lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Μια καλησπέρα σας είπα και αναστατωθήκατε
Μια καλησπέρα σας είπα και αναστατωθήκατε
να προσεχεις τον λαγουδακη και τον σφεΜια καλησπέρα σας είπα και αναστατωθήκατε
Ρε,lagoydakis!!!που, εισαι???Απο εχθες,εχεις,χαση,θεματα!!!Τωρα εδω τη παιζη??? Τωρα,μολις,μπηκα!!μην μου λετε τετοια!!!τον πεταω και χυνω τωρα λεμε
δικε μου εχουμε θεμα εδω...βρηκαμε στεκι για αποψεΡε,lagoydakis!!!που, εισαι???Απο εχθες,εχεις,χαση,θεματα!!!Τωρα εδω τη παιζη??? Τωρα,μολις,μπηκα!!
μαλακιες δικε μου...τα εφαγε ο σκυλοςΜε κιμα ή φτωχα?
τον εχω κουκουλωσει με πετσετα και τον ζουλαωο αλητης ο λαγουδακης. Είμαι σιγουρος οτι τον μαλάζει κατω απο το πληκτρολόγιο!
Αν μας πει Καληνύχτα χυσαμε!!!!!!!!!!!!παντρεμενε θα τη βγαλουμε τη νυχτα τελικα
παμε μια παρεα για να παει καλα η βδομαδα;εμενα μου σηκωθηκε κιολας, δεν ητο μια απλη αναστατωση
κινκυ μποιτον εχω κουκουλωσει με πετσετα και τον ζουλαω
Αν μας πει Καληνύχτα χυσαμε!!!!!!!!!!!!
τυπε τελικα με τον ελληνοκωλο τι εγινε?τον εχω κουκουλωσει με πετσετα και τον ζουλαω
Με πετσέτα?τον εχω κουκουλωσει με πετσετα και τον ζουλαω
Αν μας πει Καληνύχτα χυσαμε!!!!!!!!!!!!
εγω το πατωμα αλλα φενεται θα χυσει πολυ ο λαγος αποψεΜε πετσέτα?
Μισο να παω να φερω πετσέτα και γω.
Μεχρι τωρα λερωνα τα σεμεδάκια!!!!!!
Τον εκανε Αλβανόκωλο!τυπε τελικα με τον ελληνοκωλο τι εγινε?
βρεθηκατε?
στην αναγνωριση ειμαστε ακομα με το μωρο,ειναι λιγο φοβισμενος με τον μαλακα τον σφερδεκλο και το παω σιγουλια σιγουλιατυπε τελικα με τον ελληνοκωλο τι εγινε?
βρεθηκατε?
Τον εκανε Αλβανόκωλο!
παμε μια παρεα για να παει καλα η βδομαδα;
Εγω,ειμαι,ΜΕΣΑ! ποιος,θα δωση,το συνθημα????Ετοιμος,ΠΑΜΕ!!{αλλα,νωρεις,δεν ειναι,ακομα??παμε μια παρεα για να παει καλα η βδομαδα;
οχι ρε γυφτογυφτουλες!!!τι πατωματα και σεμεδακια;εγω το πατωμα αλλα φενεται θα χυσει πολυ ο λαγος αποψε