bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.861
- Πόντοι
- 6.030
η τυπισσα ειχε ηδη αρπαξει τα λεφτα και ντυνοταν
Τελικα εφυγε μετα απο, συνολικα, 10 λεπτα παραμονης στο δωματιο με 200 (!) ευρω, χωρις να εχουμε γαμηθει
Δεν ήταν πουτάνα αυτή.
Παπατζής μεταμφιεσμένος ήταν.
καλα
αφου και συ ειδες οτι δεν ηταν αυτη
γτ της εδωσες λεφτα και δεν την εστειλες?
πρωτον οι μοντς δεν ξυνουν τα παπαρια τους....στον αντμιν απευθυνθηκες να ανοιξει θρεντ κριτικων;αστους μοντς.....Θα εγραφα το σκηνικο πολυ αναλυτικοτερα σε μια κριτικη, αλλα αφου οι mods ξυνουν τα παπαρια τους, ας θαφτει τωρα μετα απο 5 σχολια
πρωτον οι μοντς δεν ξυνουν τα παπαρια τους....στον αντμιν απευθυνθηκες να ανοιξει θρεντ κριτικων;αστους μοντς.....
δευτερον οτι εχεις να πεις ιδια βαρυτητα εχει και δω
τριτον ....ρε τυπε γιατι αφου εισαι φτωχο παιδι και μαζευεις μηνες τα λεφτα τα πετας σε κολγκερλ και μαλακιες και δεν πας σε κανα μπουρδελακι να ξεκαυλωσεις....;φιλικα γνωμη μου....
ε ναιΣτα μπουρδελα θεωρω οτι ειναι ακομα χειροτερα κι απο στουντιο
Ουτε μια φορα δεν εχω γαμησει καλα
Ειναι σαν να πεταω ολο το 20ρικο
Τουλαχιστον σημερα ελεγα πως θα γαμησω ανθρωπινα
Αλλα με ΛΗΣΤΕΨΑΝ!
Ο Αντμιν ειναι μονο ο Αντισθενης δηλαδη??
Λοιπον, μου στειλανε αλλη γκομενα απο αυτη που επρεπε (εμφανισιακα κατωτερη και γεροντοτερη)
Αυτη που μου στειλανε δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ απο ο,τι κανει ενα απλο call girl- οριακα εφτανε το σερβις στουντιο (50αρακι)
Οταν διαμαρτυρηθηκα τηληφωνικα (2 λεπτα αφου ειχαμε ξεκινησει το σκηνικο), η τυπισσα ειχε ηδη αρπαξει τα λεφτα και ντυνοταν
Τελικα εφυγε μετα απο, συνολικα, 10 λεπτα παραμονης στο δωματιο με 200 (!) ευρω, χωρις να εχουμε γαμηθει
Με απειλησε ευθεως οτι αμα πω και τιποτα θα εχω προβληματα/ εμμεσως με ειχε απειλησει κι ο νταβας απο το τηλεφωνο
Ο νταβατζης (σσ "υπευθυνος του γραφειου" εν συνεχεια δεν απαντησε σε 20 κλησεις μου
ΥΓ Εγω αυτα τα λεφτα τα μαζευα 5-6 μηνες/ ηταν το πρωτο μου call girl...
Ρε τύπε το πρώτο σου call girl με λεφτά που θα σου λείψουν και πήγες και έκλεισες σε μια άγνωστη από άγνωστο πρακτορείο! Ξεβράκωτος σε αγγούρια βουτάς μόνο αν σε τρώει ο κώλος σου!
Για αυτό το πρακτορείο και τα άλλα παραπλήσια που διακινούν τις ίδιες κοπέλες καθημερινά γίνονται αναφορές στα Topic για city tours. Αφού είχες σκοπό να κάνεις τέτοια απόπειρα ρίχνε και μια ματιά!
Όλα μούφα!
5-6 μηνες για να μαζεψεις 200 ευρω απλα για να γαμησεις μια ωρα...
ρε φιλε αποκτησε λιγη αυτοεκτιμηση.
1on αφου σε απειλεισε γιατι δεν της ειπες..οκ μισο να φωναξω την αστυνομια...να δεις πως θα εκλανε μεντες...!2ον ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟΝ εισαι????????Εννοω οτι σ' αυτο το διαστημα προσπαθουσα να μην πηγαινω σε πουτανες, για να γαμησω μια και καλη
(Αν και ειχα κανει 1-2 παρασπονδιες σε μπουρδελα της κακιας ωρας)
Παντως, τα λεφτα γαμησιατικα ητανε, ετσι κι αλλιως
Οσο για την λεπτομερη περογραφη, εχω καθε διαθεση να την κανω
Επισης, εχω στειλει pm στον Ανισθενη, να ανοιξει κουτακι στα call girl για την- υποτοθεμενη- Βικυ του συγκεκριμενου γραφειου, ωστε να εχει πιο μονιμο χαρακτηρα η κριτικη που θα γινει (και βασικα, να φαινεται το γραφειο ως απατη, για να μην την πατησει αλλος)
Το λινκ του γραφειου το εχω δωσει απο το πρωτο ποστ
δεν κρατιοταν απο την καυλακαλα
αφου και συ ειδες οτι δεν ηταν αυτη
γτ της εδωσες λεφτα και δεν την εστειλες?