Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Και δίνει και ειδικό επίδομα για όποιον σκίζει φασιστοπουστράκια.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η Αλιντισσα ειναι μυστακοφορος κληρουχας ,αλλα και ΚΑΝΤΕΜΗΣ .Τα λεφτα σου θα τα χασεις !
Παιχτουρα ,πηγαινε στο Καζινο καλυτερα με την Γ-λυκουλα ,για να κερδισεις καλοπεραση στο Α.Μ.37 !
Καλε μου φιλε  εσενα μονο σοβαρα θα σου γραφω....την προταση που κανω στην Αλιντισα την κανω εκ του ασφαλους γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να την δεχτει(δεν ειμαι ο τυπος της).....οσον αφορα την γλυκουλα το προσπερνω και το αφηνω ασχολιαστο!!!!......Σε καθε περιπτωση μονος σου να πας στο ναο και να εισαι φορτωμενος με πακετο...σου την πεφτουν μονες τους μουναρες μαλιστα που βρισκονται εκει.....την τελευταια φορα που ειχα παει στο Λουτρακι(πηγαινω σπανια σε καζινο)...ειχα πεσει με τα μουτρα στο φαγητο στο ρεστωραν και ετρωγα σαν το πουστη!!!!.....Απο την ψυχικη ευφορια που ειχα αππο το πολυ ωραιο φαγητο το οποιο ειναι δωρεαν...με ενοχλουσε που στο διπλανο τραπεζι απο μενα καθοντουσαν δυο μουνες(τριαντα πενταρες περιπου)και συζητουσαν συνεχεια για την χασουρα τους....εγω χλαμπακωνα τα φαγητα και αυτες γαμιοντουσαν με την χασουρα τους.....και πανηλιθιος να ημουν κανανε μπαπ οτι ειχαν αρρωστια με το τζογο....με το που τελειωσα το φαγητο....βλεπω την μια που ηταν νταρντανομουνα να σηκωνεται και να πηγαινει προς την τουαλεττα...σηκωνομαι διακριτικα την ακολουθω στην τουαλεττα και με αποφασιστικοτητα της προτεινω στο προθαλαμο δυο πενηνταρικα να παει να τα παιξει μπας και παρει τιποτα απο τα δικα της πισω...φτανει να μου τραβηξει ενα κλαρινο επι τοπου(για την πρωτοτυπια της εμπειριας το εκανα)....το εκτελεσε αν θελεις με πιστευεις χωρις δευτερη σκεψη και σκουπιζοτανε μετα στην μαπα της!!!!....Μετα εγω πηγα στο τραπεζι με το 21...εκανα δυο τρεις πονταρισιες και πηρα πισω το κατοσταρικο!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εμ βέβαια.

Μόλις βγήκε 45 χρονών στην σύνταξη γράφτηκε στο bou και άρχισε να τρώει το εφάπαξ στις τάνες, στα στούντιο και στο Στοίχημα.

Για άλλα 30 χρόνια θα του πληρώνουμε την σύνταξη.

Και όταν φθάσει στα 65 θα τον πιάσουν οι μοναξιές και θα παντρευτεί καμμιά 45άρα Ρωσσίδα την οποία θα πληρώνουμε για άλλα 30 χρόνια.

Άει σιχτίρ, τα πήρα πάλι.
Βλεπω με συμπαθεις, να εισαι καλα.....μονο να σε ενημερωσω τα παιρνω απο το στοιχημα και δεν τα δινω...... σε ταμειο που κανω........ μια φορα το μηνα για να δω το που βρισκομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ακρα του ταφου σιωπη....σκοταδι και πισσα....οι κλωνοι βαρανε εκτακτο προσκλητηριο....σε ποιον θα πεσει ο κληρος, να μου απαντησει.....ψαχνουν το ασμα τους....δεν εχουν καταλαβει ακομα....τιποτα!!!!!!!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Βλεπω με συμπαθεις, να εισαι καλα.....μονο να σε ενημερωσω τα παιρνω απο το στοιχημα και δεν τα δινω...... σε ταμειο που κανω........ μια φορα το μηνα για να δω το που βρισκομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέστα ρε παιχτουρέα!!!  :rockon:
Όταν τα χεις δουλέψει τα λεφτά δεν τα σκορπάς εύκολα  ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πέστα ρε παιχτουρέα!!!  :rockon:
Όταν τα χεις δουλέψει τα λεφτά δεν τα σκορπάς εύκολα  ;)
Δεν με συγκινουσαν τα λεφτα απο παιδι....σιχαινομουνα τους ανθρωπους που για τα χρηματα κανανε τα παντα....φτωχος ημουνα....φτωχος ειμαι...μου δοθηκαν ευκαιριες να γινω πλουσιος...παντωντας επι πτωματων ομως δεν το εκανα.....εδωσα το μεγαλυτερο μερος της πατρικης περουσιας στην αδελφουλα μου...που ειναι το μοναδικο αδυνατο σημειο μου...τις εχω υπερβολικη αδυναμια...διχως να με ενδιαφερει αν αναγνωριζει αυτα που εχω κανει γι' αυτην και το περιβαλλον της.....παρακαλω τον θεο να με παρει γρηγορα απο αυτη την ζωη..γιατι οπου και να πηγαινω βλεπω ζωντανους...που ειναι νεκροι ψυχικα....το μονο που μου δινει δυναμη και αισιοδοξια για να ζω....ειναι το διαβασμα που με βοηθα να γινομαι καλυτερος ανθρωπος και δυο-τρεις πραγματικους φιλους που εχω απο παιδι!!!!!!!!!!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιχτουρα εισαι αρχοντας και ανεβηκες περισσοτερο στην εκτιμηση μου γραφωντας αυτο για την αδερφη σου.Συνεχισε ετσι οι μη κλικαδοροι του Βου ειναι μαζι σου. :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ελπίζω να μην ενοείς το διάβασμα του φόρουμ εδώ  :2funny:
Και αυτο εννοω....ειναι χαρα μου να διαβαζω καποια(τρια-τεσσερα στον αριθμο) μελη...... σε διαφορα σοβαρα θεματα εδω μεσα!!!....αλλα μου αρεσει να διαβαζω οτι εχει σχεση με το παρελθον του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...και αδυναμια μου ειναι ο Ομηρος!!!!!!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Δεν με συγκινουσαν τα λεφτα απο παιδι....σιχαινομουνα τους ανθρωπους που για τα χρηματα κανανε τα παντα....φτωχος ημουνα....φτωχος ειμαι...

Δεν το κρυβω οτι εχω σημαντικο πακετο για φαγωμα....

Φτωχός με πακέτο.

Και κλαάαααααααμα ο τιτανοτεράστιος.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φτωχός με πακέτο.

Και κλαάαααααααμα ο τιτανοτεράστιος.
Τα μοναδικα μου περουσιακα στοιχεια ειναι το σπιτι που μενω...δεν ειναι μεγαλο ομως.Τωρα....αυτοκινητο-μηχανη-εξοχικο-σκαφος...δεν εχω και ουτε επιθυμω.... αν εχω καποια χρηματα στην ακρη ειμαι πλουσιος? :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τα μοναδικα μου περουσιακα στοιχεια ειναι το σπιτι που μενω...δεν ειναι μεγαλο ομως.Τωρα....αυτοκινητο-μηχανη-εξοχικο-σκαφος...δεν εχω και ουτε επιθυμω.... αν εχω καποια χρηματα στην ακρη ειμαι πλουσιος? :think:

οχι διότι "O λεφτάς ειναι μπατίρης αμα είναι κακομοίρης......"

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
113 έχουν ψηφίσει; :think:
Καλά ρε μαλάκες δεν είχατε τίποτα καλύτερο να κάνετε; :cheesy: Πλάκα ήταν τα έσοδα, δεν έχουμε ΦΠΑ εδώ  :tits2:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
113 έχουν ψηφίσει; :think:
Καλά ρε μαλάκες δεν είχατε τίποτα καλύτερο να κάνετε; :cheesy: Πλάκα ήταν τα έσοδα, δεν έχουμε ΦΠΑ εδώ  :tits2:

Είδες αποτελέσματα όμως????

Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει την έρι! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom