Νέα

Θέλω να πάω σε μπουρδέλο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karmen69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

karmen69

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:boobies:η τρελλη μου φαντασιωση ειναι να παω σε μπουρδελλο ανδρων... να ντυθω προκλητικα, να μπω μεσα, να περιμενω, να καβλωσω απο τα βλεμματα τους και να περιμενω να δω την κοπελλα... σκεπτομαι να το προχωρησω... ν' ακουσω περαστε στο ταδε δωματιο... αληθεια πως θα αισθανονται τα αγορια εξω...? με καβλωνει τρελλα να μ' εχει στην αναμονη, στο διπλα δωματιο να ξερω οτι ειναι αντρας και ξερει οτι ειμαι εγω διπλα... να ακοπυγωμαστε οταν ερθει η κοπελλα... μ'αρεσει να το κανω εκει μεσα... θελω να μου γραψετε γνωμες... οχι ψιλομαλακιες και πλακες... σοβαρα. Εχω φτασει να παρκαρω μπροστα απο την Φραντζη στο στουντιο εκει και να κανω φλερτ σε πελατη... τον πηρα πηγαμε παραλια... θεε μου με ξεσκισε... ποσο καιρο ειχε να κανει και ποσο να πλυθει... μεχρι που πηρα εμφιαλωμενο και του επλυνα την ωραια περιοχη... τον αρωματισα και μετα τα ειδα ολα...
οσο για το μπουρδελλακι θα παω και προκλητικα ντυμενη...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.190
Πόντοι
606
Εχει Φραντζη και το Κιλκις....? :headbang:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
παει η μαλακια συννεφο!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
για έλα απ εδώ λίγο

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.590
Πόντοι
12.056
Εισαι σε καλο δρομο...ξαναδοκιμασε..  :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
:boobies:η τρελλη μου φαντασιωση ειναι να παω σε μπουρδελλο ανδρων.. να ντυθω προκλητικα να μπω μεσα ,να περιμενω ,να καβλωσω απο τα ΄λεματα τους ,και να περιμενω να δω την κοπελλα.. σκεπτομαι να το προχωρησω.. να ακουσω περαστε στο ταδε δωματιο.. αληθεια πως θα αισθανονται τα αγορια εξω..? με καβλωνει τρελλα να με εχει στην ανομονη ,στο διπλα δωματιο να ξερω οτι ειναι αντρας και ξερει οτι ειμαι εγω διπλα.. να ακοπυγωμαστε οταν ερθει η κοπελλα.. μαρεσει να το κανω εκει μεσα .. θελω να μου γραψτε γνωμες.. οχι ψιλομαλακιες και πλακες.. σοβαρα.εχω φτασει να παρκαρω μπροστα απο την φραντζη στο στουντιο εκει,και να κανω φλερτ σε πελατη.. τον πηρα πηγαμε παραλια.. θεε μου με ξεσκισε.. ποσομ καιρο ειχε να κανει και ποσο να πλυθει..
μεχρι που πηρα ενφιαλωμενο και του επλυνα την ωραια περιοχη.. τον αρωματισα και μετα τα ειδα ολα..
οσο για το μπουρδελλακι θα παω και προκλητικα ντυμενη..
Ειτε εισαι πουστρακος που ψαχνεσαι,είτε η Δνις Αγαμιδη.

Ενα ομαδικο bukakke απο 50 χιλιαδες μελη δεν θα σε χαλαγε πιστευω.

Και μετα ξυπνησες. :jerking:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ποσομ καιρο ειχε να κανει και ποσο να πλυθει..
μεχρι που πηρα ενφιαλωμενο και του επλυνα την ωραια περιοχη.. τον αρωματισα και μετα τα ειδα ολα..

Μα για αυτό πάμε στα ρδέλλα επειδή είμαστε άπλυτοι και βρώμικοι. Ειδικά οι Σιτυτουράδες, δεν έχουν ντους σπίτι τους και πάνε για οικονομία να πλυθούν στα ντους των ξενοδοχείων.
:2funny: :2funny: :2funny:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μα για αυτό πάμε στα ρδέλλα επειδή είμαστε άπλυτοι και βρώμικοι. Ειδικά οι Σιτυτουράδες, δεν έχουν ντους σπίτι τους και πάνε για οικονομία να πλυθούν στα ντους των ξενοδοχείων.

Ετσι....  :thumbsup:

Και αν ειναι και βραδινο το "meeting" μερικες κερνανε και κανα ποτηρακι κρασι!Πλεον εχουν γινει απλησιαστες οι καβες!Εγω πιο πολυ για να πιω παω παρα για να πηδηξω!  :dancing:

Ασε ρε...οι καιροι ειναι δυσκολοι,ετσι οπως τα εκανε ο Αλογομουρης ερχονται δυσκολες μερες!  >:(

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Στήσου Κάρμεν έξω από κανένα στρατόπεδο να επιτελέσεις και κοινωνικό έργο.

Και η αναμονή είναι ψιλοελεγχόμενη: μέχρι την ώρα εξόδου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τραβελι ανεγχειριστο εισαι?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παντως στη φωτο
μια χαρα γκομενα η καρμενν

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
:boobies:η τρελλη μου φαντασιωση ειναι να παω σε μπουρδελλο ανδρων.... ποσομ καιρο ειχε να κανει και ποσο να πλυθει..

Είσαι ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Βρές την κα Λίλα, να τακιμιάσετε!!!
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :bottom:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:boobies:η τρελλη μου φαντασιωση ειναι να παω σε μπουρδελλο ανδρων.. να ντυθω προκλητικα να μπω μεσα ,να περιμενω ,να καβλωσω απο τα ΄λεματα τους ,και να περιμενω να δω την κοπελλα.. σκεπτομαι να το προχωρησω.. να ακουσω περαστε στο ταδε δωματιο.. αληθεια πως θα αισθανονται τα αγορια εξω..? με καβλωνει τρελλα να με εχει στην ανομονη ,στο διπλα δωματιο να ξερω οτι ειναι αντρας και ξερει οτι ειμαι εγω διπλα.. να ακοπυγωμαστε οταν ερθει η κοπελλα.. μαρεσει να το κανω εκει μεσα .. θελω να μου γραψτε γνωμες.. οχι ψιλομαλακιες και πλακες.. σοβαρα.εχω φτασει να παρκαρω μπροστα απο την φραντζη στο στουντιο εκει,και να κανω φλερτ σε πελατη.. τον πηρα πηγαμε παραλια.. θεε μου με ξεσκισε.. ποσομ καιρο ειχε να κανει και ποσο να πλυθει..
ενδιαφερον ιστορια!η Καρμεν εχει ωραιες φαντασιωσεις!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Κώλο δίνεις karmen; Γιατί αν δε δίνεις δε δεχόμαστε.....

BLACK LABEL

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...ωχ κι εδω μεσα μπαινουνε πουστρακια? :2funny:...καταλαβα...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom