Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

Επισκέπτης
αφου καταλαβατε τι ηθελα να πω δεν υπαρχει λογος να σπαταλαω ενεργεια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γουστατω να πετύχω τον τζι ελ σε μια τσάρκα  :zfuck: :zfuck:

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δε θέλω να την γαμήσω,αλλά θέλω να φάω μαζί της σε πατσατζίδικο :)

Επισκέπτης
Δεν με συγκινουσαν τα λεφτα απο παιδι....σιχαινομουνα τους ανθρωπους που για τα χρηματα κανανε τα παντα....φτωχος ημουνα....φτωχος ειμαι...μου δοθηκαν ευκαιριες να γινω πλουσιος...παντωντας επι πτωματων ομως δεν το εκανα.....εδωσα το μεγαλυτερο μερος της πατρικης περουσιας στην αδελφουλα μου...που ειναι το μοναδικο αδυνατο σημειο μου...τις εχω υπερβολικη αδυναμια...διχως να με ενδιαφερει αν αναγνωριζει αυτα που εχω κανει γι' αυτην και το περιβαλλον της.....παρακαλω τον θεο να με παρει γρηγορα απο αυτη την ζωη..γιατι οπου και να πηγαινω βλεπω ζωντανους...που ειναι νεκροι ψυχικα....το μονο που μου δινει δυναμη και αισιοδοξια για να ζω....ειναι το διαβασμα που με βοηθα να γινομαι καλυτερος ανθρωπος και δυο-τρεις πραγματικους φιλους που εχω απο παιδι!!!!!!!!!!!!!

Ο Ξανθοπουλος διαβαζει μπου ?  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ωφειλω να αναγνωρισω οτι διαθετεις χιουμορ!!!! :rockon: :rockon:
μα και γω σου αναγνωριζω αρκετα!μην διαβαζεις μονομερως τα ποστ μου...οσο για νευρακια εχω λιγα παραπανω λογω δουλειας...αν ειπα και μια κουβεντα παραπανω να την παρω πισω...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μα και γω σου αναγνωριζω αρκετα!μην διαβαζεις μονομερως τα ποστ μου...οσο για νευρακια εχω λιγα παραπανω λογω δουλειας...αν ειπα και μια κουβεντα παραπανω να την παρω πισω...
Αυτα έχει η οικοδομη  :zfuck:

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Γλ η έρι τι λέει; :rolleyes:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το ξερεις οτι σε συμπαθω.....αν τσακωνομαστε...εδω ειμαστε να τα βρισκουμε.....δεν κραταω ποτε τιποτα μεσα μου...γι αυτο και δεν γερναω!!!!!!!!!!!!

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παντα κανω μονος ...και περναω απαρατηρητος...ελπιζω χαχαχαχα

εντιτ:ωραιο σχολιο εβαλες ρε...και πρωτοτυπο
Μωρε να κατεβάσω εγω τον ανηχνευτη μπουρδελιάριδων και θα δείς μετα αμα περνας απαρατηρητος  :2funny: :2funny:

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
η ερι εξαφανισμενη...

Λοιπον ο εριναλ θα κανει τσιγαρο μιας και τελειωσε την βαλιτσα της και θα παει νανι. Αυριο  πρωι πρωι θα παει δουλιτσα και μετα στην χαλκιδικουλα. θα λιαστει θα μαυρισει θα γελασει θα παιξει θα χορεψει στανταρ... και μετα θα αρχισει τα ποτα και τα ξενυχτια διοτι η χαλκιδικη ειναι μια τρελα το καλοκαιρι.

Οι υπολοιπες που ειναι? Τοσο στην κρανα τα πηραν?

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom