Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499
OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
ασπρούλη, εγώ θυμόμουν ότι ήσουν αντράκι σωστό ρε. Μη με απογοητεύεις

Επισκέπτης
τεσπα, ευχαριστω οοοολους σημερα που εχω τα γενεθλια μου, ιδιως τους κλωνους, μπαναρισμενους ή μη, που φροντισαν να μου δειξουν με την αψογη συμπεριφορα τους, οτι δεν υπαρχει κανεις που να μπορεις να εμπιστευτεις. ;)

Αμα είσαι χαζή εσύ και η άλλη και λέτε χαρτί καλαμάρι τα προσωπικά σας εδώ, γαμιέσται και με μερικούς απο εδώ μέσα ε, τι περιμένεις!Να σας δώσουμε και βραβείο;
τέλοςπαντων χρόνια πολλά και καλά μυαλά γιατί σε βλέπω και εσένα βλαμμένη.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.898
Πόντοι
12.056
τεσπα, ευχαριστω οοοολους σημερα που εχω τα γενεθλια μου, ιδιως τους κλωνους, μπαναρισμενους ή μη, που φροντισαν να μου δειξουν με την αψογη συμπεριφορα τους, οτι δεν υπαρχει κανεις που να μπορεις να εμπιστευτεις. ;)

Εκτος απο εμενα  :rolleyes: :rolleyes:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
  Νταξ τοτε..
  Φοβο δεν εχεις αχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

Τον παίρνεις.

Υ.Γ. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιον ανώμαλο που χαίρεται γιατί είναι καλοκαιριάτικα στην Λάρισσα.

Επισκέπτης
Άλλος ο ασπρουλιάρης.Μέγας μαλάκας και αυτός.Που πήγε αλήθεια;Τον δείρανε τελικά μαζί με τον άλλο; :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ασπρούλη, εγώ θυμόμουν ότι ήσουν αντράκι σωστό ρε. Μη με απογοητεύεις

:think: λες?

τελικα το θεμα δεν ειναι οτι κρυβονται πουστρακια πισω απο γυναικεια νικ, αλλα γυναικουλες που κρυβονται σε αντρικα εν τελει.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Περίληψη: Οι Σαϊνηδες του φόρουμ κάνουν κυνήγι μαγισσών, πούστηδων, τράβελων, και χαίρονται κιόλας όταν νομίζουν ότι έβγαλαν λαβράκι. Κουραστικό πολύ.....

http://[URL unfurl="true"]www.akouseto.gr/wp-content/uploads/2008/05/inspectorgadget.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ?

ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ .
Και μπες στα σχετικα θρεντ .Οπως υπαρχουν μπουρδελα με τραβεστι ,ετσι υπαρχουν θρεντ για ομοφυλοφιλους.
Τα πουστρακια που το παιζουν "γυναικες " συκοφαντουν τους ομοφυλοφιλους που εχουν το θαρρος να δηλωσουν την ιδιαιτεροτητα τους .
Η απελευθερωση απο τις διακρισεις κατα των Ομοφυλοφιλων ,εγινε απο τις κινητοποιησεις των ΦΑΝΕΡΩΝ Ομοφυλοφιλων.
Ουστ απο εδω τα κρυφα πουστρακια και τα πουστρακια που παριστανουν τις γυναικες .Οι ομοφυλοφιλοι ,που το δηλωνουν οτι ειναι ,δεν ενοχλουν.
Μπουλη Λακη ,καταλαβε καποια πραγματα ,και μην παιζεις συνεχεια με το πουλακι ,φλωρακι Λακη .

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παικτούρα μου δεν προτείνεις να πάτε καζίνο στην Αλίντισα; Να διαπιστώσεις αν είναι τελικά άντρας :grin:
Στην τελική θα κάνεις και μια ελεημοσύνη :cheesy:
Το εχω προτεινει ηδη και θα ειναι τιμη μου!!!!!.....η Αλιντισα ομως ειναι εξυπνη γυναικα....εχει καταλαβει οτι δεν ειμαι στην κατηγορια των ανδρων που την ενδιαφερουν!!!!!!!!!!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ?

ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ .
Και μπες στα σχετικα θρεντ .Οπως υπαρχουν μπουρδελα με τραβεστι ,ετσι υπαρχουν θρεντ για ομοφυλοφιλους.
Τα πουστρακια που το παιζουν "γυναικες " συκοφαντουν τους ομοφυλοφιλους που εχουν το θαρρος να δηλωσουν την ιδιαιτεροτητα τους .
Η απελευθερωση απο τις διακρισεις κατα των Ομοφυλοφιλων ,εγινε απο τις κινητοποιησεις των ΦΑΝΕΡΩΝ Ομοφυλοφιλων.
Ουστ απο εδω τα κρυφα πουστρακια και τα πουστρακια που παριστανουν τις γυναικες .Οι ομοφυλοφιλοι ,που το δηλωνουν οτι ειναι ,δεν ενοχλουν.
Μπουλη Λακη ,καταλαβε καποια πραγματα ,και μην παιζεις συνεχεια με το πουλακι ,φλωρακι Λακη .

Δεν είμαι ομοφυλόφιλος....

ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ του κερατά είμαι....

Γυναίκα πίσω απο αντρικό προφίλ είμαι....

Ο θείος μου ο φώντας είμαι....

Ο σκύλος μου ο αζόρ είμαι....

Το πρόβλημα δεν είναι τι είμαι και τι δεν είμαι. Το πρόβλημα είναι ότι έχετε μπλέξει τα μπούτια σας προσπαθώντας να κάνετε τον Ακουαφόρτε μέσα σε ένα φόρουμ περιμένοντας να πάρετε βραβείο από το FBI για τα αποτελέσματα των ερευνών σας...

Καλή συνέχεια... 90 και βάλε χιλιάδες μέλη είμαστε. Έχετε δουλειά ακόμα μέχρι να μας ξεσκεπάσετε όλους/όλες/όλα/όλοις/όλε/όλαις/όλας/όλο........

%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82%20%CF%86%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82.jpg

Επισκέπτης
Το εχω προτεινει ηδη και θα ειναι τιμη μου!!!!!.....η Αλιντισα ομως ειναι εξυπνη γυναικα....εχει καταλαβει οτι δεν ειμαι στην κατηγορια των ανδρων που την ενδιαφερουν!!!!!!!!!!

Δεν έχεις διαφημίσει καλά το μπαγιόκο σου.Εκρεμμούν και κάτι πλαστικές της ακόμα :cheesy:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
στην αρχη θα μεινεις. στανταρ θα γραψεις παλι καποια μαλακια συντομα και θα τη σχολιασω και δε θα σου αρεσει
Τουλαχιστον εγω..... εχω την δυναμη και παραδεχομαι δημοσια τις μαλακιες μου!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
στην αρχη θα μεινεις. στανταρ θα γραψεις παλι καποια μαλακια συντομα και θα τη σχολιασω και δε θα σου αρεσει
Ο Παιχτουρας γαμαει και πληροφορει τους συναγωνιστες που υπαρχει το καλο γαμησι.
Εσυ Εκτωρ Λοπεζ ,ποσταρεις καλες φωτο και καλα βιντεο.
Για αλλα πραγματα ειναι καλος ο καθενας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom