Άλλος ο ασπρουλιάρης.Μέγας μαλάκας και αυτός.Που πήγε αλήθεια;Τον δείρανε τελικά μαζί με τον άλλο;![]()
Τον γάμησε ο Enforcer αυτόν.
Μετά είχε τύψεις κι αυτοκτόνησε, γι αυτό και χάθηκε παρομοίως
Άλλος ο ασπρουλιάρης.Μέγας μαλάκας και αυτός.Που πήγε αλήθεια;Τον δείρανε τελικά μαζί με τον άλλο;![]()
Τον γάμησε ο Enforcer αυτόν.
Μετά είχε τύψεις κι αυτοκτόνησε, γι αυτό και χάθηκε παρομοίως![]()
Ακούς άσπρε, σε γάμησε ο enforcer![]()
Η Αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο τσιγγουνης και τα λεφτουδακια τα μασαω σιγα-σιγα σαν τα μπριζολακια(γαλλικου μασημα στυλ)για να μην σπασω κανενα δοντι....Δεν το κρυβω οτι εχω σημαντικο πακετο για φαγωμα....στο παρελθον ημουν σπαταλος και συναντουσα αχαριστια...τωρα ειμαι τσιγγουνης και συναντω ευγνωμοσυνη!!!!Δεν έχεις διαφημίσει καλά το μπαγιόκο σου.Εκρεμμούν και κάτι πλαστικές της ακόμα![]()
εσένα ποιος σου μίλησε, στον άσπρο μιλάωΚαι τους δυο τους γάμαγα αν ήταν αλλά προτιμώ τελικά giorgopapa
Εσύ δεν μου αρέσεις!
Η Αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο τσιγγουνης και τα λεφτουδακια τα μασαω σιγα-σιγα σαν τα μπριζολακια(γαλλικου μασημα στυλ)για να μην σπασω κανενα δοντι....Δεν το κρυβω οτι εχω σημαντικο πακετο για φαγωμα....στο παρελθον ημουν σπαταλος και συναντουσα αχαριστια...τωρα ειμαι τσιγγουνης και συναντω ευγνωμοσυνη!!!!![]()
εσένα ποιος σου μίλησε, στον άσπρο μιλάω![]()
ο Enforcer;
Που χάθηκε και αύτή η μορφή!
Παρα ταυτα ομως τις εκανα το μεσημερι μια τιμια προταση...να παμε στο καζινο να παιξει με δικα μου χρηματα και τα κερδη μισα-μισα....ας το σκεφτει και οποτε θελει!!!!!!!!!Εμ, το πήρε χαμπάρι αυτό η Αλίντισα.
Μου έστελνε πμ και ζήταγε την γνώμη μου για μια πουτάνα![]()
Η Αλιντισσα ειναι μυστακοφορος κληρουχας ,αλλα και ΚΑΝΤΕΜΗΣ .Τα λεφτα σου θα τα χασεις !Παρα ταυτα ομως τις εκανα το μεσημερι μια τιμια προταση...να παμε στο καζινο να παιξει με δικα μου χρηματα και τα κερδη μισα-μισα....ας το σκεφτει και οποτε θελει!!!!!!!!!
Η Αλιντισσα ειναι μυστακοφορος κληρουχας ,αλλα και ΚΑΝΤΕΜΗΣ .Τα λεφτα σου θα τα χασεις !
Παιχτουρα ,πηγαινε στο Καζινο καλυτερα με την Γ-λυκουλα ,για να κερδισεις καλοπεραση στο Α.Μ.37 !
Η Αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο τσιγγουνης και τα λεφτουδακια τα μασαω σιγα-σιγα σαν τα μπριζολακια(γαλλικου μασημα στυλ)για να μην σπασω κανενα δοντι....Δεν το κρυβω οτι εχω σημαντικο πακετο για φαγωμα....στο παρελθον ημουν σπαταλος και συναντουσα αχαριστια...τωρα ειμαι τσιγγουνης και συναντω ευγνωμοσυνη!!!!![]()
Εμ βέβαια.
Μόλις βγήκε 45 χρονών στην σύνταξη γράφτηκε στο bou και άρχισε να τρώει το εφάπαξ στις τάνες, στα στούντιο και στο Στοίχημα.
Για άλλα 30 χρόνια θα του πληρώνουμε την σύνταξη.
Και όταν φθάσει στα 65 θα τον πιάσουν οι μοναξιές και θα παντρευτεί καμμιά 45άρα Ρωσσίδα την οποία θα πληρώνουμε για άλλα 30 χρόνια.
Άει σιχτίρ, τα πήρα πάλι.
τον προτιμουσες εν ενεργεια? εισαι σιγουρος?![]()
Υπάρχουν και πολύ χειρότερα.
Να είσαι αργόσχολο κοπρόσκυλο που το πληρώνει το ΠΑΣΟΚ για να κάνει προπαγάνδα...