Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΚΑΘΟΛΟΥ λαικός φίλε... ;) ;) ;) ;)

Σε λίγο θα πεις ότι έχω καράφλα και εκεί είναι που θα με πιάσουν τα διαόλια μου!!! :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Καλα-καλα το παιρνω πισω.....αν πω οτι πηγαινεις με γυναικες, εχω τυχη να μην σε παισουν τα διαολια σου!!!! :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αργεις Αβραμη να απαντησεις....σε θελω πιο σβελτο!!!!!

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλα-καλα το παιρνω πισω.....αν πω οτι πηγαινεις με γυναικες, εχω τυχη να μην σε παισουν τα διαολια σου!!!! :think:

Προτιμώ μαλλιάς και μόνος,παρά καράφλας και γυναικάς... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ΥΣ. γυριστός Αβράμης;;; ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προτιμώ μαλλιάς και μόνος,παρά καράφλας και γυναικάς... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ΥΣ. γυριστός Αβράμης;;; ;)
Τοτε επετρεψε μου αφου εισαι καλο παιδι και θα με κερασεις μοσχαρισιο γυρο....να σου αγορασω και να σου δωρισω εναν δονητη....ειτε μια πλαστικη κουκλα....για να μην εισαι μονος!!!!!! :rockon: :rockon:

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τοτε επετρεψε μου αφου εισαι καλο παιδι και θα με κερασεις μοσχαρισιο γυρο....να σου αγορασω και να σου δωρισω εναν δονητη....ειτε μια πλαστικη κουκλα....για να μην εισαι μονος!!!!!! :rockon: :rockon:

Δε το χρει΄ζομαι... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δε το χρει΄ζομαι... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Χανεις....εγω περιμενω πως και πως να φερουν απο την Αμερικη τις κουκλες-ρομποτ....θα τα κανουν ολα θα μαγειρευουν...θα σκουπιζουν...και θα γαμαω οποτε γουσταρω...διχως να τρεχω σε αναζητηση!!!!!!....Φυσικα θα κοστιζουν λιγο τσουχτερα στην αρχη η αγορα τους...αλλα θα την εχω για παντα!!!!!!!!! :rockon: :rockon:

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χανεις....εγω περιμενω πως και πως να φερουν απο την Αμερικη τις κουκλες-ρομποτ....θα τα κανουν ολα θα μαγειρευουν...θα σκουπιζουν...και θα γαμαω οποτε γουσταρω...διχως να τρεχω σε αναζητηση!!!!!!....Φυσικα θα κοστιζουν λιγο τσουχτερα στην αρχη η αγορα τους...αλλα θα την εχω για παντα!!!!!!!!! :rockon: :rockon:

Τις γαμάνε τις κούκλες ρομπότ; :pipa3:

........Ποια εισαι????????? :think:

Μια κύπρια... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γουστάρεις μπαρμπάδες ροχάλα;;;; :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Αφου εισαι καλο παιδι και εχεις και μαλλια στο κεφαλι σου....γιατι πας να μου κανεις χαλαστρα!!!!....ψεμματα Ροχαλα ειμαι 27 χρ.....διχως τα καλοκαιρια φυσικα!!! :2funny: :2funny:
Τα περισσότερα γυναικεία μέλη είναι κύπριες... ;) ;) ;) ;) ;)
Δηλωμενες....η...αδηλωτες!!!!!!!!!!!

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αφου εισαι καλο παιδι και εχεις και μαλλια στο κεφαλι σου....γιατι πας να μου κανεις χαλαστρα!!!!....ψεμματα Ροχαλα ειμαι 27 χρ.....διχως τα καλοκαιρια φυσικα!!! :2funny: :2funny:Δηλωμενες....η...αδηλωτες!!!!!!!!!!!

Τα μέτρησα τα χρόνια σου και είσαι γύρω στα 35 χωρίς τα καλοκαίρια :tits2:

Επισκέπτης
Δεν στην πεφτω Παιχτουρα για να σου κανει και χαλαστρα , ελεος :uglystupid:. Α και καραμολεγκο ( πως ηταν ρε Μαρκο αυτο το νικ σου που μου αρεσε? :think: ) δεν εχω οιδηποδεια...τα ξεπερασα στο δημοτικο χαχαχαχαχαχαχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom