CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
Μετα αρχηγε παρε και συ ενα μουνι-φακο-κουμπαρα.... ;)Κι αν ερωτευτει τον δονητη σου???????? Τι γινεται μετα????
Μετα αρχηγε παρε και συ ενα μουνι-φακο-κουμπαρα.... ;)Κι αν ερωτευτει τον δονητη σου???????? Τι γινεται μετα????
Εγω ρωταω για τις διαφορες μεταξυ τζελ, σιλικονη, πως τα μετρανε...αυτα τα κατασκευασματα του διαβολου...
Να την τον δινω να περναει την ωρα της οσο ψαχνω για καποια αλλη.
Βλεπω σε καταστηματα διαφορους τυπους. Πως διαλο διαλεγουμε. Καταρχας πως μετρανε το μεγεθος; Οταν λεει 15Χ4 το 4 τι ειναι; Τι να τις παρω; Τζελ, σιλικονη, πλαστικο; Τι διαφορες εχουν; Εχετε βρει καποια καταστημα (κεντρο, νοτια) που να εχει εκθεση να τα δω απο κοντα; Δεν θελω με αρχιδια και εξτρα παπαρια για κλειτοριδα κλπ.
Περιμενω γνωμες...
βελβυ εχεις δονητη/ες?
Να σου την παρω εγω καλυτερα ?????Να την τον δινω να περναει την ωρα της οσο ψαχνω για καποια αλλη.
Βλεπω σε καταστηματα διαφορους τυπους. Πως διαλο διαλεγουμε. Καταρχας πως μετρανε το μεγεθος; Οταν λεει 15Χ4 το 4 τι ειναι; Τι να τις παρω; Τζελ, σιλικονη, πλαστικο; Τι διαφορες εχουν; Εχετε βρει καποια καταστημα (κεντρο, νοτια) που να εχει εκθεση να τα δω απο κοντα; Δεν θελω με αρχιδια και εξτρα παπαρια για κλειτοριδα κλπ.
Περιμενω γνωμες...
Να σου την παρω εγω καλυτερα ?????
29 ειναι?30 δεν ειναι εμενα αλλα και εγω προσφερομαι
αυτα με την βεντουζα πιανουν σε πορτα;
Ανδρικό ομοίωμα που θα σας εντυπωσιάσει με το μέγεθος του και τα ρεαλιστικά χαρακτηριστικά του. Διαθέτει βεντούζα και είναι σε καφέ χρώμα.Μήκος: 30 cmΔιάμετρος: 6.8 cm
αρε κουφαλα