Νέα

Θέλετε τον Καστίγιο στην Εθνική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ?

• ΝΑΙ τον θέλω και ας είναι Μεξικανοουρουγουανός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ ! ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

• ποιος ειναι ο κύριος?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
το 2004 στους προκηματικούς αγώνες ο πατσατζόγλου ήταν βασικός στην εντεκάδα της εθνικής και αν δεν τραυματιζόταν θα πηγαίνε σίγουρα στα τελικά του eyro-2004

Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά... άλλο ΘΑ πήγαινε κι άλλο τι έγινε. Και τώρα τον χρειαζόμαστε τον Πάτσα στην Εθνική.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε μαγκες ελεος ο καστιγιο πριν απο ενα μηνα πηγε στο μεξικο με την αποστολη της εθνικης για να παιξει και κουβεντιαζουμε αν θελουμε να παιΞει στην ΕΛΛΑΔΑ?!!!!!
τοσο  ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΠΟΙΑ?
σιγα μην του κανουμε και πι..ες αντε με το καθε τσογ....νι που ηρθε ξυπολυτος και εχει γινει πρωτος μαγκας ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!

Αστο ρε Νίκο.Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.Είναι το αγαπημενο παιδί του Σωκρτακου ο Νέρι το κωλόπαιδο.Δεν θα είναι των γαύρων;αυτό περί ήθους που λέγαμε κάποτε.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καμμία σχέση ο χαραχτήρας των 2.Κ θυμίσου γιατί αποφάσισε να σταματήσει να παίζει ο Ντέμης(όπως κ οι Κασάπης,Ατματζίδης).Ως μέσον διαμαρτυρίας για την διαιτησία.

Κ σταματα γραφικέ να τα οπαδίζεις όλα.Άντε πήγαινε γράψε τίποτα για την άλλη την γουρουνόφατσα τον Δελληκάρη(που σας έφτυσε για τον βάζελο) κ άσε μας ήσυχους.Γραφικέ Μπαρμπή.

το τι θα γραφω και που θα το γραφω δεν θα μου το πεις εσυ dark αν θελεις μπορεις να μην τα διαβαζεις αλλα οχι να μου τι και που θα γραφω
Γραψε εσυ για τον ντεμαρο(τι σχεση μπορει να εχει η διαιτησια με την εθνικη Ελλαδος ειναι κατι που μονο εσυ το ξερεις) την βανδη και την προσφυγια που ειναι πολυ πιο ενδιαφεροντα οσο για τον αν τα οπαδιζω ολα η οχι νομιζω οτι αυτο ακριβως κανεις εσυ με αυτα που γραφεις για τον καστιγιο βεβαια οπως εχει πει και ο καλαχαν οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες, ο καθενας εχει απο μια

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε το χειροτερο ειναι οτι το εχουν αναγει σε οπαδικο!!!κοντρα ολυμπιακων και αεκτζηδων η παναθηναικων!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
η συκγριση ντεμη καστιγιο ειναι τουλαχιστον αστεια.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει Μπαρμπή ότι πεις.Κ τον Νικολαϊδη να τον λες Θεμιστοκλέα κ όχι Ντέμη.Έτσι δεν τον φωνάζεις στο Magic;δεν μας έγραψες καμμιά κοτσάνα περί του μεγαλείου του ολυμπιακού να γελάσουμε.
Γράψε σε ποια κελιά έχουν κάνει οι εκάστοτε πρόεδροι του ολυμπιακού.Θα το βρω ενδιαφέρον.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει Μπαρμπή ότι πεις.Κ τον Νικολαϊδη να τον λες Θεμιστοκλέα κ όχι Ντέμη.Έτσι δεν τον φωνάζεις στο Magic;δεν μας έγραψες καμμιά κοτσάνα περί του μεγαλείου του ολυμπιακού να γελάσουμε.
Γράψε σε ποια κελιά έχουν κάνει οι εκάστοτε πρόεδροι του ολυμπιακού.Θα το βρω ενδιαφέρον.

νομιζω οτι τωρα ειδαν ολοι ποιος οπαδιζει χαχαχα εισαι τουλαχιστον αστειος σε ενα θρεντ για τον καστγιο και την Εθνικη να μου μιλας για τους προεδρους του Ολυμπιακου
αρε αντικειμενικε μη οπαδε χαχαχα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάθε να βάζεις κεφαλαία όπου χρειάζεται,σημεία στίξης,κόμματα κ τελείες κ ξαναέλα να γράψεις,γιατί δεν βγάζω νόημα σε ότι λες.ʼντε μπράβο παλληκαρά μου.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μάθε να βάζεις κεφαλαία όπου χρειάζεται,σημεία στίξης,κόμματα κ τελείες κ ξαναέλα να γράψεις,γιατί δεν βγάζω νόημα σε ότι λες.Άντε μπράβο παλληκαρά μου.
νομιζω οτι ενα ηρεμηστικουλι το χρειαζεσαι κατι επαθαν τα νευρακια σου

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο Μπαρμπής (που τον βρίζουν κάποιοι)είναι από τους πλέον αντικειμενικούς ομιλητές και στα αθλήτικά και στα πολιτικά. Αντί για ύβρεις θα ήθελα με στοιχεία κατάρριψη των επιχειρημάτων του.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπααα ήρεμος είμαι.Όταν βλέπω κάτι τέτοια λιβελογραφήματα που γράφεις κ πως υπερασπίζεσαι αρχιλαμόγια(που είστε γεμάτοι εξάλλου) ηρεμώ,γιατί βλέπω πόσο ανώτερος είμαι.ʼντε γεια σου Μπαρμπή τώρα.Κουράστηκα να ασχολούμαι με σένα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Μπαρμπής (που τον βρίζουν κάποιοι)είναι από τους πλέον αντικειμενικούς ομιλητές και στα αθλήτικά και στα πολιτικά. Αντί για ύβρεις θα ήθελα με στοιχεία κατάρριψη των επιχειρημάτων του.
δενει λαθος την γραβατα του!!! :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Για τον βασιλοχουντικό λες,έτσι;γιατί κάπου έχουν υποπέσει στην προσοχή μου κάτι βιβλία του,που υπερασπίζεται την βασιλεία.ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΛΕΩ ΕΓΩ.

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Ας είναι το παιδί από την Ουρουγουάη. Δεν νομίζω πως είναι εκεί το πρόβλημα. Αλλού κολλάει τόσο καιρό. Αλλά αν ξεκολλήσει, καλό είναι να έρθει. Εθνική Ελλάδος με Καστίγο αριστερά και Νίνη δεξιά αλλάζει επίπεδο και μπορεί να προσφέρει και θέαμα. Ομάδα που κλείνεται πίσω θέλει γρήγορους μπροστά και έναν ψηλό (Σαμαρά) δίπλα. Σας χαλάει σε λίγα χρόνια να παίζει η Εθνική Ελλάδος με Σηφάκη, Σειταρίδη, Κυργιάκο, Αβράαμ Παπαδόπουλο, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη, Καστίγιο, Γκέκα, Σαμαρά??????????? Δεν νομίζω να μας χαλάει και αυτό.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι με χαλαει!!δεν θελω τον καστιγιο....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Για τον βασιλοχουντικό λες,έτσι;γιατί κάπου έχουν υποπέσει στην προσοχή μου κάτι βιβλία του,που υπερασπίζεται την βασιλεία.ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΛΕΩ ΕΓΩ.
Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του. ʼλλωστε όλοι κάπου ανήκουν. Πάντως περιμένω να διαβάσεις βιβλία του και με επιχειρήματα να καταρρίψεις τα λεγόμενά του.

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
υπάρχει κάποιος να μαζέψει τον σκοτεινό νισάφι επιτέλους.Οπως έπαιξε ο ντανιέλ μπατίστα ,όπως θα παίξει ο αλβανος σωτίρ νίνι στην εθνική έτσι δικαιούται να παίξει και  ο καστίγιο.Οπως έπιαξε ο κράβαρικ στο βόλλευ,όπως ο λέντκοβ-τσακαλίδησ στο μπάσκετ,όπως ο κάχι καχιασβίλι,όπως ο πυρο δήμα και ο λεωνίδας σαμπάνης έτσι δικαιούται κια ο καστίγιο. η πιο προκλητική λινάτσα είναι ο σκοτεινός κρίμα που τον καλύπτει το σύστημα τέλος στην αλητεία αυτού του γραφικού να βάλει κάποιος ....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
η συγκριση ειναι ατυχης!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του. Άλλωστε όλοι κάπου ανήκουν. Πάντως περιμένω να διαβάσεις βιβλία του και με επιχειρήματα να καταρρίψεις τα λεγόμενά του.
Όχι όχι δεν μπορεί να το διαβάσει έχει πολλά λάθη ορθογραφικά , στα σημεία στίξεως και στα Κεφαλαία  εξάλλου τώρα ο  DARK διαβάζει τους καινούργιους στίχους του Φοίβου για  την βανδη

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
υπάρχει κάποιος να μαζέψει τον σκοτεινό νισάφι επιτέλους.Οπως έπαιξε ο ντανιέλ μπατίστα ,όπως θα παίξει ο αλβανος σωτίρ νίνι στην εθνική έτσι δικαιούται να παίξει και  ο καστίγιο.Οπως έπιαξε ο κράβαρικ στο βόλλευ,όπως ο λέντκοβ-τσακαλίδησ στο μπάσκετ,όπως ο κάχι καχιασβίλι,όπως ο πυρο δήμα και ο λεωνίδας σαμπάνης έτσι δικαιούται κια ο καστίγιο. η πιο προκλητική λινάτσα είναι ο σκοτεινός κρίμα που τον καλύπτει το σύστημα τέλος στην αλητεία αυτού του γραφικού να βάλει κάποιος ....

Αν υπονοείς κάτι για τον DARK και ότι τον καλύπτουν κάποιοι να το πεις καθαρά και όχι να κρύβεσαι πίσω από τα λόγια σου..................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom