iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε τουλαχιστον εμαθε να μαγειρευει η γυναικα σου;
Τυπε τουλαχιστον εμαθε να μαγειρευει η γυναικα σου;
Παίδες, για πείτε καμιά γνώμη.
Η γυναίκα μου θέλει να με βγάζει εκτός εαυτού, εννοώ μόλις με βλέπει να είμαι με καλή διάθεση παράδειγμα το πρωί, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αντιληφθεί ότι είμαι ευδιάθετος, συστηματικά φέρνει κουβέντες, οδηγεί την συζήτηση σε προβλήματα σε κακίες σε μίσος και με κάνει να τσακώνομαι. Μιλάμε για "επιστημονική" συμπεριφορά λίγο λίγο να σε κάνει να εκνευρίζεσαι, μέχρι να φτάνεις εκτός εαυτού και να μη μπορείς να ελέγχεις τι λες και πως συμπεριφέρεσαι.
Σαν να της αρέσει να είμαι ψυχολογικό ράκος, σαν να της αρέσει να την βρίζω, να την καταριέμαι, να γίνομαι εγώ ο κακός και να φαίνεται ότι αυτή είναι η καλή και η σωστή.
πραγματικα καρκινος σκετος...Η ζωη ειναι ενα συντομο αστειο.
Το ψυχικο στρες και η τοξικοτητα, το κανουν να ειναι ακομα πιο συντομο και να μην ειναι πλεον ενα αστειο αλλα μια μιζερη κατασταση.
Οποια γυναικα και να εχεις, συντομα μετα τα πρωτα γαμησια, χανεται ο ερωτισμος και απο τους δυο, σταδιακα γινεστε συγγενεις. Ντεκαυλε καταστασεις.
Δεν χρειαζεται κατι τετοιο στη ζωη ενος αντρα, σε καμια περιπτωση.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να φυγεις απο αυτη τη τοξικη και μιζερη κατασταση, χτες. Σπινιαριστος. Σε περιπτωση που εχεις παιδια, μπορεις να μιλησεις και καποιο δικηγορο απο πριν στο τι και πως και τραβα μακρυα και ζησε οσο πιο καλα μπορεις.
Το χαμογελο σου ειναι το μονο που μετραει, τιποτα αλλο. Μιλα με το δικηγορο σου, παρε και δευτερη γνωμη απο αλλο δικηγορο και πραξε αυτο που ειναι καλυτερο για τη ψυχικη σου υγεια.
Δεν υπαρχει λογος να παραμεινεις. Δεν σε αγαπαει, δεν σου προσφερει κατι ολο αυτο. Σου γαμει καθημερινα την υγεια, τιποτα αλλο.
Αν θα παραμεινεις, θα εισαι αξιος της μοιρας σου, απλα.
τυπε στηνε την στα τεσσερα δια της βιας και γαματην ασαλιωτα απο κωλο αυστηρα μετα γυρισμα και χυσιμο στη μαπα αμα δεν στρωσει σε 9 μερες στειλτην δεμα στη μανα της να γλιτωσεις
Και εγω αυτο που λεει ο Sav θα σε συμβουλευα.
Στη χειρότερη, περιμενε να τελειωσουν το σχολειο τα παιδια σου (στο πιο πανω θρεντ λες πως ειναι εφηβοι, αρα συντομα τελειωνουν) και βγαλε διαζυγιο να ησυχασεις.
Τυπε θα ηταν πολυ καλυτερα να κανονισει κανα γαμησι με κανα δυνατο μουνι (ειτε επι πληρωμη ειτε οχι) και να της στειλει μεσω viber-whatsapp βιντεακι που να φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι αυτος και οτι η τυπισσα που του ρουφαει τη πουτσα ειναι μουναρα.
Αυτο που του προτεινεις δεν εχει βεβαια αποτεσματα και εκτος αυτου εαν ειναι πονηρη η τυπισσα μπορει και να τον τρεχει μετα για βιασμους σωματικη βια κτλπ.
Αυτο που τους γαμει τη ψυχη ειναι να σε βλεπουν με ανωτερα σε ομορφια μουνια, αυτο και μονο αυτο τους γαμει το ναρκισσισμο και τις στελνει στο φαρμακειο.
Ειναι καλυτερα για ολους.
Οχι για τα παιδια, πριν τις Πανελλαδικες
Ενω αν σφαζονται καθημερινα μεσα στο σπιτι και εχουν φωνες τσακωμους και ψυχωτικες καταστασεις ειναι καλυτερα;
Παίδες, για πείτε καμιά γνώμη.
Η γυναίκα μου θέλει να με βγάζει εκτός εαυτού, εννοώ μόλις με βλέπει να είμαι με καλή διάθεση παράδειγμα το πρωί, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αντιληφθεί ότι είμαι ευδιάθετος, συστηματικά φέρνει κουβέντες, οδηγεί την συζήτηση σε προβλήματα σε κακίες σε μίσος και με κάνει να τσακώνομαι. Μιλάμε για "επιστημονική" συμπεριφορά λίγο λίγο να σε κάνει να εκνευρίζεσαι, μέχρι να φτάνεις εκτός εαυτού και να μη μπορείς να ελέγχεις τι λες και πως συμπεριφέρεσαι.
Σαν να της αρέσει να είμαι ψυχολογικό ράκος, σαν να της αρέσει να την βρίζω, να την καταριέμαι, να γίνομαι εγώ ο κακός και να φαίνεται ότι αυτή είναι η καλή και η σωστή.
Η ζωη ειναι ενα συντομο αστειο.
Οποια γυναικα και να εχεις, συντομα μετα τα πρωτα γαμησια, χανεται ο ερωτισμος και απο τους δυο, σταδιακα γινεστε συγγενεις. Ντεκαυλε καταστασεις.