BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ε θα κανει φουλ προγκραμ... μην την απορριπτεις κ εσυ ετσι αμεσως αμεσωςΚώλο δίνεις karmen; Γιατί αν δε δίνεις δε δεχόμαστε.....
ε θα κανει φουλ προγκραμ... μην την απορριπτεις κ εσυ ετσι αμεσως αμεσωςΚώλο δίνεις karmen; Γιατί αν δε δίνεις δε δεχόμαστε.....
Κώλο δίνεις karmen; Γιατί αν δε δίνεις δε δεχόμαστε.....
παμε τσαρκα καυλιαρα μου????η τρελλη μου φαντασιωση ειναι να παω σε μπουρδελλο ανδρων.. να ντυθω προκλητικα να μπω μεσα ,να περιμενω ,να καβλωσω απο τα ΄λεματα τους ,και να περιμενω να δω την κοπελλα.. σκεπτομαι να το προχωρησω.. να ακουσω περαστε στο ταδε δωματιο.. αληθεια πως θα αισθανονται τα αγορια εξω..? με καβλωνει τρελλα να με εχει στην ανομονη ,στο διπλα δωματιο να ξερω οτι ειναι αντρας και ξερει οτι ειμαι εγω διπλα.. να ακοπυγωμαστε οταν ερθει η κοπελλα.. μαρεσει να το κανω εκει μεσα .. θελω να μου γραψτε γνωμες.. οχι ψιλομαλακιες και πλακες.. σοβαρα.εχω φτασει να παρκαρω μπροστα απο την φραντζη στο στουντιο εκει,και να κανω φλερτ σε πελατη.. τον πηρα πηγαμε παραλια.. θεε μου με ξεσκισε.. ποσομ καιρο ειχε να κανει και ποσο να πλυθει..
μεχρι που πηρα ενφιαλωμενο και του επλυνα την ωραια περιοχη.. τον αρωματισα και μετα τα ειδα ολα..
οσο για το μπουρδελλακι θα παω και προκλητικα ντυμενη..
παμε τσαρκα καυλιαρα μου????
μια πορνο-ξεναγισι θα ιταν οτι πρεπει για τιν δροσερι δεσπινιδα μας!!!
Ξενάγησε και τιμώρησε την άτακτη γαζέλα όπως εσύ μόνο ξέρεις.....Αρχαιολόγε του Μεταξουργείου και της Φυλής...μια πορνο-ξεναγισι θα ιταν οτι πρεπει για τιν δροσερι δεσπινιδα μας!!!
τορα πια αρχαιολογοσ με διπλομα!!!!!μπουχαχχαχαχαχαχα!!!!Ξενάγησε και τιμώρησε την άτακτη γαζέλα όπως εσύ μόνο ξέρεις.....Αρχαιολόγε του Μεταξουργείου και της Φυλής...
Μα για αυτό πάμε στα ρδέλλα επειδή είμαστε άπλυτοι και βρώμικοι. Ειδικά οι Σιτυτουράδες, δεν έχουν ντους σπίτι τους και πάνε για οικονομία να πλυθούν στα ντους των ξενοδοχείων.
η τρελλη μου φαντασιωση ειναι να παω σε μπουρδελλο ανδρων.. να ντυθω προκλητικα να μπω μεσα ,να περιμενω ,να καβλωσω απο τα ΄λεματα τους ,και να περιμενω να δω την κοπελλα.. σκεπτομαι να το προχωρησω.. να ακουσω περαστε στο ταδε δωματιο.. αληθεια πως θα αισθανονται τα αγορια εξω..? με καβλωνει τρελλα να με εχει στην ανομονη ,στο διπλα δωματιο να ξερω οτι ειναι αντρας και ξερει οτι ειμαι εγω διπλα.. να ακοπυγωμαστε οταν ερθει η κοπελλα.. μαρεσει να το κανω εκει μεσα .. θελω να μου γραψτε γνωμες.. οχι ψιλομαλακιες και πλακες.. σοβαρα.εχω φτασει να παρκαρω μπροστα απο την φραντζη στο στουντιο εκει,και να κανω φλερτ σε πελατη.. τον πηρα πηγαμε παραλια.. θεε μου με ξεσκισε.. ποσομ καιρο ειχε να κανει και ποσο να πλυθει..
μεχρι που πηρα ενφιαλωμενο και του επλυνα την ωραια περιοχη.. τον αρωματισα και μετα τα ειδα ολα..
οσο για το μπουρδελλακι θα παω και προκλητικα ντυμενη..
Εχει Φραντζη και το Κιλκις....?
τι καρμεν ρε αυτη ειναι πουστηςκαρμεν ?
πιτσι εγινες πορνο-Ιντιανα Τζοουνς?τορα πια αρχαιολογοσ με διπλομα!!!!!μπουχαχχαχαχαχαχα!!!!
σιγουρα πραματα?τι καρμεν ρε αυτη ειναι πουστης
Ποιος ηρθε??να ακοπυγωμαστε οταν ερθει η κοπελλα... μ'αρεσει να το κανω εκει μεσα...