Ημουν 50-50 να φωναξω τους μπατσους, αλλα δεν ηξερα αν ο νομος με καλυπτει
Γιατι εχει παρει το αφτι μου οτι ΚΑΙ ο πελατης ειναι παρανομος
Απο 'κει κι επειτα, η φαση ητανε καθαρα τραμπουκισμος. Επαιζα στην εδρα τους- σε δικο τους ξενοδοχειο- και δεν ηξερα κατα ποσον ισχυει ή οχι η απειλη περι "προβληματων" που θα εχω. Αν ημουν βεβαιος οτι δεν ειναι εκει γυρω κανας φουσκωτος, μπορει να ενεργουσα πολυ διαφορετικα
Για να σας λυσω τις αποριες, ειμαι 23-24, δεν δουλευω και τρωω τα λεφτα των γονιων μου
Λεφτα ποτε δεν μαζευα για κονσολες, μονο για γαμησια
Aλλα εν προκειμενω ηταν μια πολυ ατυχης επενδυση...
Οταν ειχα μαζεψει μετα κοπων ενα 50ρικο για τη Λιντα, ηταν μια πολυ καλη επενδυση...
Τεσπα, εχω περιπου αλλα τοσα λεφτα στην ακρη, χωρις συγκεκριμενο σκοπο.
Ειτε θα παρω στα καπακια μια καλη βιζιτα για να βγαλω το αχτι μου, ειτε θα παρω καμια καφετιερα... (γιατι το μπρικακι του εσπρεσσο δεν βγαζει καϊμακι)
Παντως, μην ανηχυχειτε για το βιοπορισμό μου καποιοι
Το φαϊ μου το εχω
Ειμαι και ευγνωμων γιατι αλλοι δεν εχουν ουτε αυτο (ποσο μαλλον το πληρωμενο σεξ, και τον καλο σπιτικο καφε). Κι ετσι παντρευονται (τζαμπα γαμησι/ λιστα γαμου με συσκευες)
Χαιρετε
[/quote
Αδερφέ και τα σκατα καμμια φορά στο δρόμο δεν τα βλέπουμε και τα πατάμε.....οπως και να εχει τώρα έγινε. Παντως ρε μάγκα ενα 200αρι είναι αρκετά λεφτά και αν θες την γνώμη μου μην πορώνεσαι και τόσο με τα call girls και τα city tour, παπάρια είναι και αυτες, μπες σε ενα στούντιο,δες μερικές κοπέλες που να ειναι στα στάνταρ σου και με τα ίδια λεφτά κάνεις ενα ωραιότατο παρτι με ο΄θζα και σου περισσέυουν και κατι ψιλά για τα καφεδάκια σου. ;) ;)