Επισκέπτης
αφου καταλαβατε τι ηθελα να πω δεν υπαρχει λογος να σπαταλαω ενεργεια
ρε τον μαλακα τον νοσφερατου ...μου βρισε τον φιλο τον ασπρουλη....Τελικα εξω απο τα μπουδελα γινονται τα καλυτερα σκηνικα! Παμε μπουρδελοτσαρκα?
Ωφειλω να αναγνωρισω οτι διαθετεις χιουμορ!!!!ΜΟΥΝΙ....
Δεν με συγκινουσαν τα λεφτα απο παιδι....σιχαινομουνα τους ανθρωπους που για τα χρηματα κανανε τα παντα....φτωχος ημουνα....φτωχος ειμαι...μου δοθηκαν ευκαιριες να γινω πλουσιος...παντωντας επι πτωματων ομως δεν το εκανα.....εδωσα το μεγαλυτερο μερος της πατρικης περουσιας στην αδελφουλα μου...που ειναι το μοναδικο αδυνατο σημειο μου...τις εχω υπερβολικη αδυναμια...διχως να με ενδιαφερει αν αναγνωριζει αυτα που εχω κανει γι' αυτην και το περιβαλλον της.....παρακαλω τον θεο να με παρει γρηγορα απο αυτη την ζωη..γιατι οπου και να πηγαινω βλεπω ζωντανους...που ειναι νεκροι ψυχικα....το μονο που μου δινει δυναμη και αισιοδοξια για να ζω....ειναι το διαβασμα που με βοηθα να γινομαι καλυτερος ανθρωπος και δυο-τρεις πραγματικους φιλους που εχω απο παιδι!!!!!!!!!!!!!
μα και γω σου αναγνωριζω αρκετα!μην διαβαζεις μονομερως τα ποστ μου...οσο για νευρακια εχω λιγα παραπανω λογω δουλειας...αν ειπα και μια κουβεντα παραπανω να την παρω πισω...Ωφειλω να αναγνωρισω οτι διαθετεις χιουμορ!!!!
Αυτα έχει η οικοδομημα και γω σου αναγνωριζω αρκετα!μην διαβαζεις μονομερως τα ποστ μου...οσο για νευρακια εχω λιγα παραπανω λογω δουλειας...αν ειπα και μια κουβεντα παραπανω να την παρω πισω...
μα και γω σου αναγνωριζω αρκετα!μην διαβαζεις μονομερως τα ποστ μου...οσο για νευρακια εχω λιγα παραπανω λογω δουλειας...αν ειπα και μια κουβεντα παραπανω να την παρω πισω...
Το ξερεις οτι σε συμπαθω.....αν τσακωνομαστε...εδω ειμαστε να τα βρισκουμε.....δεν κραταω ποτε τιποτα μεσα μου...γι αυτο και δεν γερναω!!!!!!!!!!!!μα και γω σου αναγνωριζω αρκετα!μην διαβαζεις μονομερως τα ποστ μου...οσο για νευρακια εχω λιγα παραπανω λογω δουλειας...αν ειπα και μια κουβεντα παραπανω να την παρω πισω...
Το ξερεις οτι σε συμπαθω.....αν τσακωνομαστε...εδω ειμαστε να τα βρισκουμε.....δεν κραταω ποτε τιποτα μεσα μου...γι αυτο και δεν γερναω!!!!!!!!!!!!
παντα κανω μονος ...και περναω απαρατηρητος...ελπιζω χαχαχαχαΓουστατω να πετύχω τον τζι ελ σε μια τσάρκα
Μωρε να κατεβάσω εγω τον ανηχνευτη μπουρδελιάριδων και θα δείς μετα αμα περνας απαρατηρητοςπαντα κανω μονος ...και περναω απαρατηρητος...ελπιζω χαχαχαχα
εντιτ:ωραιο σχολιο εβαλες ρε...και πρωτοτυπο
ελα ρε μαν...καλα...εστειλα ενα σημαντικο πμ και θα σου πω νεοτερα...εσυ καλα;;Γλ η έρι τι λέει;
ελα ρε μαν...καλα...εστειλα ενα σημαντικο πμ και θα σου πω νεοτερα...εσυ καλα;;
η ερι εξαφανισμενη...
η ερι εξαφανισμενη...
Λοιπον ο εριναλ θα κανει τσιγαρο μιας και τελειωσε την βαλιτσα της και θα παει νανι. Αυριο πρωι πρωι θα παει δουλιτσα και μετα στην χαλκιδικουλα. θα λιαστει θα μαυρισει θα γελασει θα παιξει θα χορεψει στανταρ... και μετα θα αρχισει τα ποτα και τα ξενυχτια διοτι η χαλκιδικη ειναι μια τρελα το καλοκαιρι.
Στα κωλομπαρα τα τοτε....και με βγαζαν τις πρωινες ωρες εξω οι φουσκωτοι!!!!!!!!!Δε μου λες....τη δεκαετία του 90 πως ήσουν;
οκ ...κοιλιτσα ή ποδι;;Εγώ καλά μωρέ...πες της ότι την περιμένω για να φάμε σε πατσατζίδικο
Στα κωλομπαρα τα τοτε....και με βγαζαν τις πρωινες ωρες εξω οι φουσκωτοι!!!!!!!!!
Στα κωλομπαρα τα τοτε....και με βγαζαν τις πρωινες ωρες εξω οι φουσκωτοι!!!!!!!!!
οκ ...κοιλιτσα ή ποδι;;
οι αλλες μαλλον πηγαν καμια θαλασσα...