Κ ο Κόκκαλης αν γινόταν,με εξτρέμ τον Μπαρμπή.
παλι τα ιδια .... ενω ο ντεμης που εφτυσε την εθνικη με τον κολοκοτρωνη ατμα (για αδικια απο την διαιτησια) λες και εχει καμια σχεση με η εθνικη επρεπε να παιζει ε? η εκει δεν υπηρχε προβλημα γιατι δεν επροκειτο για παιχτη του ολυμπιακου
οσο αφορα τον Νερι
Σε συνέντευξή του στο ACTIVE, πριν κληθεί σε οποιαδήποτε εθνική ομάδα, ο Καστίγιο είχε πει ξεκάθαρα:
«Εγώ δεν μπορώ από μόνος μου να πάω στην ΕΠΟ και να πω "πάρτε με στην εθνική". Πρέπει αυτοί να μου δείξουν ότι με θέλουν και από κει και πέρα να κάνουμε όποιες ενέργειες απαιτούνται».
Από τότε ξεκίνησαν τα "σενάρια" με την αμοιβή του Νέρι, την αδιαφορία της ΕΠΟ αλλά και της επιθυμίας της οικογένειάς του να τον δει με τη φανέλα του Μεξικό.
δηλαδη τι αλλο να κανει ??? να παρακαλαει?
βεβαια για να πω την δικη μου γνωμη ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ στην εθνικη οχι μονο ο καστιγιο αλλα κανενας παιχτης του Ολυμπιακου και αυτο γιατι ο γερμμανος ειναι πολυ κολημενος με τον Ολυμπιακο ...τραυματιζεται ο γιουρκας και επιλεγει ΒΥΝΤΡΑ(ναι καλα ακουσατε ) τον super looser, ασχετο με τον ποδοσφαιρο παιχτη του παο και το Τοροσιδη που ΕΙΝΑΙ δεξι μπακ τον επιλεγει , μαλλον λεει για αριστερο μπακ
αγνοει τον στολτιδη και ποσους αλλους παιχτες του Ολυμπιακου και το μονο που ξερει να κανει πριν τα ντερμπι(ακουστε ) σαν προπονητης της εθνικης ειναι να ευχεται να ΧΑΣΕΙ ο Ολυμπιακος
και μην μου πειτε για επιτυχιες και euro και τετοια και το Μουντιαλ να παρει ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ