gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσυ ακου τον αβραμη να μαθαινεις τα κοινωνικα...λεει αληθειες ...θα παραθεσει και πηγουλες μαλιστα...όπα!!!
εσυ ακου τον αβραμη να μαθαινεις τα κοινωνικα...λεει αληθειες ...θα παραθεσει και πηγουλες μαλιστα...όπα!!!
εσυ ακου τον αβραμη να μαθαινεις τα κοινωνικα...λεει αληθειες ...θα παραθεσει και πηγουλες μαλιστα...
Ο 80...
www.imagerous.com/] [/URL]δεν σου δινω γιατι ο ερευνητης λεει οτι φιλακια στελνουν οι πουστηδες
ζαντες, και σωληνάκια υψηλης..τι διαφορές έχει ο 80 από τον 75;;;
τι διαφορές έχει ο 80 από τον 75;;;
εσυ ακου τον αβραμη να μαθαινεις τα κοινωνικα...λεει αληθειες ...θα παραθεσει και πηγουλες μαλιστα...
ζαντες, και σωληνάκια υψηλης..
Ο 75 χαιρεταει με το αριστερο χερι και ειναι και πιό δροσερος...
Ο 80 είναι πιο μικρός... ;)
σε κυβικά ή σε πόντους;;;
"τελικα το θεμα δεν ειναι οτι κρυβονται πουστρακια πισω απο γυναικεια νικ, αλλα γυναικουλες που κρυβονται σε αντρικα εν τελει"τοσες σελιδες πίπες και επρεπε να ερθεις εσυ για να ειπωθει κάτι σωστό?
οχι, αλλα δεν ηθελα να λεει οτι τον γλυφω παλι.
Κι εσεις πηρατε ενα ηλιθιο , παιδιαστικο , κατινιστικο στυλ που σε κανεναν δεν αρεσει. Αντιθετα κουραζει αφανταστα.SIRSTEPHEN έγραψε:Ο έκτορας στην προκειμένη κριτική πήρε ένα σοβαροφανές μεγαλίστικο στυλ , που δεν του πάει ...
Ελπίζω , να μην εννοείς και μένα προσωπικά , γιατί νομίζω ότι σταματησα έγκαιρα ... Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ ... Η ροή του ποταμού όμως πολλές φορές παρασύρει ...Κι εσεις πηρατε ενα ηλιθιο , παιδιαστικο , κατινιστικο στυλ που σε κανεναν δεν αρεσει. Αντιθετα κουραζει αφανταστα.
σε κυβικά ή σε πόντους;;;
"τελικα το θεμα δεν ειναι οτι κρυβονται πουστρακια πισω απο γυναικεια νικ, αλλα γυναικουλες που κρυβονται σε αντρικα εν τελει"
Ο έκτορας κάνει λάθος ... Παιδιά είναι που κρύβονται ... μερικές φορές γίνονται κακά παιδιά - θέλετε κάποιες φορές και κολόπαιδα , ok ... αλλά παραμένουν πάντα παιδιά ...
Και δεν είναι κακό να γίνεσαι παιδί ...
Ο έκτορας στην προκειμένη κριτική πήρε ένα σοβαροφανές μεγαλίστικο στυλ , που δεν του πάει ...
εγω σου ειχα πει εγκαιρως να μην κανεις το κολλητηρι του ερευνητη στο τελος σε ξεχεσε και σενα...Ελπίζω , να μην εννοείς και μένα προσωπικά , γιατί νομίζω ότι σταματησα έγκαιρα ... Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ ... Η ροή του ποταμού όμως πολλές φορές παρασύρει ...
μου ξεφυγε. θα επιστρεψω παλι παιδι