CrashTest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εγω,ειμαι,ΜΕΣΑ! ποιος,θα δωση,το συνθημα????Ετοιμος,ΠΑΜΕ!!{αλλα,νωρεις,δεν ειναι,ακομα??
θα βαράτε και στο ίδιο τέμπο ή ο καθένας ανεξάρτητα?
Εγω,ειμαι,ΜΕΣΑ! ποιος,θα δωση,το συνθημα????Ετοιμος,ΠΑΜΕ!!{αλλα,νωρεις,δεν ειναι,ακομα??
αφου του ελεγε για παρτουζα με 6 ατομα και αυτον στην μεση να τον χυνουνστην αναγνωριση ειμαστε ακομα με το μωρο,ειναι λιγο φοβισμενος με τον μαλακα τον σφερδεκλο και το παω σιγουλια σιγουλια
μεσα ειμαι!!!οχι βοηθηματα...χερατα παμεΝαι αλλα να τραγουδαμε κιολας, Εισαι ωραιος σαν αμαρτια και γω παιδακι της γειτονιας...
Υ.Γ λες να παρω δονητη;
δικε μου σε εχω κοψει εσενα οτι εισαι μεγαλη ανωμαλαρα απο το ποστ που εγραψες για παρτουζες και τυχαια ακουμπηματα!!!Εγω,ειμαι,ΜΕΣΑ! ποιος,θα δωση,το συνθημα????Ετοιμος,ΠΑΜΕ!!{αλλα,νωρεις,δεν ειναι,ακομα??
εμενα μου σηκωθηκε κιολας, δεν ητο μια απλη αναστατωση
σφερδεκλιες.....τι να πεις αγαπητε μου!!!!αφου του ελεγε για παρτουζα με 6 ατομα και αυτον στην μεση να τον χυνουν
και κατι τετοιες ανωμαλιες :S
Πόσο τυχαια?μδικε μου σε εχω κοψει εσενα οτι εισαι μεγαλη ανωμαλαρα απο το ποστ που εγραψες για παρτουζες και τυχαια ακουμπηματα!!!
σφερδεκλιες.....τι να πεις αγαπητε μου!!!!
ο ιπποτης ειναι μεγαλη μορφη....θα τα πει ο ιδιοςΠόσο τυχαια?
Για δωσε τροφη στον πεινασμένο λαο!
αρχισανε τις μαλακιες και τρομαξε το κοριτσιΠου ειναι η κοπελιτσα εφυγε πανω που θα τον παιζαμε ομαδικως; Πανω που ειχα φτιαχτει;
οπ νέος όρος.
"Μην κάνεις σφερδεκλιές ρε μαλάκα"
Ακούγεται καλό
είμαι εδώ και σας παρακολουθώ αλλα είναι κακό μια κοπέλα να διαβάζει μονο να δει πως σκέφτονται οι άνδρες ?
οχι κοριτσαρα μου!!!!το αντιθετο θα ελεγα...αλλωστε ειναι πολλα κοριτσια εδω,θελεις να παμε για καφε για να εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη;είμαι εδώ και σας παρακολουθώ αλλα είναι κακό μια κοπέλα να διαβάζει μονο να δει πως σκέφτονται οι άνδρες ?
Θες να μιλήσουμε για τα απαντα των ανδρων?είμαι εδώ και σας παρακολουθώ αλλα είναι κακό μια κοπέλα να διαβάζει μονο να δει πως σκέφτονται οι άνδρες ?
και εσυ ψωλαραςειστε θεοι ρεεεεεεε
νατος και ο επομενως κλωνος θα σε δω και σενα στο μσν σημερα τωρα που πηρα το κολαι?είμαι εδώ και σας παρακολουθώ αλλα είναι κακό μια κοπέλα να διαβάζει μονο να δει πως σκέφτονται οι άνδρες ?
Καλο το μωρο?νατος και ο επομενως κλωνος θα σε δω και σενα στο μσν σημερα τωρα που πηρα το κολαι?
δεν θα ειναι και χρονοβοροΘες να μιλήσουμε για τα απαντα των ανδρων?