Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
έχεις καταντήσεις χατζιαβάτης.(καραγκιόζης ήσουν έτσι κι αλλιώς)
Μπούλη να πεις τον πατέρα σου που προτίμησε να μη μείνει μαλάκας και να σπείρει εσένα

Μπούλη μπορείς να πεις εσύ τον πατέρα του...του ρίχνεις μερικά χρόνια. :) :s&m_2:

Οχι οικογένειες.......

Την οικογλενεια του αρκούδου τη δέχεσαι; :sunglasses:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
έχεις καταντήσεις χατζιαβάτης.(καραγκιόζης ήσουν έτσι κι αλλιώς)
Μπούλη να πεις τον πατέρα σου που προτίμησε να μη μείνει μαλάκας και να σπείρει εσένα
Μπουλη Lion7 ,πηγαινε να φας την κρεμουλα σου και μην το παιζεις μαγκας ,γιατι δεν εισαι .
Και πηγαινε να κανεις ορθοφωνια ,γιατι θα χρειαστει να δουλεψεις ,μπουλη ,και θα σε λενε
"ο καραβλαχος " .Μπουλη ,στη Λαρ'σα δεν θα βρεις δουλεια και θα πας σε αλλη πολη ,μακρυα απο την μαμακα σου .Προσπαθησε να ενηλικιωθεις ,μπουλη.

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπουλη Lion7 ,πηγαινε να φας την κρεμουλα σου και μην το παιζεις μαγκας ,γιατι δεν εισαι .
Και πηγαινε να κανεις ορθοφωνια ,γιατι θα χρειαστει να δουλεψεις ,μπουλη ,και θα σε λενε "ο καραβλαχος " .Μπουλη ,στη Λαρ'σα δεν θα βρεις δουλεια και θα πας σε αλλη πολη ,μακρυα απο την μαμακα σου .Προσπαθησε να ενηλικιωθεις ,μπουλη.

Ρε μαλάκα ερευνητή σου λέω είναι μεγαλύτερος από τον πατέρας σου.. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πρέπει να κάνουμε απεντόμωση, πληρωνω εγώ το συνεργείο όσο κι όσο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τα πόδια του έριναλ τα έχεις δει; :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Παίχτουρα εσένα το βίτσιο σου,είναι να βάζεις χαμόγελο στον τίτλο του θέματος...εμένα πάλι είναι να σε βλέπω να τρως μερίδα γύρο χοιρινό και να βουτάς την πίτα μέσα στο τζατζίκι. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Επτα βιτσια εχω.....α)μου αρεσει να μου παιρνουν ακαποτο τσιμπουκι και να χυνω στην μαπα τους....β)Οταν τρωω για να θεωρουμαι υγειης οργανισμος...ρευομαι και κλανω..γ)Οταν εχω γκινια στο τζογο...για να την σπασω γαμαω κωλο....δ)Οταν κανω σεξ να κανω σε καναπε, ειτε πολυθρονα...ε)Την ιδια χρονικη στιγμη να κανω διαφορα πραγματα για αυτοεπιβεβαιωση των ικανοτητων μου...ζ)Οταν παιζω ζαρια(σπανια πλεον).....σαν γνησιος και καθαρος παιχτης αυτου του ωραιου παιχνιδιου...στην ποστα αφηνω τα ζαρια κατω και εφοσον καθοριστει, μετα τα πιανω και τα σβουριζω..και τελος η)στο γαλλικο μπιλιαρδο μου αρεσουν οι τρισπονδες!!!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας...ισως το μοναδικο μελος του ΜΠΟΥ που δεν εχει κλωνους!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Και πηγαινε να κανεις ορθοφωνια ,γιατι θα χρειαστει να δουλεψεις ,μπουλη ,και θα σε λενε
"ο καραβλαχος " .Μπουλη ,στη Λαρ'σα δεν θα βρεις δουλεια και θα πας σε αλλη πολη ,μακρυα απο την μαμακα σου .Προσπαθησε να ενηλικιωθεις ,μπουλη.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ....να σκεφτεσαι κατι απλο....εισαι καλυτερος εσυ....οποτε οχι οποτε τους καβλωνει να σοβαρευει η συζητηση και οποτε τους καβλωνει να γινεται χαβαλες.....μονο τους γονεις ασε στην απ'εξω....κατα τα υπολοιπα συνεχισε να ξεβρωμισουμε το χωρο!!!!!!!!!!!!!

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

αχμμμμμ...υπολόγισε ότι ήταν νεαρός τη δεκαετία του 60..οπότε...πες ότι είναι γενημένος το 1944... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επτα βιτσια εχω.....α)μου αρεσει να μου παιρνουν ακαποτο τσιμπουκι και να χυνω στην μαπα τους....β)Οταν τρωω για να θεωρουμαι υγειης οργανισμος...ρευομαι και κλανω..γ)Οταν εχω γκινια στο τζογο...για να την σπασω γαμαω κωλο....δ)Οταν κανω σεξ να κανω σε καναπε, ειτε πολυθρονα...ε)Την ιδια χρονικη στιγμη να κανω διαφορα πραγματα για αυτοεπιβεβαιωση των ικανοτητων μου...ζ)Οταν παιζω ζαρια(σπανια πλεον).....σαν γνησιος και καθαρος παιχτης αυτου του ωραιου παιχνιδιου...στην ποστα αφηνω τα ζαρια κατω και εφοσον καθοριστει, μετα τα πιανω και τα σβουριζω..και τελος η)στο γαλλικο μπιλιαρδο μου αρεσουν οι τρισπονδες!!!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας...ισως το μοναδικο μελος του ΜΠΟΥ που δεν εχει κλωνους!!!!!!!!!!

Δεν έχεις;;; :think: :think: :think: :think: :think:

Δε μου λες παίκτουρα...κατακόρυφο κάνεις; :pipa1:

Μη τσιμπας ,ενας μπουλης ειναι που τον ταϊζουν οι γονεις του.Στη Λαρ'σα .

Καλα οι γονείς του πόσο είναι; 90;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε μαλάκα ερευνητή σου λέω είναι μεγαλύτερος από τον πατέρας σου.. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ο πατερας μου φιλε εχει πεθανει εδω και 20 χρονια περιπου .
Ειμαι 39 .Στρατιωτικη θητεια εκανα με την 90 α ΕΣΣο
(Ιαν 1990 παρουσιαστηκαμε)
Ο Lion 7 γυρω στα 22 .
Ποιος ειναι ο μεγαλυτερος ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο Lion 7 γυρω στα 22 .
Απο τόσο μικρός να χάνεις τον πατέρα σου.....

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ο Lion 7 γυρω στα 22 .

Ο Λάιον είναι 66 και εσύ 26 (25 βασικά...Οκτώβρη γεννήθηκες,του 1984)

Για τη στρατιωτική θητεία χεστήκαμε...δεν μας ενδιαφέρει ο κωλοστρατός. :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο Λάιον είναι 66 και εσύ 26 (25 βασικά...Οκτώβρη γεννήθηκες,του 1984)

Για τη στρατιωτική θητεία χεστήκαμε...δεν μας ενδιαφέρει ο κωλοστρατός. :birdman:
Εσυ θα μας στήλεις αδιαβαστους μου φένεται ακου ο λαιον 66 :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ΣΥΝΕΧΙΣΕ....να σκεφτεσαι κατι απλο....εισαι καλυτερος εσυ....οποτε οχι οποτε τους καβλωνει να σοβαρευει η συζητηση και οποτε τους καβλωνει να γινεται χαβαλες.....μονο τους γονεις ασε στην απ'εξω....κατα τα υπολοιπα συνεχισε να ξεβρωμισουμε το χωρο!!!!!!!!!!!!!
Ναι ρε μαλάκα, εγώ σου βρωμίζω το χώρο. Άει στο διάτανο πια ζώα, σας αφήνω να συνεχίσετε τον απίστευτο χαβαλέ :jerking:

Ο Lion 7 γυρω στα 22 .
Συγνωμη τοτε για πριν. Ούτε συ ξέρεις αν ζουν οι δικοι μου γονεις. Παραμένεις μαλάκας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο Lion 7 γυρω στα 22 .
Προσεχε φιλε και γραφτους στα αρχειδια σου....υπαρχει η αδελφη του ελεους στη συζητηση ο Αβραμης....εχω λαβει ηδη τρια μυνηματα απο τρια διαφορετικα μελη αξιοπιστα που δεν συμμετεχουν στην συζητηση.....πιστευω να ξερεις τι εστι ΑΒΡΑΜΗΣ...οποτε μην μασας!!!!!!!!!!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απο τόσο μικρός να χάνεις τον πατέρα σου.....
Απο εμφραγμα φιλε.
Δουλευω απο φοιτητης .
Ερχονται τωρα κατι μπουληδες να πουλησουν μουρη,ψευτομαγκες απο την Λαρισα.
Στη Λαρισα υπαρχουν πολλοι εργατικοι και σωστοι ανθρωποι .
Που δουλευουν και συντηρουν και την οικογενεια τους.Μιλανε τωρα τα παρασιτα των γονεων τους !
Να πανε πρωτα να δουλεψουν και να στηριζονται στον εαυτο τους ,και μετα να μιλανε ,οι μπουληδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom