Νέα

Θέλετε τον Καστίγιο στην Εθνική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ?

• ΝΑΙ τον θέλω και ας είναι Μεξικανοουρουγουανός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ ! ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

• ποιος ειναι ο κύριος?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Προσωπικα δεν θέλω.
Φοβαμαι μηπως ανοιξει η πορτα των Ελληνοποιήσεων και στην εθνική ομαδα  :idiot:  :jerking:
Ωστοσο ας τον δοκιμασουμε και αν κριθει οτι μπορεί να προσφερει ας πάρει μονιμη θέση στην Εθνική ομάδα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είναι μεγάλος κωλοπαιδαράς κ να πάει να πνιγεί.όσο θέλω ο Νίνης να παίξει,άλλο τόσο δεν θέλω να παίξει αυτός.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ο Καστίγιο είναι τέτοιο λαμόγιο που δεν θα είχε πρόβλημα να πουλήσει το παιχνίδι για να κερδίσει στο στοίχημα

Όξω ρε....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχάς δεν αισθάνεται Έλληνας.Να πάει να ψοφήσει.Ούτε κ ο ίδιος ξέρει τι εθνικότητα είναι.Μπά......ρδος είναι.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
στης επιλογες επρεπε να μπει και το ''οχι αφου με την θεληση του επεξε σε αγωνα του μεξικο''εγω αυτο θα επελεγα!!

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε όχι και ο Καστίγιο στην Εθνική!!Από που κι ως που?Τουλάχιστον ο Νίνης θεωρείται και είναι Έλληνας.Εντάξει είναι Βορειοηπειρώτης.Και?Μας χάλασε ο Δήμας?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φυσικά και θέλω ο Νέρι να παίξει στην Εθνική , όπως και ο Σοτίρ Νίνι. Παιδιά , ποδόσφαιρο είναι , το αποτέλεσμα μετράει. Προς Θεού, μην το πάμε φυλετικά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας βοηθήσει. Και εννοείται , ότι αν κάποιος δεν μπορεί να βοηθήσει να φύγει από τη χώρα. Το λέω αυτό γιατί θα βγουν πάλι οι γνωστοί έξυπνοι και θα πουν,
"Μπα , οι ξένοι είναι καλοί όταν μας δίνουν διακρίσεις και όταν είναι εργάτες δεν τους θέλετε?"
Απάντηση, "Ναι, δική μας είναι η χώρα , όποιους θέλουμε εμείς θα κρατήσουμε."

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν είναι θέμα για μένα ότι δεν είναι Έλληνας ο Καστίγιο αλλά ο ΚΩΛΟχαρακτήρας του.........................μιλάε για πολύ βρόμα.................και στην τελική το πρόβλημα είναι να μείνει Ελλάδα ο Νέρι για να πηδάει την τραγουδιάρα που έχει βρει και τίποτα άλλο.

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μακρια τα κουτσαβακια τυπου "Μαστιγιο" (που λεει και ο Αλεφαντος)...

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δεν είναι θέμα για μένα ότι δεν είναι Έλληνας ο Καστίγιο αλλά ο ΚΩΛΟχαρακτήρας του.........................μιλάε για πολύ βρόμα.................και στην τελική το πρόβλημα είναι να μείνει Ελλάδα ο Νέρι για να πηδάει την τραγουδιάρα που έχει βρει και τίποτα άλλο.

Αφού έφτυσε το Μεξικό φανταστείτε τι θα κάνει και αν τον καλέσουν στην Εθνική Ελλάδος...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
+2

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με χαλάει η φάτσα του.Είναι εμετικός κ τρισάθλιος.Θα ήθελα να πέσει πάνω του λεωφορείο κ να τον ξεκολλάνε με την σπάτουλα.Είναι η ντροπή των ποδοσφαιριστών απο πλευράς χαρακτήρα.Εδώ δεν κολώνει να βαράει στην ψύχρα τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.Θα κάνει τα ίδια κ στην Εθνική που τους παίκτες των άλλων ομάδων θα τους βλέπει εχθρούς ακόμα κ μέσα στην Εθνική.Μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.
Στο κάτω-κάτω στην αρχή μας έφτυσε.Τώρα μας αγάπησε;;;

sarris

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Σπίτι του λόγω χαρακτήρα!!!

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
να μας λειπει το μουνοπανο....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
σας χαλαει ο καστιγιο επειδη ειναι ξενος? (γιατι ειναι 7 χρονια στην Ελλαδα) και ο νινης τι ειναι? ή επειδη ειναι κακος χαρακτηρας? ( ο κυριακος τι ειναι?)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εδω μεσα μου φαινεται πως οι μισοι ειναι προπονητες και οι αλλοι μισοι ειναι ηθικολογοι-ψυχολογοι
το θεμα δεν ειναι ο χαρακτηρας του,ειναι αν μπορει να προσφερει στην εθνικη λογω ποδοσφαιρικης ποιοτητας.δεν νομιζω να εχουμε κ αλλους παικτες στην ηλικια του κ στην θεση του με την μπαλα που παιζει.
ομως επειδη μερικους σαν τον εχει δωσει σας ποναει αυτο κ βρηκαμε την καραμελα για τον χαρακτηρα του.
ομως ΔΕΝ ΘΕΛΩ να παιξει στην εθνικη γιατι θεωρω πως η εθνικη ειναι ΜΟΝΟ για ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι αλβανο-μεξικανο-σερβους
και ναι ειμαι ολυμπιακος

Επισκέπτης
Καλά οι γαύροι και τον Πουρσανίδη θα θέλανε στην Εθν. Ελλάδος... μέχρι και τον Δάρα!!! Ό,τι να 'ναι, Ολυμπιακός να 'ναι. Τσούζει πάρα πολύ που στα glory days του Εuro 2004 ο Ολυμπιακός είχε σχεδόν ΜΗΔΕΝ συμμετοχή :cheesy:

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
αυτοι ειναι Ελληνες.

Stories

Νέο!

Stories