γιαυτο πηραμε την κουπα.......Καλά οι γαύροι και τον Πουρσανίδη θα θέλανε στην Εθν. Ελλάδος... μέχρι και τον Δάρα!!! Ό,τι να 'ναι, Ολυμπιακός να 'ναι. Τσούζει πάρα πολύ που στα glory days του Εuro 2004 ο Ολυμπιακός είχε σχεδόν ΜΗΔΕΝ συμμετοχή
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλετε τον Καστίγιο στην Εθνική;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 172
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
α ρε τσακαλε το βρηκες παλι...ασε μας εχει πειραξει αφανταστα ρε γαμωτο...κοιτα ρε γαμωτο να μην εχουμε παικτες..κριμα κριμαΚαλά οι γαύροι και τον Πουρσανίδη θα θέλανε στην Εθν. Ελλάδος... μέχρι και τον Δάρα!!! Ό,τι να 'ναι, Ολυμπιακός να 'ναι. Τσούζει πάρα πολύ που στα glory days του Εuro 2004 ο Ολυμπιακός είχε σχεδόν ΜΗΔΕΝ συμμετοχή
Spartan_King
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ελπιζω να μην λερωσει (φορωντας την) την φανελλα με το εθνοσημο η δυσωσμη αυτη κουραδα...
Επισκέπτης
α ρε τσακαλε το βρηκες παλι...ασε μας εχει πειραξει αφανταστα ρε γαμωτο...κοιτα ρε γαμωτο να μην εχουμε παικτες..κριμα κριμα
Ναι το ξέρω ότι σας έχει τσούξει πολύ Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνεις! Ε, δεν πειράζει.... next time (ΑΝ υπάρξει)
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι μωρε ενταξει την αλλη φορα..παλι γελασαμε ρε συ λιομας...το αλλο με τον τοτο το ξερεις????Ναι το ξέρω ότι σας έχει τσούξει πολύ Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνεις! Ε, δεν πειράζει.... next time (ΑΝ υπάρξει)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Οι παίχτες της Εθνικής Ελλάδος πληρώνονται από τα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου.Ε λοιπόν σαν ένας από αυτούς έτσι κ εγώ δεν θέλω αυτό το κωλόπαιδο,αυτή η εμετική φάτσα,αυτή η κουράδα που είπε κάποιος που το μόνο που τον νοιάζει είναι να χτυπήσει τον αντίπαλό του,να παίξει στην Εθν.Ελλάδος κ να πληρωθεί από εμένα.ΤΕΛΟΣ
Οι παίχτες της Εθνικής Ελλάδος πληρώνονται από τα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου.Ε λοιπόν σαν ένας από αυτούς έτσι κ εγώ δεν θέλω αυτό το κωλόπαιδο,αυτή η εμετική φάτσα,αυτή η κουράδα που είπε κάποιος που το μόνο που τον νοιάζει είναι να χτυπήσει τον αντίπαλό του,να παίξει στην Εθν.Ελλάδος κ να πληρωθεί από εμένα.ΤΕΛΟΣ
Δυστυχώς φίλε DARK, όπως ξέρεις στο Ελλαδιστάν ΔΕΝ μας ρωτάνε για να μας τα πάρουνε και να τα κάνουν ότι θέλουν, οπότε ότι και να λέμε εμείς εδώ................
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλά οι γαύροι και τον Πουρσανίδη θα θέλανε στην Εθν. Ελλάδος... μέχρι και τον Δάρα!!! Ό,τι να 'ναι, Ολυμπιακός να 'ναι. Τσούζει πάρα πολύ που στα glory days του Εuro 2004 ο Ολυμπιακός είχε σχεδόν ΜΗΔΕΝ συμμετοχή
ρε μεγαλε liomas δεν πας πολυ καλα ετσι?Νομίζεις ότι μας ενδιαφέρει ποιος παίζει στην Εθνική Ελλάδος και αν είναι παίχτης του Ολυμπιακού η όχι? Αυτά είναι μόνο για κομπλεξικούς παρεμπίπτοντος όμως από τους διεθνείς παίχτες του 2004 που αγωνιζόντουσαν στον πάο τώρα ΠΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ? Μόνο ο γκουμακος ίσως? Και για να δεις ότι εμείς δεν έχουμε τέτοια κολλήματα διάβασε το θρεντ για τον Νινη και την Εθνική και θα δεις ότι έγραψα ότι Πρέπει οπωσδήποτε να παίζει όπως και κάθε παιχταράς που αναδείχθηκε σε αυτή τη χώρα και αισθάνεται Έλληνας . τώρα αν το πρόβλημα είναι ο χαρακτήρας του Καστιγιο μήπως ο Κυριάκος έχει καλύτερο χαρακτήρα και είναι παπαδοπαίδι η ακόμα ο νικολαιδης που έβριζε της μανές αντίπαλων και διαιτητών ήταν καλύτερος ? ή απλά το πρόβλημα είναι ότι είναι παίχτης του Ολυμπιακού και δεν μπορείτε να βλέπετε και στην εθνική κάποιον που σας θυμίζει αυτούς που σας ΠΟΝΑΝΕ 11 χρόνια?
Επισκέπτης
ναι μωρε ενταξει την αλλη φορα..παλι γελασαμε ρε συ λιομας...το αλλο με τον τοτο το ξερεις????
ʼρχισε να λες εσύ ανέκδοτα με τον Τοτό μόνος σου μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι σου Η ιστορία έχει γραφτεί για το Euro 2004: Τον Νικοπολίδη μόνο είχατε που κι αυτός δεν είχε παίξει ούτε ένα ματς! Αλλά εντάξει... δικός σας ήταν! Α, έπαιξε λίγο κι ο Καφές αν θυμάμαι καλά
Τραγούδα λοιπόν (και λέγε ανέκδοτα) μόνος σου
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν είναι τυχαίο που είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ κ θέλω το Νίνη με τα 1.000.000 στην Εθνική μας.Το παιδί έχει ΗΘΟΣ.
Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ
Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ
Επισκέπτης
ρε μεγαλε liomas δεν πας πολυ καλα ετσι?Νομίζεις ότι μας ενδιαφέρει ποιος παίζει στην Εθνική Ελλάδος και αν είναι παίχτης του Ολυμπιακού η όχι? Αυτά είναι μόνο για κομπλεξικούς παρεμπίπτοντος όμως από τους διεθνείς παίχτες του 2004 που αγωνιζόντουσαν στον πάο τώρα ΠΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ? Μόνο ο γκουμακος ίσως? Και για να δεις ότι εμείς δεν έχουμε τέτοια κολλήματα διάβασε το θρεντ για τον Νινη και την Εθνική και θα δεις ότι έγραψα ότι Πρέπει οπωσδήποτε να παίζει όπως και κάθε παιχταράς που αναδείχθηκε σε αυτή τη χώρα και αισθάνεται Έλληνας . τώρα αν το πρόβλημα είναι ο χαρακτήρας του Καστιγιο μήπως ο Κυριάκος έχει καλύτερο χαρακτήρα και είναι παπαδοπαίδι η ακόμα ο νικολαιδης που έβριζε της μανές αντίπαλων και διαιτητών ήταν καλύτερος ? ή απλά το πρόβλημα είναι ότι είναι παίχτης του Ολυμπιακού και δεν μπορείτε να βλέπετε και στην εθνική κάποιον που σας θυμίζει αυτούς που σας ΠΟΝΑΝΕ 11 χρόνια?
Μπερδεύεις πολύ τα πράγματα φιλαράκο... από το Euro 2004 με πήγες στον Νικολαϊδη, από εκεί στον Καστίγιο, μετά στα 11 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα... και διακρίνω κι έναν εκνευρισμό στο γράψιμό σου ΟΚ, οργάνωσε την σκέψη σου πρώτα και ξαναμιλάμε
Φιλιά
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το θεμα ομως ειναι πως οτι και να κανω εγω με την σκεψη μου εσυ δεν απαντας στην ουσια? η κανω λαθος?
Επισκέπτης
το θεμα ομως ειναι πως οτι και να κανω εγω με την σκεψη μου εσυ δεν απαντας στην ουσια? η κανω λαθος?
E, για σκέψου το λίγο ακόμα
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι τυχαίο που είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ κ θέλω το Νίνη με τα 1.000.000 στην Εθνική μας.Το παιδί έχει ΗΘΟΣ.
Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ
ενω ο ντεμης που ειχε πολυ καλο χαρακτηρα συν του οτι ειχε ΦΤΥΣΕΙ την εθνικη πριν το euro επρεπε να παιζει ετσι?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καμμία σχέση ο χαραχτήρας των 2.Κ θυμίσου γιατί αποφάσισε να σταματήσει να παίζει ο Ντέμης(όπως κ οι Κασάπης,Ατματζίδης).Ως μέσον διαμαρτυρίας για την διαιτησία.
Κ σταματα γραφικέ να τα οπαδίζεις όλα.ʼντε πήγαινε γράψε τίποτα για την άλλη την γουρουνόφατσα τον Δελληκάρη(που σας έφτυσε για τον βάζελο) κ άσε μας ήσυχους.Γραφικέ Μπαρμπή.
Κ σταματα γραφικέ να τα οπαδίζεις όλα.ʼντε πήγαινε γράψε τίποτα για την άλλη την γουρουνόφατσα τον Δελληκάρη(που σας έφτυσε για τον βάζελο) κ άσε μας ήσυχους.Γραφικέ Μπαρμπή.
ρε μαγκες ελεος ο καστιγιο πριν απο ενα μηνα πηγε στο μεξικο με την αποστολη της εθνικης για να παιξει και κουβεντιαζουμε αν θελουμε να παιΞει στην ΕΛΛΑΔΑ?!!!!!
τοσο ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΠΟΙΑ?
σιγα μην του κανουμε και πι..ες αντε με το καθε τσογ....νι που ηρθε ξυπολυτος και εχει γινει πρωτος μαγκας ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!
τοσο ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΠΟΙΑ?
σιγα μην του κανουμε και πι..ες αντε με το καθε τσογ....νι που ηρθε ξυπολυτος και εχει γινει πρωτος μαγκας ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!