Gamaomanoules2
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σου ξαναλέω ότι το πιο ποιοτικό κατάστημα
Σε e-shop
η οιαδηποτε συγκριση e-shop με καποιο φυσικο καταστημα που τα προιοντα που εμπορευονται χρηζουν ιδιαιτερης μεταχειρισης ειναι ατοπη στα ορια του αστειου.
Αν συνεχισεις παλι με τα e-shop τα ορια της βλακειας ειναι κοντα.
Κρατησου ερχεται αποκαλυψη,στην επομενη γραμμη!Εγώ αυτό που κατάλαβα από την 'διαφήμιση' που κάνεις είναι ότι στο θα πληρώσω 30% παραπάνω τουλάχιστον (μπορεί και 50%).
Παιρνω το θαρρος να σου πω,οτι τα e-shop που δεν εχουν λειτουργικα εξοδα και πολλα αλλα εχουν την δυνατοτητα να εχουν καλυτερες τιμες.
Επίσης το προϊόν που θα πάρω μπορεί να το έχει βάλει στο κώλο της καμία και να το έχει επιστρέψει πίσω.
Μα τη στιγμη που θα πας στο φυσικο καταστημα,θα δεις το προιον,θα το μυρισεις,θα το βαλεις στο στομα,θα το γευτεις και θα καταλαβεις να ηταν προηγουμενως σε σουφρα η οχι.
Εξαλλου εφοσον η δειγματοληψια γινεται επι τοπου δε χωρα αργοτερα αλλαγη προιοντος βαση προτιμησης μονο εφοσον υπαρχει ελλατοματικο προιον απο την εταιρεια.
Βρηκα μονο μια σελιδα στο fb και ενα blog.Τέλος και το Sexton στην Νέα Σμύρνη είναι ΟΚ.
Ειναι ακριβο το στησιμο ιστοσελιδας μαλλον...
Οφελος δεν εχω,προσλαμβανω ομως κατι βλακες στα τοπικ να μου κανουν αναπαραγωγη αυτων που λεω,επειδη πονηρεψαν και νομιζουν οτι οποιος προτεινει κατι εχει και οφελος.Αυτά τα λέω σαν καταναλωτής, δεν έχω όφελος όπως εσύ.
Tελος χαιρομαι που η αντιπροταση σου στη δικη μου ειναι ενα sexshop που διαφημιζεται μεσω facebook και blogspοt.
Βαζω στην ακρη που δεν αναφερονται καν τιμες και ποικιλια προιοντων.
Με τι grounds προτεινεις κατι που δεν αναφερονται τιμες προς συγκριση..
Αυτα προφανως θα τα "ανακαλυψεις" οταν πας εκει.
Τεσπα,ελπιζω να ξαναδιαβασες αυτο.
η οιαδηποτε συγκριση e-shop με καποιο φυσικο καταστημα που τα προιοντα που εμπορευονται χρηζουν ιδιαιτερης μεταχειρισης ειναι ατοπη στα ορια του αστειου.
ουτως ωστε να μην απαντησεις παλι αναφερομενος στα ιδια και στα ιδια,του παντελη ταρχιδια..
Δεν αγοραζεις μιξερ η dvd player dude!
Ουτε μπαινεις στο audiovideo για reviews για ενισχυτη!
Ουτε αγοραζεις συμπληρωματα απο Ευρωπη.
Aγοραζεις ομοιωματα και υποδηματα και αλλα ειδη που τα γαμημενα πρεπει να τα "δοκιμασεις" απο κοντα σε βιτρινα!
Αλλιως με τη μαλακια που προτεινεις σε e-shop
( , , )
πρεπει να μην εχεις καν ανοιξει την συσκευασια για να παρεις τα λεφτα σου του αγιου πουτσου ανημερα!
Συναδελφος Καταναλωτης Που Περιμενει Ακομα Να Προτεινεις Φθηνοτερο Φυσικο Μαγαζι Με Ιστοσελιδα Και Τιμες Προιοντων.