Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Άλλος ο ασπρουλιάρης.Μέγας μαλάκας και αυτός.Που πήγε αλήθεια;Τον δείρανε τελικά μαζί με τον άλλο; :grin:

Τον γάμησε ο Enforcer αυτόν.
Μετά είχε τύψεις κι αυτοκτόνησε, γι αυτό και χάθηκε παρομοίως  :grin:

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ακούς άσπρε, σε γάμησε ο enforcer  :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν έχεις διαφημίσει καλά το μπαγιόκο σου.Εκρεμμούν και κάτι πλαστικές της ακόμα :cheesy:
Η Αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο τσιγγουνης και τα λεφτουδακια τα μασαω σιγα-σιγα σαν τα μπριζολακια(γαλλικου μασημα στυλ)για να μην σπασω κανενα δοντι....Δεν το κρυβω οτι εχω σημαντικο πακετο για φαγωμα....στο παρελθον ημουν σπαταλος και συναντουσα αχαριστια...τωρα ειμαι τσιγγουνης και συναντω ευγνωμοσυνη!!!! :idiot:

Επισκέπτης
Η Αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο τσιγγουνης και τα λεφτουδακια τα μασαω σιγα-σιγα σαν τα μπριζολακια(γαλλικου μασημα στυλ)για να μην σπασω κανενα δοντι....Δεν το κρυβω οτι εχω σημαντικο πακετο για φαγωμα....στο παρελθον ημουν σπαταλος και συναντουσα αχαριστια...τωρα ειμαι τσιγγουνης και συναντω ευγνωμοσυνη!!!! :idiot:

Εμ, το πήρε χαμπάρι αυτό η Αλίντισα.

Επισκέπτης
εσένα ποιος σου μίλησε, στον άσπρο μιλάω  :2funny:

Μιας και ανέφερες τον ασπρουλιάρη να πούμε και μερικά πράγματα για αυτόν.
Μου έστελνε πμ και ζήταγε την γνώμη μου για μια πουτάνα :2funny:
Μεγάλο σκουπίδι, υβριστής και μάγκας του πληκτρολογιού που όμως ήθελε να γίνει και νταβάς τρομάρα του μαζί με τον άλλο τον καθυστερημένο.
Στο τέλος της έφαγε έξω από ένα μπουρδέλο όπως ο άλλος ο καράφλας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εμ, το πήρε χαμπάρι αυτό η Αλίντισα.
Παρα ταυτα ομως τις εκανα το μεσημερι μια τιμια προταση...να παμε στο καζινο να παιξει με δικα μου χρηματα και τα κερδη μισα-μισα....ας το σκεφτει και οποτε θελει!!!!!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παρα ταυτα ομως τις εκανα το μεσημερι μια τιμια προταση...να παμε στο καζινο να παιξει με δικα μου χρηματα και τα κερδη μισα-μισα....ας το σκεφτει και οποτε θελει!!!!!!!!!
Η Αλιντισσα ειναι μυστακοφορος κληρουχας ,αλλα και ΚΑΝΤΕΜΗΣ .Τα λεφτα σου θα τα χασεις !
Παιχτουρα ,πηγαινε στο Καζινο καλυτερα με την Γ-λυκουλα ,για να κερδισεις καλοπεραση στο Α.Μ.37 !

Επισκέπτης
Η Αλιντισσα ειναι μυστακοφορος κληρουχας ,αλλα και ΚΑΝΤΕΜΗΣ .Τα λεφτα σου θα τα χασεις !
Παιχτουρα ,πηγαινε στο Καζινο καλυτερα με την Γ-λυκουλα ,για να κερδισεις καλοπεραση στο Α.Μ.37 !

Όλα τα ξέρει ο καλός ο Ερευνητής ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Εμ βέβαια.

Μόλις βγήκε 45 χρονών στην σύνταξη γράφτηκε στο bou και άρχισε να τρώει το εφάπαξ στις τάνες, στα στούντιο και στο Στοίχημα.

Για άλλα 30 χρόνια θα του πληρώνουμε την σύνταξη.

Και όταν φθάσει στα 65 θα τον πιάσουν οι μοναξιές και θα παντρευτεί καμμιά 45άρα Ρωσσίδα την οποία θα πληρώνουμε για άλλα 30 χρόνια.

Άει σιχτίρ, τα πήρα πάλι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εμ βέβαια.

Μόλις βγήκε 45 χρονών στην σύνταξη γράφτηκε στο bou και άρχισε να τρώει το εφάπαξ στις τάνες, στα στούντιο και στο Στοίχημα.

Για άλλα 30 χρόνια θα του πληρώνουμε την σύνταξη.

Και όταν φθάσει στα 65 θα τον πιάσουν οι μοναξιές και θα παντρευτεί καμμιά 45άρα Ρωσσίδα την οποία θα πληρώνουμε για άλλα 30 χρόνια.

Άει σιχτίρ, τα πήρα πάλι.

τον προτιμουσες εν ενεργεια? εισαι σιγουρος?  :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Υπάρχουν και πολύ χειρότερα.
Να είσαι αργόσχολο κοπρόσκυλο που το πληρώνει το ΠΑΣΟΚ για να κάνει προπαγάνδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom