You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω την βοήθειά σας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Aleksakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 46
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μολις της παρης το κουλουρακι........ θα στρωση.
γαματη γαματη και αν βγη και το δελφινι με σκατο εκει
να δης γλεντακια
Απο ασυναρτησίες καλα τα παμε βλεπω!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
γιατι ρε φιλε ελεος τα ξενοδοχεια,τι πιο φυσικο αφου υπαρχει ελλειψη χωρου?Το αυτοκινητο προσφερεται για ειδικες περιπτωσεις,ασε που εγκυμονει και πιο πολλους κινδυνους.Κοιτα vaz, επιδει στα λογια ολοι καλοι ειμαστε, οταν εχεις μια κοπελα παρθενα και ο μονος τροπος να γαμισεις ειναι στο αμαξι (και μην μου πεις οτι να παω να νοικιαζω ξενοδοχεια ελεος) θα καταλαβεις οτι το μονο πραγμα που δεν θα μπορεσεις να γαμισεις ειναι κωλο στο αμαξι και μιλαω για κοπελα που δεν εχει καν ξαναδοκιμασει απο πισω και οχι για κατι ξεκολα.Τωρα εσυ που γαμας τις γκομενες απο κωλο απο τα 19 τους τι να σου πω...αφου μπορεις και το κανεις μαγκια σου.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εγω παντος αν μου τυχει καμια παρθενα η τη διωχνω η αν με θελει πολυ της λεω να παει να πηδηχτει με καμια 10αρια και μετα να μου ερθει!!!!
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.978
- Πόντοι
- 6.925
εγω παντος αν μου τυχει καμια παρθενα η τη διωχνω η αν με θελει πολυ της λεω να παει να πηδηχτει με καμια 10αρια και μετα να μου ερθει!!!!
Κι αν είναι 6-7 δεν σου κάνει?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δεν κολαω στο νουμερο!!!!!αλλα θελω να εχει και λιγο πειρα!!!!η παρθενα δεν ξερει τιποτα!!!!!αν η γυναικα δεν εχει παει με τουλαχιστον 6-7 αντρες.καλητερα 10-15!!!δεν ξερει να γαμιεται!!!!!Κι αν είναι 6-7 δεν σου κάνει?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οπως παντα σωστοτατοςδεν κολαω στο νουμερο!!!!!αλλα θελω να εχει και λιγο πειρα!!!!η παρθενα δεν ξερει τιποτα!!!!!αν η γυναικα δεν εχει παει με τουλαχιστον 6-7 αντρες.καλητερα 10-15!!!δεν ξερει να γαμιεται!!!!!
οι παρθενες ειναι για απειρους και ανεραστους
Επισκέπτης
& λιγους λες..ασε να τραβηξουν το μανικι της εκπαιδευσης οι αλλοι..μιλφειγ λεμε..απο 30 εως 45..να σου ουρλιαζει σκισε μου την σουφρα γιατι ξερει την γλυκα..ακου εκει παρθενα..δεν κολαω στο νουμερο!!!!!αλλα θελω να εχει και λιγο πειρα!!!!η παρθενα δεν ξερει τιποτα!!!!!αν η γυναικα δεν εχει παει με τουλαχιστον 6-7 αντρες.καλητερα 10-15!!!δεν ξερει να γαμιεται!!!!!
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.978
- Πόντοι
- 6.925
δεν κολαω στο νουμερο!!!!!αλλα θελω να εχει και λιγο πειρα!!!!η παρθενα δεν ξερει τιποτα!!!!!αν η γυναικα δεν εχει παει με τουλαχιστον 6-7 αντρες.καλητερα 10-15!!!δεν ξερει να γαμιεται!!!!!
Ορθώς τα λες.
& λιγους λες..ασε να τραβηξουν το μανικι της εκπαιδευσης οι αλλοι..μιλφειγ λεμε..απο 30 εως 45..να σου ουρλιαζει σκισε μου την σουφρα γιατι ξερει την γλυκα..ακου εκει παρθενα..
Αν όμως έχει 45 πρώην το σίγουρο είναι ότι θα έχει και 45 επόμενους.
γιατι ρε φιλε ελεος τα ξενοδοχεια,τι πιο φυσικο αφου υπαρχει ελλειψη χωρου?Το αυτοκινητο προσφερεται για ειδικες περιπτωσεις,ασε που εγκυμονει και πιο πολλους κινδυνους.
Δεν λεω οτι τα ξενοδοχεια δεν λενε, ισα ισα.Απλα δεν ειναι λυση αυτη?Το θεμα ειναι να εχεις δικο σου χωρο, κανα σπιτι δλδ.Αν οχι τοτε συμβιβαζεσαι με οτι εχεις.
γιατι ρε φιλε ελεος τα ξενοδοχεια,τι πιο φυσικο αφου υπαρχει ελλειψη χωρου?Το αυτοκινητο προσφερεται για ειδικες περιπτωσεις,ασε που εγκυμονει και πιο πολλους κινδυνους.
Οπως να λυθει το χειροφρενο!
δεν κολαω στο νουμερο!!!!!αλλα θελω να εχει και λιγο πειρα!!!!η παρθενα δεν ξερει τιποτα!!!!!αν η γυναικα δεν εχει παει με τουλαχιστον 6-7 αντρες.καλητερα 10-15!!!δεν ξερει να γαμιεται!!!!!
οπως παντα σωστοτατος
οι παρθενες ειναι για απειρους και ανεραστους
+10000
Ορθώς τα λες.
Και που ειναι το κακο?
Αφου μαζι της θα πας μονο για "κουνια μπελα" και οχι για σχεση!!!!!
Ας παρει και αλλους 100 μετα απο μενα!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δε με νοιαζει καθολου και 200 να χει!!!!μηπως στο δικο μου κωλο μπαινει!!!!!Ορθώς τα λες.
Επισκέπτης
Γεια σας παιδια!Ειμαι 26 χρονων και τα εχω με μια κοπελα 24 χρονων εδω και 10 μηνες.Αυτη ηταν παρθενα και ολοκληρωσαμε πριν 1 εβδομαδα στις διακοπες που πηγαμε.
Μπα, υπάρχουν ακόμα παρθένες σε αυτή την ηλικία;;
Μπα, υπάρχουν ακόμα παρθένες σε αυτή την ηλικία;;
Ο Θουκιδιδης παντως ελεγε οτι σε "στενο" νιμου κανουμε πιο πολλα προκατακτικα -φιλακια-χαδακια-γλυψιματακια ωστε να υγρανθει λιγο η γκόμενα και να γλυστρα πιο ευκολα ο Πεοκλης και να μην πονα η γκόμενα γιατι αν πονα μετα δεν θα μας κάθεται!!!
Το αρχαιο κειμενο ειναι περιπου
"Ανδρα μη ενεπε μουσα παρθενα το προκαταρκτικον αξιον εστι!! γλυψον χαιδεψον , θεσε τον δαχτυλον επι την τρυπαν της ηδονης ωστε να γλυστρον ο Πεοκλης"
Απαραμυλος! Καπελλο......
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.978
- Πόντοι
- 6.925
Και που ειναι το κακο?
Αφου μαζι της θα πας μονο για "κουνια μπελα" και οχι για σχεση!!!!!
Ας παρει και αλλους 100 μετα απο μενα!
Αρα οι άνωθεν φιλοσοφίες ισχύουν μονο για κούνιες. Νόμιζα ότι το παληκάρι το είχε δει σοβαρα.
Την γυναίκα που την θέλουμε για σχέση/γάμο στους πόσους πρώην την επιλέγουμε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις