Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συνοπτικά..δεν υπάρχουν γυναίκες στο site.Όλες είμαστε τραβελια,πούστηδες κτλ κτλ
Επίσης Αλιντι= Ερι = Σιλβα=Μπουμπ=λουκ=Στέφανος= κτλ κτλ=Ενας τράβελος που έχει κλώνους όλες εμάς αν κατάλαβα καλά.
Εσυ προς το παρον δεν εμπλεκεσαι πουθενα!!!!!!!!Εξακολουθω να υποστηριζω οτι εισαι γυναικα!!!!!!!!

Επισκέπτης
Γαμάτο θρεντ  :rockon:
Όλα στη φόρα  :grin:

Ε, μα!
όχι και τίποτα άλλο αλλά μιλαεί και από πάνω ο ξεφτυλισμένος giorgospapa.Κατακρίνει,ειρωνεύεται και ξεχναεί τι πουστίες έκανε στην Μουνίτσα.Που έδειχνε την φώτο της δεξιά αριστερά σε άλλα μέλη όπως ο Nitro και όχι μόνο.Σου λέω είμασταν στο μαγαζί του και την έδειχνε ο ξεφτυλισμένος σε έμας (μια μεγάλη παρεά από το φόρουμ) και γέλαγε. Και τώρα μιλαεί;
Ξύλο ρε!
Όπως τις άρπαξε και πριν μερικούς μήνες έξω από ένα μπουρδελάκι.
Αλήθεια ρε κοντόχοντρε καράφλα γιατί κάνεις μαγκιές όταν ξέρεις ΠΩΣ είναι ο πιτσιλιστης (μυώδης και κτηνώδες :2funny:)  και ξέρουμε και ποιος είσαι;

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Συνοπτικά..δεν υπάρχουν γυναίκες στο site.Όλες είμαστε τραβελια,πούστηδες κτλ κτλ
Επίσης Αλιντι= Ερι = Σιλβα=Μπουμπ=λουκ=Στέφανος= κτλ κτλ=Ενας τράβελος που έχει κλώνους όλες εμάς αν κατάλαβα καλά.
Αποκλείεται ο θηλυκός μου κλώνος να ήσουνα εσύ Άλι ... Αν υποψιάζεται κάποιος κάτι παρόμοιο προς έρι και λουκ να κοιτάζει ...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μην κάνεις καμιά μαλακία κι αρχίζεις το ξεφυλλίσμα.... Ζήτα σύντομη περίληψη από κάποιον και είσαι κομπλέ.
Περιληψη : Τα ρασα δεν κανουν τον Παπα ,
και τα γυναικεια νικ ,δεν κανουν τα πουστρακια ,κοριτσακια.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εσυ προς το παρον δεν εμπλεκεσαι πουθενα!!!!!!!!Εξακολουθω να υποστηριζω οτι εισαι γυναικα!!!!!!!!
Εισαι οπαδος του "Πιστευε και μη Ερευνα " ?
Καλυτερα οπαδος του "κανε μεγαλη μπορδελοτσαρκα ,και γαμα την ΚΑΛΥΤΕΡΗ " !

Επισκέπτης
Ρε μουνοσκυλο,μην ανακατευεις παιδια στην μεση ρε γαμημενε...για μας πες οτι θες

Γκόμενα του καράφλα , γιατί; Όταν η άλλη πηδιέται δεξιά και αριστερά και ποστάρει φωτογραφίες με τα μπούτια της και τα βυζιά της θα την αναφέρουμε και σαν πρότυπο μάνας;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ε, μα!
όχι και τίποτα άλλο αλλά μιλαεί και από πάνω ο ξεφτυλισμένος giorgospapa.Κατακρίνει,ειρωνεύεται και ξεχναεί τι πουστίες έκανε στην Μουνίτσα.Που έδειχνε την φώτο της δεξιά αριστερά σε άλλα μέλη όπως ο Nitro και όχι μόνο.Σου λέω είμασταν στο μαγαζί του και την έδειχνε ο ξεφτυλισμένος σε έμας (μια μεγάλη παρεά από το φόρουμ) και γέλαγε. Και τώρα μιλαεί;
Ξύλο ρε!
Αλήθεια ρε κοντόχοντρε καράφλα γιατί κάνεις μαγκιές όταν ξέρεις ΠΩΣ είναι ο πιτσιλιστης (μυώδης και κτηνώδες :2funny:)  και ξέρουμε και ποιος είσαι;

Εγώ δε λέω τίποτα, απλά γελάω με μερικές πορδές που μπήκαν χτες στο bou
όλο μαγκιά κι εξυπνάδα
και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για μερικά πράγματα  ;)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Περιληψη : Τα ρασα δεν κανουν τον Παπα ,
και τα γυναικεια νικ ,δεν κανουν τα πουστρακια ,κοριτσακια.

Περίληψη: Οι Σαϊνηδες του φόρουμ κάνουν κυνήγι μαγισσών, πούστηδων, τράβελων, και χαίρονται κιόλας όταν νομίζουν ότι έβγαλαν λαβράκι. Κουραστικό πολύ.....

URL]]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μάνες,παιδιά και τα προσωπικά σας κρατήστε τα μεταξύ σας
Φιλική συμβουλή.Δεν αφορούν και κανέναν

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι "γυναικες" του σάϊτ ειναι ...αρχιδατες !

(Πιο συντομη περιληψη)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.920
Πόντοι
12.056
Εγώ δε λέω τίποτα, απλά γελάω με μερικές πορδές που μπήκαν χτες στο bou
όλο μαγκιά κι εξυπνάδα
και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για μερικά πράγματα  ;)

Δεν μπηκε χθες....απλα κανει επιδειξη γνωσεων

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν ειναι κατω απο 60 Kg
τη γαμω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ε, μα!
Ξύλο ρε!
Αλήθεια ρε κοντόχοντρε καράφλα γιατί κάνεις μαγκιές όταν ξέρεις ΠΩΣ είναι ο πιτσιλιστης (μυώδης και κτηνώδες :2funny:)  και ξέρουμε και ποιος είσαι;

:think: ενδιαφερον...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Λοιπον ο εριναλ θα κανει τσιγαρο μιας και τελειωσε την βαλιτσα της και θα παει νανι. Αυριο  πρωι πρωι θα παει δουλιτσα και μετα στην χαλκιδικουλα. θα λιαστει θα μαυρισει θα γελασει θα παιξει θα χορεψει στανταρ... και μετα θα αρχισει τα ποτα και τα ξενυχτια διοτι η χαλκιδικη ειναι μια τρελα το καλοκαιρι. (διαφημιστικη καμπανια) οσο ασχολειστε μαζι της τοσο πιο πολυ δυναμωνει γιαυτο κοψτε το... Μην της δινετε σημασια... Μην δω αυριο τα ιδια ε... :grin:

Υ.Γθα στο κοψω το παιχνιδι λαιονακι...
Αντε ξαναδιαβαστε τον ΕRINAL...προσεχτικα που γραφει για τον εαυτο του....ο Erinal(βλ.κοκκινο)....και μετα την βαλιτσα της(βλ.κοκκινο).....το ιδιο το ατομο συμφωνα με την γραφη του σε τελικη αναλυση βρισκεται σε διαταραχη αν ειναι ανδρας...ειτε γυναικα!!!!!!!....Τα συμπερασματα δικα σας!!!!!!!!!!!!!!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ρε δεν έχoυν σφίξει ακόμα οι ζέστες! Τι θα γίνει σε κανα δεκαήμερο? Θα αρχίσουν οι ομαδικές αυτοκτονίες από τη βαρεμάρα?

Χίλιες φορές ο halcon και ο λάκης ο αεροβολάκης.

Κι επαναλαμβάνω... α ρε πούστη lion.....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑ!!!!!!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τεσπα, ευχαριστω οοοολους σημερα που εχω τα γενεθλια μου, ιδιως τους κλωνους, μπαναρισμενους ή μη, που φροντισαν να μου δειξουν με την αψογη συμπεριφορα τους, οτι δεν υπαρχει κανεις που να μπορεις να εμπιστευτεις. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom