Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
θα ηταν πολυ καλυτερα να κανονισει κανα γαμησι με κανα δυνατο μουνι (ειτε επι πληρωμη ειτε οχι) και να της στειλει βιντεακι που να φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι αυτος και η τυπισσα που του ρουφαει τη πουτσα ειναι μουναρα.
Αυτο που τους γαμει τη ψυχη ειναι να σε βλεπουν με ανωτερα σε ομορφια μουνια, αυτο και μονο αυτο τους γαμει το ναρκισσισμο και τις στελνει στο φαρμακειο.
Σε αυτό έχεις δίκιο. Θα θυμίσω μια περίπτωση, η οποία μπορεί να είναι μεμονωμένη, δεν παύει όμως να υπάρχει σαν περίπτωση. Θυμάσαι την δεκαετία του 90 την διάσημη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη που πηδιόταν αβέρτα από δω κι από κει και ο Ίβιτς την έκανε μελανιές και την έστειλε στο νοσοκομείο από το πολύ ξύλο? Αυτόν πήγε και πήρε τελικά που την έστειλε στο νοσοκομείο από το ξυλίκι. Τι να πεις...ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
και γω με μια φιλη μου ειμαι ετσι αλα σταματησα τη φιλια μας και ησηχασαΠαίδες, για πείτε καμιά γνώμη.
Η γυναίκα μου θέλει να με βγάζει εκτός εαυτού, εννοώ μόλις με βλέπει να είμαι με καλή διάθεση παράδειγμα το πρωί, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αντιληφθεί ότι είμαι ευδιάθετος, συστηματικά φέρνει κουβέντες, οδηγεί την συζήτηση σε προβλήματα σε κακίες σε μίσος και με κάνει να τσακώνομαι. Μιλάμε για "επιστημονική" συμπεριφορά λίγο λίγο να σε κάνει να εκνευρίζεσαι, μέχρι να φτάνεις εκτός εαυτού και να μη μπορείς να ελέγχεις τι λες και πως συμπεριφέρεσαι.
Σαν να της αρέσει να είμαι ψυχολογικό ράκος, σαν να της αρέσει να την βρίζω, να την καταριέμαι, να γίνομαι εγώ ο κακός και να φαίνεται ότι αυτή είναι η καλή και η σωστή.
Το σηκώνουμε man,αλλά MONO για αλλεπάλληλες προσγειώσεις στα κωλομέρια τους όταν τις έχουμε στα 4ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ
ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ.
εσύ είσαι κωλοφαρδος. Εμένα μου τα επρηζαν το εν τρίτο. Οχι με κακό σκοπό, είμαι πεπεισμένος ότι έτσι ήταν η φύση τους. Έτσι έκαναν και σε άλλους. Και σε πρώην και στον πατερα τους και σε οποιονδήποτε άντρα κοντά τους. Κόμπλεξ κατωτερότητας, απλή σχιζοφρένεια, μανιοκατάθλιψη, δεν ξέρω τι δεν είμαι ψυχίατρος πάντως αυτήν την ανωμαλία στον εγκέφαλο να τις έχεις μια χαρά και να ψάχνονται να βρουν θέμα για αντιπαράθεση είναι θέμα χαρακτήρα δεν το κάνουν μόνο σε εσένα το έκαναν και θα το κάνουν σε ολουςΡε τύπε για ποιο λόγο την παντρεύτηκες?
Γράφετε εν τω μεταξύ κάποιοι ότι έτσι κάνουν οι γυναίκες. Αν θέλετε το πιστεύετε αλλά η μοναδική γυναίκα που μου έχει πρήξει τα αρχιδια είναι η μάνα μου. Ποτέ καμία άλλη. Οπότε αναρωτιέμαι, μήπως βρίσκουν και τα κάνουν?
. ....πουτανιαρη.....μήπως;....λέω μήπως θέλει να σε κανει με τον τρόπο της να την (στείλης);....Παίδες, για πείτε καμιά γνώμη.
Η γυναίκα μου θέλει να με βγάζει εκτός εαυτού, εννοώ μόλις με βλέπει να είμαι με καλή διάθεση παράδειγμα το πρωί, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αντιληφθεί ότι είμαι ευδιάθετος, συστηματικά φέρνει κουβέντες, οδηγεί την συζήτηση σε προβλήματα σε κακίες σε μίσος και με κάνει να τσακώνομαι. Μιλάμε για "επιστημονική" συμπεριφορά λίγο λίγο να σε κάνει να εκνευρίζεσαι, μέχρι να φτάνεις εκτός εαυτού και να μη μπορείς να ελέγχεις τι λες και πως συμπεριφέρεσαι.
Σαν να της αρέσει να είμαι ψυχολογικό ράκος, σαν να της αρέσει να την βρίζω, να την καταριέμαι, να γίνομαι εγώ ο κακός και να φαίνεται ότι αυτή είναι η καλή και η σωστή.
Τυπε τουλαχιστον εμαθε να μαγειρευει η γυναικα σου;