Νέα

Θέλετε τον Καστίγιο στην Εθνική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ?

• ΝΑΙ τον θέλω και ας είναι Μεξικανοουρουγουανός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ ! ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

• ποιος ειναι ο κύριος?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να παιξω γιατι το βλεπω πολυ εθνικιστικα το θεμα
θελω μονο ΕΛΛΗΕΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα συνδεουν τον οπαδισμο με την εθνικη
αλλα τοσο κολλημενοι αντιολυμπιακοι ειναι ! ! ! !!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον για να τελειωνει το ζητημα
Σε συνέντευξή του στο ACTIVE, πριν κληθεί σε οποιαδήποτε εθνική ομάδα, ο Καστίγιο είχε πει ξεκάθαρα:

«Εγώ δεν μπορώ από μόνος μου να πάω στην ΕΠΟ και να πω "πάρτε με στην εθνική". Πρέπει αυτοί να μου δείξουν ότι με θέλουν και από κει και πέρα να κάνουμε όποιες ενέργειες απαιτούνται».

Από τότε ξεκίνησαν τα "σενάρια" με την αμοιβή του Νέρι, την αδιαφορία της ΕΠΟ αλλά και της επιθυμίας της οικογένειάς του να τον δει με τη φανέλα του Μεξικό.
Προφανώς, για να αρνηθεί ο νεαρός την κλήση του στο Μεξικό, κάτι έχει αλλάξει ...

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
ναι αρχισε τις πιπες ο γκαγκατσης στον κροκουσ.........

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι η επο δινει περισσοτερα..........ειναι και η τραγουδιαρα στη μεση....... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οχι εγινε θαυμα και ο νερι εγινε ελληναρας και γουσταρει τωρα την εθνικη ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!
ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ: το ματς ελλας -τουρκια γινετε την καταληλη ημερομηνια στο καταλαηλο γηπεδο''καραισκαη''(λογο ονοματος) και αν κερδισουμε θα χαρουν πολυ οι ελληνες(σε τουρκικη εφημεριδα) !!!τους εκανε πουτανα και τρεχανε και δεν φτανανε!!!!!!!
αυτα θελω εγω και οχι το καθε πουσ.....αιδο τσογλανι!!ειναι κακο που θελω ελληνες?

υ.γ. αν και ειναι αδικο να κανω συγκριση με νινι(θελει πολυ δουλεια για να φτασει τον καστιγιο)απο την αρχη ειπε κυριοι θελω ελλαδα ΤΕΛΟΣ!!!

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
ετσι οπως το χειριστηκε το  θεμα ο Νερι ( τουλαχιστον βασει οσων διαβαζουμε στις εφημεριδες το τελευταιο τριμηνο),  το κανε μπουρδελο. Προφανως σκεφθηκε το συμφερον του και μονο αυτο, οπως επισης και καποια πρακτικα ζητηματα. Προαποφασισε λοιπον  να παιξει Μεξικο, για να χει τη σιγουρατζα των επομενων 2-3 μουντιαλ. Πηγε εκει , ειδε, και απηλθε απρακτος. Τι συνεβη και τελικα χαλασε η δουλεια με το Μεξικο , ενας Θεος ξερει. Ειτε Ο Νερι ειδε καποια πραγματα που δε γουσταρε, ειτε οι Μεξικανοι ειδαν καποια που δεν γουσταραν , ή και τα δυο, ο Καστιγιο γυρισε μ ελαφρα πηδηματακια.
Ας υποθεσουμε λοιπον οτι ο Γερμανος τωρα τον καλει και εμφανιζεται ο Καστιγιο στην πρωτη προπονηση. Το μονο σιγουρο ειναι οτι απαντες , μηδενος εξαιρουμενου, θα τον κοιταζουν με μισο ματι, οχι φυσικα επειδη ειναι Ουρουγουνος, Μεξικανος, Αλβανος, Γεωργιανος ή οτιδηποτε αλλο, αλλα διοτι αντιμετωπισε την Εθνικη ως δευτερατζα. Και δικιο θα χουν. Διοτι αυτη η φουρνια της Εθνικης , ειναι η πρωτη φουρνια μετα απο δεκαετιες, που στην ενασχοληση με την Εθνικη , επανεφεαν εννοιες οπως μερακι, φιλοτιμο, τσιπα, εγωισμος ( δεν ειναι εθνικιστης, ουτε Μπαρμπη με λενε). Και κατι καταφεραν.
Κι εγω αν ημουν στη θεση του Δελλα, του Γιαννακοπουλου, του, του Σειταριδη, του Χαριστεα κλπ κλπ, οταν τον εβλεπα μπροστα μου στην πρωτη προπονηση, αυτο που θα σκεφτομουν ειναι οτι ο τυπος δεν ανηκει πραγματικα εδω. Δεν ανηκει επειδη ο ιδιος εδειξε οτι δεν το αισθανεται.
Και να παει στην Εθνικη ο Καστιγιο, πιστευω οτι θα γινει ξενο σωμα αμεσως. Κοντος ψαλμος αλληλουια.
Η Εθνικη χρειαζεται την ποιοητα του Καστιγιο. Τη στυγνη υπολογιστικη του λογικη ομως δεν προκειται να την ανεχθει.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
συμφωνω μαζι σου duros τισ ιδιεσ μαλακιες εκανε και ο τσακαλιδης(αλλο αρχι....δι αυτος)και τωρα παρακαλαει αλλα ο δρακος στα παπαρια του!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ναι η επο δινει περισσοτερα..........ειναι και η τραγουδιαρα στη μεση....... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οχι εγινε θαυμα και ο νερι εγινε ελληναρας και γουσταρει τωρα την εθνικη ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!
ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ: το ματς ελλας -τουρκια γινετε την καταληλη ημερομηνια στο καταλαηλο γηπεδο''καραισκαη''(λογο ονοματος) και αν κερδισουμε θα χαρουν πολυ οι ελληνες(σε τουρκικη εφημεριδα) !!!τους εκανε πουτανα και τρεχανε και δεν φτανανε!!!!!!!
αυτα θελω εγω και οχι το καθε πουσ.....αιδο τσογλανι!!ειναι κακο που θελω ελληνες?

υ.γ. αν και ειναι αδικο να κανω συγκριση με νινι(θελει πολυ δουλεια για να φτασει τον καστιγιο)απο την αρχη ειπε κυριοι θελω ελλαδα ΤΕΛΟΣ!!!
Μη λες ανακριβιες!Οι δηλωσεις αυτες δεν εγιναν ποτε.Τις εγραψε η Μιλιετ και ηταν μουφα.Τις απεσειρε αμμεσως μετα απο παρεμβαση της τουρκικης ποδοσφαιρικης ομοσπονδιας.Αν ακους μια ειδηση ακου την ολοκληρη και οχι την μιση!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Διοτι αυτη η φουρνια της Εθνικης , ειναι η πρωτη φουρνια μετα απο δεκαετιες, που στην ενασχοληση με την Εθνικη , επανεφεαν εννοιες οπως μερακι, φιλοτιμο, τσιπα, εγωισμος ( δεν ειναι εθνικιστης, ουτε Μπαρμπη με λενε). Και κατι καταφεραν.
Το ΕYRO είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για εμένα του αθλητισμού της χώρας μας....και τιμή σε αυτούς που το κατάφεραν....αλλά από αυτό μέχρι να λέμε ότι έπαιζαν για το μεράκι,φιλότιμο,τσίπα εγωϊσμό...έχει διαφορά....μετά το EYRO η ΕΠΟ με τους παίχτες,αν θυμάστε,έγιναν κώλος για το πρίμ του 1.000.000 ? στον κάθε παίχτη....Για εμένα,οι περισσότεροι πληρώνονται πολύ καλά στις ομάδες τους και έπρεπε να παίζουν χωρίς χρήματα.....Εγώ το σκέφτομαι και τρελλαίνομαι....ας φόραγα 1 φορά την φανέλλα σε 1 γεμάτο γήπεδο...ή ας ήμουν ένας από αυτούς στην Πορτογαλία και μετά ας πέθαινα στην...ψάθα....αλλά δεν είμαι επαγγελματίας!!! :headbang:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μη λες ανακριβιες!Οι δηλωσεις αυτες δεν εγιναν ποτε.Τις εγραψε η Μιλιετ και ηταν μουφα.Τις απεσειρε αμμεσως μετα απο παρεμβαση της τουρκικης ποδοσφαιρικης ομοσπονδιας.Αν ακους μια ειδηση ακου την ολοκληρη και οχι την μιση!
Συμφωνώ φίλε....έτσι είναι....άλλα είπε και άλλα έγραψε ο τουρκαλάς.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαγκα ο γιωργαρος τα ΕΙΠΕ αυτα!!!!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
σωστος ο duros..ο νερι ξερει πολυ μπαλα αλλα δεν νομιζω πως θα ταιριαξει με τους αλλους..και οσο να ειναι δεν την πονα τη φανελλα (ασν υποθεσουμε πως ο ορος υφισταται ακομα!

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ρε παιδια δηλαδη λετε οτι τοσο πολυ θελει να μεινει ο Castillo στον ολυμπιακο και να παει στην εθνικη ελλαδος λογω της τραγουδιαρας??????ημαρτον!!!!τοσες γκομενες υπαρχουν....μεξικο...οπου θες!!τελικα με ποια τραγουδιαρα τα εχει ο Nery????ειχα ακουσει οτι τα ειχε με ενα μοντελο...που επαιζε σε ενα σιριαλ στον αντεννα περσι ή προπερσι στο ελλας το μεγαλειο σου,νομιζω...ειναι καστανοξανθη...ρε πουστη μου δε θυμαμαι το ονομα της......απλα το θεμα ειναι οτι ο καστιγιο ειναι παικταρας...το μονο αρνητικο που εχει ειναι οτι δεν μπορει να τελειωσει ευκολα τη φαση.....στην ελλαδα θα χωρουσε πολυ ευκολα...το θεμα ειναι οτι ειναι κωλοπαιδο....τιποτε αλλο....αν σταματησει να κανει τις μαλακιες,θα ειναι παντα βασικος.....τωρα κατι ελληναραδες που θελουν μονο ελληνες,κλπ....τι να σας πω!!!!!το αποτελεσμα μετραει!!!οι αμερικανοι εχουν αμερικανοποιησει ενα σωρο αθλητες....γιατι να μην το κανουμε και εμεις...αν εχει αποτελεσμα και μπαινουν λεφτα στο ταμειο εστω της ΕΠΟ,κλπ..?????

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
OK, δεν επαιζαν ΜΟΝΟ για το μερακι , τσιπα, φανελλα κλπ, αλλα ΚΑΙ γι αυτα. Ο Νερι ( Ολυμπιακος ειμαι, και τον παω σαν παιχτη , τον θεωρω παιχταρα μεγαλο) δειχνει οτι αντιμετωπιζει το ολο θεμα απολυτως συμφεροντολογικα, και προβλεπω οτι το κλιμα γι αυτον στην Εθνικη ( αν παει ) δεν θα ειναι το καλυτερο. That's all

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τι να διαβαζω καλα ρε φιλε με δουλευεις?πες οτι εκανες λαθος δεν τρεχει τιποτα.Αν εννοεις οτι ο γεωργατος εκανε την διαψευση σε πληροφορω οτι την διαψευση εκανε η τουρκικη ποδοσφαιρικη ομοσπονδια και ματεδοθηκε απο ερα σπορ,μεγκα,αλφα απο τα οποια το ακουσα εγω τουλαχιστον...Τελος παντων δεν θα αδειασω εγω το δικο μου κεφαλι να γεμισω το δικο σου!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γιωργος ανατολακης χαιδευτικα ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ!!!!!ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟ!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ασ ρωτησουν και τον ανατολακη αν τα ειπε.........

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλα...αλλα η ειδηση διαψευστηκε!σε ποιον τα ειπε?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σε τουρκο δημοσιογραφο!!και σιγα τα προκλητικα που ειπε!!!μια χαρα δηλωσεις ειναι!!!
τι ομαδα εισαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom