Νέα

Θέλετε τον Καστίγιο στην Εθνική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ?

• ΝΑΙ τον θέλω και ας είναι Μεξικανοουρουγουανός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ ! ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

• ποιος ειναι ο κύριος?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλά οι γαύροι και τον Πουρσανίδη θα θέλανε στην Εθν. Ελλάδος... μέχρι και τον Δάρα!!! Ό,τι να 'ναι, Ολυμπιακός να 'ναι. Τσούζει πάρα πολύ που στα glory days του Εuro 2004 ο Ολυμπιακός είχε σχεδόν ΜΗΔΕΝ συμμετοχή :cheesy:
γιαυτο πηραμε την κουπα.......

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Καλά οι γαύροι και τον Πουρσανίδη θα θέλανε στην Εθν. Ελλάδος... μέχρι και τον Δάρα!!! Ό,τι να 'ναι, Ολυμπιακός να 'ναι. Τσούζει πάρα πολύ που στα glory days του Εuro 2004 ο Ολυμπιακός είχε σχεδόν ΜΗΔΕΝ συμμετοχή :cheesy:
α ρε τσακαλε το βρηκες παλι...ασε μας εχει πειραξει αφανταστα ρε γαμωτο...κοιτα ρε γαμωτο να μην εχουμε παικτες..κριμα κριμα

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ελπιζω να μην λερωσει (φορωντας την) την φανελλα με το εθνοσημο η δυσωσμη αυτη κουραδα...

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
σαν ποδοσφαιριστης θα ηθελα ,αλλα επειδη δε μετραει μονο αυτο και επειδη στις στραβες θα τσακωνεται με τους συμπαικτες του η θα μας αφηνει με 10 αφου θα τρωει  κοκκινες για χτυπηματα εκτος φασης , οχι να μην  παιξει.

Επισκέπτης
α ρε τσακαλε το βρηκες παλι...ασε μας εχει πειραξει αφανταστα ρε γαμωτο...κοιτα ρε γαμωτο να μην εχουμε παικτες..κριμα κριμα

Ναι το ξέρω ότι σας έχει τσούξει πολύ :) Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνεις! Ε, δεν πειράζει.... next time (ΑΝ υπάρξει) :)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ναι το ξέρω ότι σας έχει τσούξει πολύ :) Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνεις! Ε, δεν πειράζει.... next time (ΑΝ υπάρξει) :)
ναι μωρε ενταξει την αλλη φορα..παλι γελασαμε ρε συ λιομας...το αλλο με τον τοτο το ξερεις????

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οι παίχτες της Εθνικής Ελλάδος πληρώνονται από τα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου.Ε λοιπόν σαν ένας από αυτούς έτσι κ εγώ δεν θέλω αυτό το κωλόπαιδο,αυτή η εμετική φάτσα,αυτή η κουράδα που είπε κάποιος που το μόνο που τον νοιάζει είναι να χτυπήσει τον αντίπαλό του,να παίξει στην Εθν.Ελλάδος κ να πληρωθεί από εμένα.ΤΕΛΟΣ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Οι παίχτες της Εθνικής Ελλάδος πληρώνονται από τα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου.Ε λοιπόν σαν ένας από αυτούς έτσι κ εγώ δεν θέλω αυτό το κωλόπαιδο,αυτή η εμετική φάτσα,αυτή η κουράδα που είπε κάποιος που το μόνο που τον νοιάζει είναι να χτυπήσει τον αντίπαλό του,να παίξει στην Εθν.Ελλάδος κ να πληρωθεί από εμένα.ΤΕΛΟΣ

Δυστυχώς φίλε DARK, όπως ξέρεις στο Ελλαδιστάν ΔΕΝ μας ρωτάνε για να μας τα πάρουνε και να τα κάνουν ότι θέλουν, οπότε ότι και να λέμε εμείς εδώ................

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το οτι ολοι οσοι δεν τον θελουν(εκτος απο τους ολυμπιακους)στην εθνικη μιλανε για τον χαρακτηρα του λεει πολλα.μακαρι αυτος ο μα....κας γκαγκατσης να κανει πραξη αυτο που ειπε(δεν υπαρχει θεμα κστιγιο)!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

ρε μεγαλε liomas δεν πας πολυ καλα ετσι?Νομίζεις ότι μας ενδιαφέρει ποιος παίζει στην Εθνική Ελλάδος και αν είναι παίχτης του Ολυμπιακού η όχι? Αυτά είναι μόνο για κομπλεξικούς παρεμπίπτοντος όμως από τους  διεθνείς παίχτες του 2004  που αγωνιζόντουσαν στον πάο τώρα ΠΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ? Μόνο ο γκουμακος ίσως? Και για να δεις ότι εμείς δεν έχουμε τέτοια κολλήματα διάβασε το θρεντ για τον Νινη και την Εθνική και θα δεις ότι έγραψα ότι Πρέπει οπωσδήποτε να παίζει όπως και κάθε παιχταράς που αναδείχθηκε σε αυτή τη χώρα και αισθάνεται Έλληνας . τώρα αν το πρόβλημα είναι ο χαρακτήρας του Καστιγιο μήπως ο Κυριάκος έχει καλύτερο χαρακτήρα και είναι παπαδοπαίδι η ακόμα ο νικολαιδης που έβριζε της μανές αντίπαλων και διαιτητών ήταν καλύτερος ? ή απλά το πρόβλημα είναι ότι είναι παίχτης του Ολυμπιακού και δεν μπορείτε να βλέπετε και στην εθνική κάποιον που σας θυμίζει αυτούς που σας ΠΟΝΑΝΕ 11 χρόνια?

Επισκέπτης
ναι μωρε ενταξει την αλλη φορα..παλι γελασαμε ρε συ λιομας...το αλλο με τον τοτο το ξερεις????

ʼρχισε να λες εσύ ανέκδοτα με τον Τοτό μόνος σου μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι σου :) Η ιστορία έχει γραφτεί για το Euro 2004: Τον Νικοπολίδη μόνο είχατε που κι αυτός δεν είχε παίξει ούτε ένα ματς! Αλλά εντάξει... δικός σας ήταν! Α, έπαιξε λίγο κι ο Καφές αν θυμάμαι καλά :)

Τραγούδα λοιπόν (και λέγε ανέκδοτα) μόνος σου :cheesy:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είναι τυχαίο που είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ κ θέλω το Νίνη με τα 1.000.000 στην Εθνική μας.Το παιδί έχει ΗΘΟΣ.

Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ

Επισκέπτης
ρε μεγαλε liomas δεν πας πολυ καλα ετσι?Νομίζεις ότι μας ενδιαφέρει ποιος παίζει στην Εθνική Ελλάδος και αν είναι παίχτης του Ολυμπιακού η όχι? Αυτά είναι μόνο για κομπλεξικούς παρεμπίπτοντος όμως από τους  διεθνείς παίχτες του 2004  που αγωνιζόντουσαν στον πάο τώρα ΠΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ? Μόνο ο γκουμακος ίσως? Και για να δεις ότι εμείς δεν έχουμε τέτοια κολλήματα διάβασε το θρεντ για τον Νινη και την Εθνική και θα δεις ότι έγραψα ότι Πρέπει οπωσδήποτε να παίζει όπως και κάθε παιχταράς που αναδείχθηκε σε αυτή τη χώρα και αισθάνεται Έλληνας . τώρα αν το πρόβλημα είναι ο χαρακτήρας του Καστιγιο μήπως ο Κυριάκος έχει καλύτερο χαρακτήρα και είναι παπαδοπαίδι η ακόμα ο νικολαιδης που έβριζε της μανές αντίπαλων και διαιτητών ήταν καλύτερος ? ή απλά το πρόβλημα είναι ότι είναι παίχτης του Ολυμπιακού και δεν μπορείτε να βλέπετε και στην εθνική κάποιον που σας θυμίζει αυτούς που σας ΠΟΝΑΝΕ 11 χρόνια?

Μπερδεύεις πολύ τα πράγματα φιλαράκο... από το Euro 2004 με πήγες στον Νικολαϊδη, από εκεί στον Καστίγιο, μετά στα 11 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα... και διακρίνω κι έναν εκνευρισμό στο γράψιμό σου :) ΟΚ, οργάνωσε την σκέψη σου πρώτα και ξαναμιλάμε :)

Φιλιά :)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
το θεμα ομως ειναι πως οτι και να κανω εγω με την σκεψη μου εσυ δεν απαντας στην ουσια? η κανω λαθος?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι τυχαίο που είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ κ θέλω το Νίνη με τα 1.000.000 στην Εθνική μας.Το παιδί έχει ΗΘΟΣ.

Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ

ενω ο ντεμης που ειχε πολυ καλο χαρακτηρα συν του οτι ειχε ΦΤΥΣΕΙ την εθνικη πριν το euro επρεπε να παιζει ετσι?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Στο ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι και λίγο "καλόπαιδο" για να παίξεις...
αν μπορει να προσφέρει, και να μην τσακώνεται με τους συμπαικτες του, γιατι όχι?

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
το 2004 στους προκηματικούς αγώνες ο πατσατζόγλου ήταν βασικός στην εντεκάδα της εθνικής και αν δεν τραυματιζόταν θα πηγαίνε σίγουρα στα τελικά του eyro-2004

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καμμία σχέση ο χαραχτήρας των 2.Κ θυμίσου γιατί αποφάσισε να σταματήσει να παίζει ο Ντέμης(όπως κ οι Κασάπης,Ατματζίδης).Ως μέσον διαμαρτυρίας για την διαιτησία.

Κ σταματα γραφικέ να τα οπαδίζεις όλα.ʼντε πήγαινε γράψε τίποτα για την άλλη την γουρουνόφατσα τον Δελληκάρη(που σας έφτυσε για τον βάζελο) κ άσε μας ήσυχους.Γραφικέ Μπαρμπή.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαγκες ελεος ο καστιγιο πριν απο ενα μηνα πηγε στο μεξικο με την αποστολη της εθνικης για να παιξει και κουβεντιαζουμε αν θελουμε να παιΞει στην ΕΛΛΑΔΑ?!!!!!
τοσο  ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΠΟΙΑ?
σιγα μην του κανουμε και πι..ες αντε με το καθε τσογ....νι που ηρθε ξυπολυτος και εχει γινει πρωτος μαγκας ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom