Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ναι ρε μαλάκα, εγώ σου βρωμίζω το χώρο. Άει στο διάτανο πια ζώα, σας αφήνω να συνεχίσετε τον απίστευτο χαβαλέ :jerking:
Συγνωμη τοτε για πριν. Ούτε συ ξέρεις αν ζουν οι δικοι μου γονεις. Παραμένεις μαλάκας
Χαλαρωσε χαβαλε κανουμε.....μην τσιμπας!!!!!!!!!!!!

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Απο εμφραγμα φιλε.
Δουλευω απο φοιτητης .
Ερχονται τωρα κατι μπουληδες να πουλησουν μουρη,ψευτομαγκες απο την Λαρισα.
Στη Λαρισα υπαρχουν πολλοι εργατικοι και σωστοι ανθρωποι .
Που δουλευουν και συντηρουν και την οικογενεια τους.Μιλανε τωρα τα παρασιτα των γονεων τους !
Να πανε πρωτα να δουλεψουν και να στηριζονται στον εαυτο τους ,και μετα να μιλανε ,οι μπουληδες.
δεν τα λες ολα, πες οτι η μανα σου εγινε πουτάνα για να σε συντηρήσει

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Προσεχε φιλε και γραφτους στα αρχειδια σου....υπαρχει η αδελφη του ελεους στη συζητηση ο Αβραμης....εχω λαβει ηδη τρια μυνηματα απο τρια διαφορετικα μελη αξιοπιστα που δεν συμμετεχουν στην συζητηση.....πιστευω να ξερεις τι εστι ΑΒΡΑΜΗΣ...οποτε μην μασας!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ ξέρω

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Απο εμφραγμα φιλε.
Δουλευω απο φοιτητης .
Ερχονται τωρα κατι μπουληδες να πουλησουν μουρη,ψευτομαγκες απο την Λαρισα.
Στη Λαρισα υπαρχουν πολλοι εργατικοι και σωστοι ανθρωποι .
Που δουλευουν και συντηρουν και την οικογενεια τους.Μιλανε τωρα τα παρασιτα των γονεων τους !
Να πανε πρωτα να δουλεψουν και να στηριζονται στον εαυτο τους ,και μετα να μιλανε ,οι μπουληδες.
Τραβα την μανετα πισω......ξερω ποιος εισαι......μην απολογησαι στις αδελφες του ελεους.....πουτσα θελουν και γαμησι μονο!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τραβα την μανετα πισω......ξερω ποιος εισαι......μην απολογησαι στις αδελφες του ελεους.....πουτσα θελουν και γαμησι μονο!!!!!!!!!!!!!!!
εγώ είμαι αδερφή ή εσύ που για να με βρίσεις κάνεις παράθεση σε άλλον βρε αγύρτη;

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο Λάιον είναι 66 και εσύ 26 (25 βασικά...Οκτώβρη γεννήθηκες,του 1984)

Για τη στρατιωτική θητεία χεστήκαμε...δεν μας ενδιαφέρει ο κωλοστρατός. :birdman:
26 ειμαι ?
Φιλαρακο ,η ταυτοτητα μου γραφει 1971 ,Φεβρουαριος.
39 και μισο.
Σε λιγο 40.
Εζησα τον "χρυσου αιωνα του πεους " ,1993-1999 ,που γαμαγαμε μουναρες με 3000 δραχμες στην Αθηνα.9 ευρω σημερινα.
Δεν ηξερες ποια να πρωτοδιαλεξεις τοτε ,τα ξερει αυτα ο Παιχτουρας.
Ο Lion7 ειναι γυρω στα 22.
Φαινεται απο το στυλακι που μιλαει ,ιδιο με τους μπουληδες 17-25.

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Εγώ ξέρω τι εστί Παίκτουρας...γαμιάς μεριδών γύρου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

26 ειμαι ?
Φιλαρακο ,η ταυτοτητα μου γραφει 1971 ,Φεβρουαριος.
39 και μισο.
Σε λιγο 40.
Εζησα τον "χρυσου αιωνα του πεους " ,1993-1999 ,που γαμαγαμε μουναρες με 3000 δραχμες στην Αθηνα.9 ευρω σημερινα.
Δεν ηξερες ποια να πρωτοδιαλεξεις τοτε ,τα ξερει αυτα ο Παιχτουρας.
Ο Lion7 ειναι γυρω στα 22.
Φαινεται απο το στυλακι που μιλαει ,ιδιο με τους μπουληδες 17-25.

Και μένα η ταυτότητα γράφει Αύγουστο του 1970...αλλά είχα γκόμενα τότε...ΚΑΙ ΛΑΠΤΟΠ :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Καλά βρε μαλάκα ο Λάιον τόσο νέος σου μοιάζει...εγώ μόλις το βλέπω λέω τι κωλόγερος είναι αυτός... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προτεινω στα μελη λιον 7 και ευρενητη να χαλαρωσουν...δεν αξιζει περαν της πλακας να τσακωνομαστε.....και οι δυο εισαστε γνησια μελη του μπου διχως κλωνους....οποτε σταματηστε!!!!!!!!!
εγώ είμαι αδερφή ή εσύ που για να με βρίσεις κάνεις παράθεση σε άλλον βρε αγύρτη;
Χαλαρωσε...εχεις χασει τον ελεγχο σου....το εκανα επιτηδες για να δω αν τσιμπησεις...πιστευα οτι διατηρεις αυτοελεγχο....

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πρεπει να ενηλικιωθουν οι μπουληδες αυτοι.
Ουτε δουλευουν ,ουτε καν συμμετεχουν στις δουλειες στο σπιτι ,τα κανει ολα η μαμακα τους.
Πραγματικοι ...αντρακλες!
Βριζουν ,για να το παιξουν μαγκες ,αλλα μαγκες δεν ειναι ,ουτε καν εχουν ενηλικιωθει ,παροτι ειναι 20-25 ετων.

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Προτεινω στα μελη λιον 7 και ευρενητη να χαλαρωσουν...δεν αξιζει περαν της πλακας να τσακωνομαστε.....και οι δυο εισαστε γνησια μελη του μπου διχως κλωνους....οποτε σταματηστε!!!!!!!!!Χαλαρωσε...εχεις χασει τον ελεγχο σου....το εκανα επιτηδες για να δω αν τσιμπησεις...πιστευα οτι διατηρεις αυτοελεγχο....

Πιο γνήσια από τη ζάχαρη ε;;; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ουτε δουλευουν ,ουτε καν συμμετεχουν στις δουλειες στο σπιτι ,τα κανει ολα η μαμακα τους.
Βριζουν ,για να το παιξουν μαγκες ,αλλα μαγκες δεν ειναι ,ουτε καν εχουν ενηλικιωθει ,παροτι ειναι 20-25 ετων.

Πράγματι τόσο είναι...Μόλις κοίταξα το ημερολόγιο είδα ότι έχουμε 1969... :idiot: :headbang:

Μονο αν ειναι μοσχαρισιος.....Αβραμης τι εστι?????????? :think:

Βρωμερή πέρκα ;)

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Προτεινω στα μελη λιον 7 και ευρενητη να χαλαρωσουν...δεν αξιζει περαν της πλακας να τσακωνομαστε.....και οι δυο εισαστε γνησια μελη του μπου διχως κλωνους....οποτε σταματηστε!!!!!!!!!Χαλαρωσε...εχεις χασει τον ελεγχο σου....το εκανα επιτηδες για να δω αν τσιμπησεις...πιστευα οτι διατηρεις αυτοελεγχο....
Ποια πλάκα μωρέ κι εσύ, αυτά λες και συνεχίζει να γράφει ο άλλος παπαριές. Κι άσε τα τεστάκια, με είπες αδερφή έμμεσα κι απαντώτας σ' αλλον(πούστικη συμπεριφορά) κι απάντησα

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ποια πλάκα μωρέ κι εσύ, αυτά λες και συνεχίζει να γράφει ο άλλος παπαριές. Κι άσε τα τεστάκια, με είπες αδερφή έμμεσα κι απαντώτας σ' αλλον(πούστικη συμπεριφορά) κι απάντησα

Σιγά ρε μαλάκα...αδελφή σε είπε δε σε είπε άσχημο.. ;) ;) ;) ;)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ ξέρω τι εστί Παίκτουρας...γαμιάς μεριδών γύρου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και μένα η ταυτότητα γράφει Αύγουστο του 1970...αλλά είχα γκόμενα τότε...ΚΑΙ ΛΑΠΤΟΠ :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Καλά βρε μαλάκα ο Λάιον τόσο νέος σου μοιάζει...εγώ μόλις το βλέπω λέω τι κωλόγερος είναι αυτός... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εισαι 40 εσυ ? Και ειχες και λαπτοπ ?
Για πες μας πια μαρκα λαπτοπ ,ποτε και σε ποια τιμη αγορασες  το ΠΡΩΤΟ σου λαπτοπ.

markos40

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εισαι 40 εσυ ? Και ειχες και λαπτοπ ?
Για πες μας πια μαρκα λαπτοπ ,ποτε και σε ποια τιμη αγορασες το πρωτο σου λαπτοπ.
το ΠΡΩΤΟ σου λαπτοπ.

39 είμαι. :birdman:

Και είχα ίδιο λάπτοπ με αυτό που είχε ο Λάσκος... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

το 1997 το αγόρασα :grin: :grin: :grin:

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε φάπερμαν βούλωστο επιτέλους

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Επειδη ειπες τη μανα μου πουτανα ,θα σε σπασω στο ξυλο μπουλη ,οπου σε πετυχω .
σε κάποιος απ' αυτά τα θρεντ θα κυκλοφορώ, οπου με βρεις βάρα με.
Δε φταίω εγώ που γεννήθηκες άσχημος και βλαμενος, το γονίδιο σου φταίει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom