sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Η δυναμη της συνηθειας... :SΠουστο ή πούτσο?
Η δυναμη της συνηθειας... :SΠουστο ή πούτσο?
πρωτο σου ποστ σε θρεντ με δονητες?Καλησπέρα σας
αλεφαντε εχει δονητη με περικεφαλαια;;;;;;.......για αρχαιολατρεις
καλησπερα μωρο μου....προσεχε σε ποιους θα μιλας εδω μεσα,οπως καταλαβες υπαρχουν καποια ατομα χαμηλου επιπεδουΚαλησπέρα σας
Αβραμης τυπε?πρωτο σου ποστ σε θρεντ με δονητες?
τυχαιο?
δεν νομιζω
Ωπα μεγαλε παρτο αλλιως γιατι θα σκοτωθουμε αποψε.καλησπερα μωρο μου....προσεχε σε ποιους θα μιλας εδω μεσα,οπως καταλαβες υπαρχουν καποια ατομα χαμηλου επιπεδου
κατσε να δουμε αν πουστευει τυπεΑβραμης τυπε?
μην μου λετε τετοια!!!τον πεταω και χυνω τωρα λεμεΑβραμης τυπε?
οχι που θα εκανες κατι αλλο εσυ μερακλη μου....μην μου λετε τετοια!!!τον πεταω και χυνω τωρα λεμε
ρε κουφαλες με προλαβατε,ειχε ερθει μια θεια μου και μου εφερε κατι γεμιστα και εχασα το ποστ της κοπελας γαμω το φελεκι μουΩπα μεγαλε παρτο αλλιως γιατι θα σκοτωθουμε αποψε.
Σηκω και φευγα απο δω δεν τρως αποψε!!!!!!
δεν ειπε κ τιποταρε κουφαλες με προλαβατε,ειχε ερθει μια θεια μου και μου εφερε κατι γεμιστα και εχασα το ποστ της κοπελας γαμω το φελεκι μου
Με κιμα ή φτωχα?ρε κουφαλες με προλαβατε,ειχε ερθει μια θεια μου και μου εφερε κατι γεμιστα και εχασα το ποστ της κοπελας γαμω το φελεκι μου
Ε οχι και δεν είπε τιποτα. Το καλησπέρα σας το είπε γεμάτο υπονοούμενα!δεν ειπε κ τιποτα
Μια καλησπέρα σας είπα και αναστατωθήκατε
λες?Ε οχι και δεν είπε τιποτα. Το καλησπέρα σας το είπε γεμάτο υπονοούμενα!
ο αλητης ο λαγουδακης. Είμαι σιγουρος οτι τον μαλάζει κατω απο το πληκτρολόγιο!Μια καλησπέρα σας είπα και αναστατωθήκατε
δικε μου αφου ξερεις ο αβραμης για μενα ειναι.....οχι που θα εκανες κατι αλλο εσυ μερακλη μου....
σκεψου να βαλεις και κανα βυζι στο σχετικο θρεντ που εχουμε .....Μια καλησπέρα σας είπα και αναστατωθήκατε