Επισκέπτης
λεμε και κακίες τωρα?
Γιατι το χεις αποκλειστικοτητα?
λεμε και κακίες τωρα?
Δινω λυσεις....πες μου τι γουσταρεις να σου το επιλυσω?....προσωπικα γουσταρω μια καλη μεριδα μοσχαρισιο γυρο!!!!!!!!
Λαικο σε βρισκω και με απογοητευεις!!!!!!!!!!Εγώ γουστάρω ένα τυλιχτό συν μια μερίδα πατσά πόδι
Λαικο σε βρισκω και με απογοητευεις!!!!!!!!!!
Καλα-καλα το παιρνω πισω.....αν πω οτι πηγαινεις με γυναικες, εχω τυχη να μην σε παισουν τα διαολια σου!!!!ΚΑΘΟΛΟΥ λαικός φίλε... ;) ;) ;) ;)
Σε λίγο θα πεις ότι έχω καράφλα και εκεί είναι που θα με πιάσουν τα διαόλια μου!!!
Καλα-καλα το παιρνω πισω.....αν πω οτι πηγαινεις με γυναικες, εχω τυχη να μην σε παισουν τα διαολια σου!!!!
Τοτε επετρεψε μου αφου εισαι καλο παιδι και θα με κερασεις μοσχαρισιο γυρο....να σου αγορασω και να σου δωρισω εναν δονητη....ειτε μια πλαστικη κουκλα....για να μην εισαι μονος!!!!!!Προτιμώ μαλλιάς και μόνος,παρά καράφλας και γυναικάς...
ΥΣ. γυριστός Αβράμης;;; ;)
Τοτε επετρεψε μου αφου εισαι καλο παιδι και θα με κερασεις μοσχαρισιο γυρο....να σου αγορασω και να σου δωρισω εναν δονητη....ειτε μια πλαστικη κουκλα....για να μην εισαι μονος!!!!!!
Χανεις....εγω περιμενω πως και πως να φερουν απο την Αμερικη τις κουκλες-ρομποτ....θα τα κανουν ολα θα μαγειρευουν...θα σκουπιζουν...και θα γαμαω οποτε γουσταρω...διχως να τρεχω σε αναζητηση!!!!!!....Φυσικα θα κοστιζουν λιγο τσουχτερα στην αρχη η αγορα τους...αλλα θα την εχω για παντα!!!!!!!!!Δε το χρει΄ζομαι...
........Ποια εισαι?????????Γιατι το χεις αποκλειστικοτητα?
Χανεις....εγω περιμενω πως και πως να φερουν απο την Αμερικη τις κουκλες-ρομποτ....θα τα κανουν ολα θα μαγειρευουν...θα σκουπιζουν...και θα γαμαω οποτε γουσταρω...διχως να τρεχω σε αναζητηση!!!!!!....Φυσικα θα κοστιζουν λιγο τσουχτερα στην αρχη η αγορα τους...αλλα θα την εχω για παντα!!!!!!!!!
........Ποια εισαι?????????
........Ποια εισαι?????????
Η Roxala .
Ετσι διαφημιζουν για το μελλον....πολλες Κυπριες εχει εδω μεσα!!!!!!!!!Τις γαμάνε τις κούκλες ρομπότ;
Μια κύπρια...
......Χαρηκα!!!!!!!!!Η Roxala .
Ετσι διαφημιζουν για το μελλον....πολλες Κυπριες εχει εδω μεσα!!!!!!!!!......Χαρηκα!!!!!!!!!
Αφου εισαι καλο παιδι και εχεις και μαλλια στο κεφαλι σου....γιατι πας να μου κανεις χαλαστρα!!!!....ψεμματα Ροχαλα ειμαι 27 χρ.....διχως τα καλοκαιρια φυσικα!!!Γουστάρεις μπαρμπάδες ροχάλα;;;;
Δηλωμενες....η...αδηλωτες!!!!!!!!!!!Τα περισσότερα γυναικεία μέλη είναι κύπριες... ;) ;) ;) ;) ;)
Αφου εισαι καλο παιδι και εχεις και μαλλια στο κεφαλι σου....γιατι πας να μου κανεις χαλαστρα!!!!....ψεμματα Ροχαλα ειμαι 27 χρ.....διχως τα καλοκαιρια φυσικα!!! Δηλωμενες....η...αδηλωτες!!!!!!!!!!!
Μολις τωρα διακρινω το πλουσιο μαλλι σου!!!!!Τα μέτρησα τα χρόνια σου και είσαι γύρω στα 35 χωρίς τα καλοκαίρια