Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.898
- Πόντοι
- 12.056
Για άλλους λέω
μην μπερδεύεσαι
Αν δεν ειχες κανει συγκεκριμενη παραθεση δεν θα το σχολιαζα καν....
Ειναι δυσκολο να μπερδευτω..δεν ειναι χθεσινος ;)
Για άλλους λέω
μην μπερδεύεσαι
τεσπα, ευχαριστω οοοολους σημερα που εχω τα γενεθλια μου, ιδιως τους κλωνους, μπαναρισμενους ή μη, που φροντισαν να μου δειξουν με την αψογη συμπεριφορα τους, οτι δεν υπαρχει κανεις που να μπορεις να εμπιστευτεις. ;)
τεσπα, ευχαριστω οοοολους σημερα που εχω τα γενεθλια μου, ιδιως τους κλωνους, μπαναρισμενους ή μη, που φροντισαν να μου δειξουν με την αψογη συμπεριφορα τους, οτι δεν υπαρχει κανεις που να μπορεις να εμπιστευτεις. ;)
Νταξ τοτε..
Φοβο δεν εχεις αχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
ασπρούλη, εγώ θυμόμουν ότι ήσουν αντράκι σωστό ρε. Μη με απογοητεύεις
έχεις προβλήματα μνήμηςασπρούλη, εγώ θυμόμουν ότι ήσουν αντράκι σωστό ρε. Μη με απογοητεύεις
Περίληψη: Οι Σαϊνηδες του φόρουμ κάνουν κυνήγι μαγισσών, πούστηδων, τράβελων, και χαίρονται κιόλας όταν νομίζουν ότι έβγαλαν λαβράκι. Κουραστικό πολύ.....
http://[URL unfurl="true"]www.akouseto.gr/wp-content/uploads/2008/05/inspectorgadget.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ?
ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ .
Και μπες στα σχετικα θρεντ .Οπως υπαρχουν μπουρδελα με τραβεστι ,ετσι υπαρχουν θρεντ για ομοφυλοφιλους.
Τα πουστρακια που το παιζουν "γυναικες " συκοφαντουν τους ομοφυλοφιλους που εχουν το θαρρος να δηλωσουν την ιδιαιτεροτητα τους .
Η απελευθερωση απο τις διακρισεις κατα των Ομοφυλοφιλων ,εγινε απο τις κινητοποιησεις των ΦΑΝΕΡΩΝ Ομοφυλοφιλων.
Ουστ απο εδω τα κρυφα πουστρακια και τα πουστρακια που παριστανουν τις γυναικες .Οι ομοφυλοφιλοι ,που το δηλωνουν οτι ειναι ,δεν ενοχλουν.
Μπουλη Λακη ,καταλαβε καποια πραγματα ,και μην παιζεις συνεχεια με το πουλακι ,φλωρακι Λακη .
Αρχινω και σε συμπαθω!!!!!!!!!!λες?
τελικα το θεμα δεν ειναι οτι κρυβονται πουστρακια πισω απο γυναικεια νικ, αλλα γυναικουλες που κρυβονται σε αντρικα εν τελει.
Αρχινω και σε συμπαθω!!!!!!!!!!
Αρχινω και σε συμπαθω!!!!!!!!!!
Το εχω προτεινει ηδη και θα ειναι τιμη μου!!!!!.....η Αλιντισα ομως ειναι εξυπνη γυναικα....εχει καταλαβει οτι δεν ειμαι στην κατηγορια των ανδρων που την ενδιαφερουν!!!!!!!!!!Παικτούρα μου δεν προτείνεις να πάτε καζίνο στην Αλίντισα; Να διαπιστώσεις αν είναι τελικά άντρας
Στην τελική θα κάνεις και μια ελεημοσύνη![]()
Εκτος απο εμενα![]()
![]()
ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ?
ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ .
Και μπες στα σχετικα θρεντ .Οπως υπαρχουν μπουρδελα με τραβεστι ,ετσι υπαρχουν θρεντ για ομοφυλοφιλους.
Τα πουστρακια που το παιζουν "γυναικες " συκοφαντουν τους ομοφυλοφιλους που εχουν το θαρρος να δηλωσουν την ιδιαιτεροτητα τους .
Η απελευθερωση απο τις διακρισεις κατα των Ομοφυλοφιλων ,εγινε απο τις κινητοποιησεις των ΦΑΝΕΡΩΝ Ομοφυλοφιλων.
Ουστ απο εδω τα κρυφα πουστρακια και τα πουστρακια που παριστανουν τις γυναικες .Οι ομοφυλοφιλοι ,που το δηλωνουν οτι ειναι ,δεν ενοχλουν.
Μπουλη Λακη ,καταλαβε καποια πραγματα ,και μην παιζεις συνεχεια με το πουλακι ,φλωρακι Λακη .
Το εχω προτεινει ηδη και θα ειναι τιμη μου!!!!!.....η Αλιντισα ομως ειναι εξυπνη γυναικα....εχει καταλαβει οτι δεν ειμαι στην κατηγορια των ανδρων που την ενδιαφερουν!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ταφος ο αλτεκος....ταφος ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τουλαχιστον εγω..... εχω την δυναμη και παραδεχομαι δημοσια τις μαλακιες μου!στην αρχη θα μεινεις. στανταρ θα γραψεις παλι καποια μαλακια συντομα και θα τη σχολιασω και δε θα σου αρεσει
Ο Παιχτουρας γαμαει και πληροφορει τους συναγωνιστες που υπαρχει το καλο γαμησι.στην αρχη θα μεινεις. στανταρ θα γραψεις παλι καποια μαλακια συντομα και θα τη σχολιασω και δε θα σου αρεσει
ταφος ο αλτεκος....ταφος ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα