You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλετε τον Καστίγιο στην Εθνική;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 172
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Είναι μεγάλος κωλοπαιδαράς κ να πάει να πνιγεί.όσο θέλω ο Νίνης να παίξει,άλλο τόσο δεν θέλω να παίξει αυτός.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
+1Είναι μεγάλος κωλοπαιδαράς κ να πάει να πνιγεί.όσο θέλω ο Νίνης να παίξει,άλλο τόσο δεν θέλω να παίξει αυτός.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καταρχάς δεν αισθάνεται Έλληνας.Να πάει να ψοφήσει.Ούτε κ ο ίδιος ξέρει τι εθνικότητα είναι.Μπά......ρδος είναι.
Είναι μεγάλος κωλοπαιδαράς κ να πάει να πνιγεί.όσο θέλω ο Νίνης να παίξει,άλλο τόσο δεν θέλω να παίξει αυτός.
Μαζί σου.
rainmaker13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε όχι και ο Καστίγιο στην Εθνική!!Από που κι ως που?Τουλάχιστον ο Νίνης θεωρείται και είναι Έλληνας.Εντάξει είναι Βορειοηπειρώτης.Και?Μας χάλασε ο Δήμας?
Φυσικά και θέλω ο Νέρι να παίξει στην Εθνική , όπως και ο Σοτίρ Νίνι. Παιδιά , ποδόσφαιρο είναι , το αποτέλεσμα μετράει. Προς Θεού, μην το πάμε φυλετικά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας βοηθήσει. Και εννοείται , ότι αν κάποιος δεν μπορεί να βοηθήσει να φύγει από τη χώρα. Το λέω αυτό γιατί θα βγουν πάλι οι γνωστοί έξυπνοι και θα πουν,
"Μπα , οι ξένοι είναι καλοί όταν μας δίνουν διακρίσεις και όταν είναι εργάτες δεν τους θέλετε?"
Απάντηση, "Ναι, δική μας είναι η χώρα , όποιους θέλουμε εμείς θα κρατήσουμε."
"Μπα , οι ξένοι είναι καλοί όταν μας δίνουν διακρίσεις και όταν είναι εργάτες δεν τους θέλετε?"
Απάντηση, "Ναι, δική μας είναι η χώρα , όποιους θέλουμε εμείς θα κρατήσουμε."
Δεν είναι θέμα για μένα ότι δεν είναι Έλληνας ο Καστίγιο αλλά ο ΚΩΛΟχαρακτήρας του.........................μιλάε για πολύ βρόμα.................και στην τελική το πρόβλημα είναι να μείνει Ελλάδα ο Νέρι για να πηδάει την τραγουδιάρα που έχει βρει και τίποτα άλλο.
Spartan_King
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μακρια τα κουτσαβακια τυπου "Μαστιγιο" (που λεει και ο Αλεφαντος)...
rainmaker13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Δεν είναι θέμα για μένα ότι δεν είναι Έλληνας ο Καστίγιο αλλά ο ΚΩΛΟχαρακτήρας του.........................μιλάε για πολύ βρόμα.................και στην τελική το πρόβλημα είναι να μείνει Ελλάδα ο Νέρι για να πηδάει την τραγουδιάρα που έχει βρει και τίποτα άλλο.
Αφού έφτυσε το Μεξικό φανταστείτε τι θα κάνει και αν τον καλέσουν στην Εθνική Ελλάδος...
+2Δεν είναι θέμα για μένα ότι δεν είναι Έλληνας ο Καστίγιο αλλά ο ΚΩΛΟχαρακτήρας του.........................μιλάε για πολύ βρόμα.................και στην τελική το πρόβλημα είναι να μείνει Ελλάδα ο Νέρι για να πηδάει την τραγουδιάρα που έχει βρει και τίποτα άλλο.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Με χαλάει η φάτσα του.Είναι εμετικός κ τρισάθλιος.Θα ήθελα να πέσει πάνω του λεωφορείο κ να τον ξεκολλάνε με την σπάτουλα.Είναι η ντροπή των ποδοσφαιριστών απο πλευράς χαρακτήρα.Εδώ δεν κολώνει να βαράει στην ψύχρα τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.Θα κάνει τα ίδια κ στην Εθνική που τους παίκτες των άλλων ομάδων θα τους βλέπει εχθρούς ακόμα κ μέσα στην Εθνική.Μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.
Στο κάτω-κάτω στην αρχή μας έφτυσε.Τώρα μας αγάπησε;;;
Στο κάτω-κάτω στην αρχή μας έφτυσε.Τώρα μας αγάπησε;;;
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σας χαλαει ο καστιγιο επειδη ειναι ξενος? (γιατι ειναι 7 χρονια στην Ελλαδα) και ο νινης τι ειναι? ή επειδη ειναι κακος χαρακτηρας? ( ο κυριακος τι ειναι?)
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εδω μεσα μου φαινεται πως οι μισοι ειναι προπονητες και οι αλλοι μισοι ειναι ηθικολογοι-ψυχολογοι
το θεμα δεν ειναι ο χαρακτηρας του,ειναι αν μπορει να προσφερει στην εθνικη λογω ποδοσφαιρικης ποιοτητας.δεν νομιζω να εχουμε κ αλλους παικτες στην ηλικια του κ στην θεση του με την μπαλα που παιζει.
ομως επειδη μερικους σαν τον εχει δωσει σας ποναει αυτο κ βρηκαμε την καραμελα για τον χαρακτηρα του.
ομως ΔΕΝ ΘΕΛΩ να παιξει στην εθνικη γιατι θεωρω πως η εθνικη ειναι ΜΟΝΟ για ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι αλβανο-μεξικανο-σερβους
και ναι ειμαι ολυμπιακος
το θεμα δεν ειναι ο χαρακτηρας του,ειναι αν μπορει να προσφερει στην εθνικη λογω ποδοσφαιρικης ποιοτητας.δεν νομιζω να εχουμε κ αλλους παικτες στην ηλικια του κ στην θεση του με την μπαλα που παιζει.
ομως επειδη μερικους σαν τον εχει δωσει σας ποναει αυτο κ βρηκαμε την καραμελα για τον χαρακτηρα του.
ομως ΔΕΝ ΘΕΛΩ να παιξει στην εθνικη γιατι θεωρω πως η εθνικη ειναι ΜΟΝΟ για ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι αλβανο-μεξικανο-σερβους
και ναι ειμαι ολυμπιακος
Επισκέπτης
Καλά οι γαύροι και τον Πουρσανίδη θα θέλανε στην Εθν. Ελλάδος... μέχρι και τον Δάρα!!! Ό,τι να 'ναι, Ολυμπιακός να 'ναι. Τσούζει πάρα πολύ που στα glory days του Εuro 2004 ο Ολυμπιακός είχε σχεδόν ΜΗΔΕΝ συμμετοχή