Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φάπερμαν βούλωστο επιτέλους

Και μετά μου λέτε ότι δεν είναι κωλόγερος...δείτε τι εκφράσεις χρησιμοποιεί... ;) :sunglasses:

Πες μαρκα και τιμη το 1997,για να γινεις πιστευτος

HP Jornada 720

Τώρα τιμές που να θυμάμαι... :P

Και επίσης ρε ερευνητή τη μάνα σου έβρισε δεν έκανε και κάτι κακό...δε σε είπε γυαλάκια χοντρό καράφλα ή άσχημο για να τα πάρεις...δε δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά.. ;)

Παίχτουρ..σπάνια τρώω καρπούζζζζι :sunglasses:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
σε κάποιος απ' αυτά τα θρεντ θα κυκλοφορώ, οπου με βρεις βάρα με.
Δε φταίω εγώ που γεννήθηκες άσχημος και βλαμενος, το γονίδιο σου φταίει
Συνεχιζεις παρασιτο .Μπουλη θα φας πολυ και πραγματικο ξυλο.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τα νικ μας γινανε κοκκινα!! :rockon: :rockon:

και ξεκολλα ρε ερευνητη σαν κακιασμενη αδερφη κανεις.

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Τώρα να τον δείρεις που σε είπε άσχημο...αλλά μην το δείρεις πολύ...είναι γέρος και θα μείνει στον τόπο... >:( >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μη βγάζεις γλώσσα ρε ξεχασμένε, άντε κάτσε στο σκαμπώ σου
Ψευτο-αντρακι δεν εχεις φαει μεχρι τωρα ξυλο ,γι'αυτο μπουλη το παιζεις ψευτομαγκας.
Οταν θα φας τις πρωτες μπουνιες ,θα κλαις σαν γκομενιτσα στην μαμακα σου ,μπουλη.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
......ο Παιχτουρας σε γουσταρει...ο τροπος γραφης σου ειναι αληθινος....τον λιον 7 μην τον παρεξηγεις εχει και αυτος τα δικα του...συν την βλακεια του....δεν παυει ομως να ειναι γνησιο μελος..οποτε ας δωσουμε τοπο στην οργη!!!!!!!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τώρα να τον δείρεις που σε είπε άσχημο...αλλά μην το δείρεις πολύ...είναι γέρος και θα μείνει στον τόπο... >:( >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
22 το πολυ 25 χρονων ειναι.
Εγω ειμαι σχεδον 40 ,αλλα οποτε θελει ,μπορουμε να το κανονισουμε σε ριγκ.Θα φαει το ξυλο του ,και δεν θα μπορει να πει τιποτε.Και μετα μπορει να αρχισει να ενηλικιωνεται.

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ψευτο-αντρακι δεν εχεις φαει μεχρι τωρα ξυλο ,γι'αυτο μπουλη το παιζεις ψευτομαγκας.
Οταν θα φας τις πρωτες μπουνιες ,θα κλαις σαν γκομενιτσα στην μαμακα σου ,μπουλη.
Στις τελευταίες απαντήσεις σου δεν κάνεις τη γνωστή μαλακία απάντηση περιγραφής του μέλους. Δείγμα του ότι είσαι θυμωμένος. Δείγμα του ότι είσαι μαλάκας, γιατί ενώ τόσες μέρες σε αφήνουν όλοι να μιλάς για συγγενικά τους πρόσωπα και να αμφισβητείς την ύπαρξη των παιδιών της αλλήντισας, όταν μιλήσουν για δικό σου συγγενή χάνεις τα όποια λογικά σου.
Άντε γαμήσου άχρηστε

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
......ο Παιχτουρας σε γουσταρει...ο τροπος γραφης σου ειναι αληθινος....τον λιον 7 μην τον παρεξηγεις εχει και αυτος τα δικα του...συν την βλακεια του....δεν παυει ομως να ειναι γνησιο μελος..οποτε ας δωσουμε τοπο στην οργη!!!!!!!!!!!
εσύ πούστη πάρε το batmobil και πήγαινε να πεις στις πουτάνες ότι είσαι ο παιχτούρας για να πάρεις καλυτερες τιμες. Ρε τι κακομοίρηδες είναι αυτοί

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μπουλη Lion7 ,θα το φας το ξυλο σου.Και εγω να μην σε πετυχω να σε δειρω , θα βρεθουν αλλοι να σε σου ριξουν αρκετες μπουνιες ,οταν θα το παιζεις ψευτομαγκας.

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Θα κλαίει στο ΚΑΠΗ;;; :think: :think: :think: :think:

22 το πολυ 25 χρονων ειναι.
Εγω ειμαι σχεδον 40 ,αλλα οποτε θελει ,μπορουμε να το κανονισουμε σε ριγκ.Θα φαει το ξυλο του ,και δεν θα μπορει να πει τιποτε.Και μετα μπορει να αρχισει να ενηλικιωνεται.

Παπάρια...του 1971 είσαι...τόσο είναι και ο Richard Ashcroft...οπότε μια χαρά νέος ε΄σιαι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Και ο Λάιον με τίποτα δεν είναι 25....ούτε καν 50... ;) ;) ;) ;)

Το ξερω γι αυτο και δεν ασχολουμαι με αυτην....γουσταρω την Αλιντισα!!!!!!!!

Η αλίντισσα κύπρια δεν είναι;;; :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Καλα ακομα με τον τελειωμενο ερευνητη ασχολειστε?  Μολις συνειδητοποιησα οτι μας τελειωσε και ο Παιχτουρας χαχαχαχαχαχαχα

Λιονι μη μασας ρε. Καλυτερος απο τους σκατογερους εισαι! Και ας κελαηδανε για ομορφιες οι πατσαδες χαχαχαχαχαχα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εσύ πούστη πάρε το batmobil και πήγαινε να πεις στις πουτάνες ότι είσαι ο παιχτούρας για να πάρεις καλυτερες τιμες. Ρε τι κακομοίρηδες είναι αυτοί
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκνευριζεσαι...δεν σε εβρισα...με το ονομα σου σε αποκαλεσα δηλ. βλακας...μην προσπαθεις να παρεις προαγωγη αμεσως....σιγα-σιγα!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom