Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εννοώ από άποψη έμφάνισης. :grin:

Πόδι :sunglasses:
 Απο αποψη εμφανισης οπως ειμαι και τωρα....ψηλος με ωραιο και εκφραστικο προσωπο...με διαφορα τωρα στα 47...αμελησα την εμφανιση μου και ειμαι ευσωμος!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κωλομπαρα τοτε εννοουσαμε τα μπαρ...προς ενημερωση των νεων στην ηλικια!!!!!!!!!!

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
 Απο αποψη εμφανισης οπως ειμαι και τωρα....ψηλος με ωραιο και εκφραστικο προσωπο...με διαφορα τωρα στα 47...αμελησα την εμφανιση μου και ειμαι ευσωμος!!!!!!!!!!!

Είχες μαλλί καπελάκι που ήταν της μόδας τότε λεώ;;; :tits2: :tits2: :tits2:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Είχες μαλλί καπελάκι που ήταν της μόδας τότε λεώ;;; :tits2: :tits2: :tits2:
..Οχι ρε μαλλι παντα κοντο..το πολυ τρεις ποντους το υψος της τριχας...το κουρευα καθε δεκαπεντε-εικοσι μερες..γιατι εχω πλουσιο μαλλι...το λεγειν μου και το ωραιο προσωπο μου, ηταν η "καρτα εισοδου" για οπου πηγαινα για διασκεδαση!!!!!!!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παιχτουρα ,ενα απο τα καλυτερα βιβλια για διατροφη σωστη και διαιτα ειναι το "A Greek Doctor's Diet" ,που στα ελληνικα εχει τον ιδιο αγγλικο τιτλο.Ειναι γραμμενο απο τον ελληνα Φ.Χατζηπαναγιωτου,γιατρο που ζει στην Νορβηγια .Εχει πουλησει πανω απο 1εκ. αντιτυπα .
Απολυτα κατανοητο και πρακτικο.
Και ασε τον Εριναλη να κουρευεται ,οσο δλδ μαλλι του εχει μεινει απο την ...τριχοπτωση αντρικου τυπου ,που δημιουργει..."ξεφωτο " στο πισω μερος του κεφαλιου.
Ας βαλει ,επιτελους ,περουκινι.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιχτουρα ,ενα απο τα καλυτερα βιβλια για διατροφη σωστη και διαιτα ειναι το "A Greek Doctor's Diet" ,που στα ελληνικα εχει τον ιδιο αγγλικο τιτλο.Ειναι γραμμενο απο τον ελληνα Φ.Χατζηπαναγιωτου,γιατρο που ζει στην Νορβηγια .Εχει πουλησει πανω απο 1εκ. αντιτυπα .
Και ασε τον Εριναλη να κουρευεται ,οσο δλδ μαλλι του εχει μεινει απο την ...τριχοπτωση αντρικου τυπου ,που δημιουργει..."ξεφωτο " στο πισω μερος του κεφαλιου.
Που εισαι ρε....εχεις γινει ο φοβος και ο τρομος....εκπορθητης και κυνηγος των κρυφων αδελφων του ελεους εχεις γινει....εξαφανιστηκαν ολοι.....σε παω με τις παντες!!!!!!!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
..Οχι ρε μαλλι παντα κοντο..το πολυ τρεις ποντους το υψος της τριχας...το κουρευα καθε δεκαπεντε-εικοσι μερες..γιατι εχω πλουσιο μαλλι...το λεγειν μου και το ωραιο προσωπο μου, ηταν η "καρτα εισοδου" για οπου πηγαινα για διασκεδαση!!!!!!!!!!!
Παιχτουρα επειδη εισαι εμφανισιμος ,δεν εισαι κομπλεξικος και εισαι εξω καρδια.
Τα λεμε εδω στο θρεντ ,που ανοιξε ενας μπουλης με το νικ Lion7 ,συντομογραφια του "στη  ΛαρΙσα παρΟν 7 ημερες την εβδομαδα ".Ο μικρος μπουλης  παιζει με το πσ ,αφου φαει την κρεμουλα του που εχει ετοιμασει η μαμακα του στην Λαρισα .Τον συντηρουν οι γονεις του ,και ουτε δουλευει ,ουτε καν μαγειρευει το φαγητο του .Κλασσικος...αντρακλας! Και επειδη "αργια μητηρ πάσης κακιας " ,παιζοντας ο μπουλης με το πσ ,εφτιαξε αυτο το θρεντ για τον Εριναλη.Πρεπει να παρεμβουμε και να ενημερωσουμε ολους τους συναγωνιστες ,για να νην παραπλανηθουν και νομιζουν οτι καποιες "γυναικες " του σάϊτ ειναι θηλυκα.Προκειται για φλωροπουστρακια κραχτα.
Ας βαζουν γυναικειες φωτο.Το διαδικτυο ,δεν εχει ελλειψη απο τετοιες φωτο.Μην τσιμπατε ,τα πουστρακια  αυτα προσπερνατε ,τις Ρωσσιδες να γαματε !

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Εγώ πάντως παρ'όλο που κοντεύω τα 40 έχω πλούσιο μαλλί τώρα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΜΩΡΗ....ο Εrinal εισαι???? :think:

Ρε Ερευνητή πανάθεμα σε....ο Λάιον δεν είναι μπούλης....τα διπλάσια χρονάκια από σένα έχει. :birdman:
Ναι αυτός και αυτή τη στιγμή ξεκουράζω τα πόδια μου στον καναπέ και καπνίζω. :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
φιλε....πρεπει ομως το κακο....να το χτυπησουμε πιο αποτελεσματικα....εχω ακουσει απο τους πιο παλιους εδω μεσα για μια μεγαλη αδελφη του ελεους....καποιο/α ΑΒΡΑΜΗ ....αυτον πρεπει να ανακαλυψουμε!!!!!!!!!!!

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω να δω τις κάλτσες του Παίκτουρα :sunglasses:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιχτουρα επειδη εισαι εμφανισιμος ,δεν εισαι κομπλεξικος και εισαι εξω καρδια.
Τα λεμε εδω στο θρεντ ,που ανοιξε ενας μπουλης με το νικ Lion7 ,συντομογραφια του "στη  ΛαρΙσα παρΟν 7 ημερες την εβδομαδα ".Ο μικρος μπουλης  παιζει με το πσ ,αφου φαει την κρεμουλα του που εχει ετοιμασει η μαμακα του στην Λαρισα .Τον συντηρουν οι γονεις του ,και ουτε δουλευει ,ουτε καν μαγειρευει το φαγητο του .Κλασσικος...αντρακλας! Και επειδη "αργια μητηρ πάσης κακιας " ,παιζοντας ο μπουλης με το πσ ,εφτιαξε αυτο το θρεντ για τον Εριναλη.Πρεπει να παρεμβουμε και να ενημερωσουμε ολους τους συναγωνιστες ,για να νην παραπλανηθουν και νομιζουν οτι καποιες "γυναικες " του σάϊτ ειναι θηλυκα.Προκειται για φλωροπουστρακια κραχτα.
Ας βαζουν γυναικειες φωτο.Το διαδικτυο ,δεν εχει ελλειψη απο τετοιες φωτο.Μην τσιμπατε ,τα πουστρακια  αυτα προσπερνατε ,τις Ρωσσιδες να γαματε !
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βρήκα φώτο του Παίχτουρα :tits2:

URL]]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θέλω να δω τις κάλτσες του Παίκτουρα :sunglasses:
Το καλοκαιρι δεν βαζω καλτσες....μονο οταν πηγαινω σε στουντιο βαζω...να μην πατησω ξυπολητος τιποτα χυσια αλλων!!!!!!!!!!!!!!!!!!

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom