιμορραγεί ξανά. Είναι σα να ξύνεις μια πληγή. Μην ανησυχείς για το αίμα που βγάζει η κοπέλα. Ελπίζω να πρόσεξες να μην της κόλλησες καμιά αρρώστια. Σκέψου να κάνει πρώτη φορά έρωτα και να κολλήσει κονδυλώματα. Θα την στείλεις την κοπέλα. Εύχομαι να φέρθηκες υπεύθυνα.

Επιτελους!Μια σοβαρη απαντηση...Καλα τα λες aspirin, ναι ημουνα αρκετα προσεκτικος και ευχαριστω για τις συμβουλες σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom