Νέα

Θέλει να με βγάζει εκτός εαυτού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Παίδες, για πείτε καμιά γνώμη.
Η γυναίκα μου θέλει να με βγάζει εκτός εαυτού, εννοώ μόλις με βλέπει να είμαι με καλή διάθεση παράδειγμα το πρωί, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αντιληφθεί ότι είμαι ευδιάθετος, συστηματικά φέρνει κουβέντες, οδηγεί την συζήτηση σε προβλήματα σε κακίες σε μίσος και με κάνει να τσακώνομαι. Μιλάμε για "επιστημονική" συμπεριφορά λίγο λίγο να σε κάνει να εκνευρίζεσαι, μέχρι να φτάνεις εκτός εαυτού και να μη μπορείς να ελέγχεις τι λες και πως συμπεριφέρεσαι.
Σαν να της αρέσει να είμαι ψυχολογικό ράκος, σαν να της αρέσει να την βρίζω, να την καταριέμαι, να γίνομαι εγώ ο κακός και να φαίνεται ότι αυτή είναι η καλή και η σωστή.

Η ζωη ειναι ενα συντομο αστειο.

Το ψυχικο στρες και η τοξικοτητα, το κανουν να ειναι ακομα πιο συντομο και να μην ειναι πλεον ενα αστειο αλλα μια μιζερη κατασταση.

Οποια γυναικα και να εχεις, συντομα μετα τα πρωτα γαμησια, χανεται ο ερωτισμος και απο τους δυο, σταδιακα γινεστε συγγενεις. Ντεκαυλε καταστασεις.

Δεν χρειαζεται κατι τετοιο στη ζωη ενος αντρα, σε καμια περιπτωση.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να φυγεις απο αυτη τη τοξικη και μιζερη κατασταση, χτες. Σπινιαριστος. Σε περιπτωση που εχεις παιδια, μπορεις να μιλησεις με καποιο δικηγορο απο πριν στο τι και πως και τραβα μακρυα και ζησε οσο πιο καλα μπορεις.

Το χαμογελο σου ειναι το μονο που μετραει, τιποτα αλλο. Μιλα με το δικηγορο σου, παρε και δευτερη γνωμη απο αλλο δικηγορο και πραξε αυτο που ειναι καλυτερο για τη ψυχικη σου υγεια.

Δεν υπαρχει λογος να παραμεινεις. Δεν σε αγαπαει, δεν σου προσφερει κατι ολο αυτο. Σου γαμει καθημερινα την υγεια, τιποτα αλλο.

Αν θα παραμεινεις, θα εισαι αξιος της μοιρας σου, απλα.

ΥΓ: Μεγαλος κινδυνος να σε φερει στο αμην και να ριξεις τιποτα φαπες πανω στη θολουρα σου και να εχεις ασχημα τρεχαματα μετα.

:hi:

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ο Σαββίδης άρχισε να γράφει ποιητικά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Και εγω αυτο που λεει ο Sav θα σε συμβουλευα.
Στη χειρότερη, περιμενε να τελειωσουν το σχολειο τα παιδια σου (στο πιο πανω θρεντ λες πως ειναι εφηβοι, αρα συντομα τελειωνουν) και βγαλε διαζυγιο να ησυχασεις.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

Το ψυχικο στρες και η τοξικοτητα, το κανουν να ειναι ακομα πιο συντομο και να μην ειναι πλεον ενα αστειο αλλα μια μιζερη κατασταση.

Οποια γυναικα και να εχεις, συντομα μετα τα πρωτα γαμησια, χανεται ο ερωτισμος και απο τους δυο, σταδιακα γινεστε συγγενεις. Ντεκαυλε καταστασεις.

Δεν χρειαζεται κατι τετοιο στη ζωη ενος αντρα, σε καμια περιπτωση.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να φυγεις απο αυτη τη τοξικη και μιζερη κατασταση, χτες. Σπινιαριστος. Σε περιπτωση που εχεις παιδια, μπορεις να μιλησεις και καποιο δικηγορο απο πριν στο τι και πως και τραβα μακρυα και ζησε οσο πιο καλα μπορεις.

Το χαμογελο σου ειναι το μονο που μετραει, τιποτα αλλο. Μιλα με το δικηγορο σου, παρε και δευτερη γνωμη απο αλλο δικηγορο και πραξε αυτο που ειναι καλυτερο για τη ψυχικη σου υγεια.

Δεν υπαρχει λογος να παραμεινεις. Δεν σε αγαπαει, δεν σου προσφερει κατι ολο αυτο. Σου γαμει καθημερινα την υγεια, τιποτα αλλο.

Αν θα παραμεινεις, θα εισαι αξιος της μοιρας σου, απλα.

πραγματικα καρκινος σκετος...
και εχεις τους αλλους να του λενε κανε υπμονη τρολλαρε την μην αντιμηλας κλπ
νταξει μωρε σιγα απλα την ζωη σου γαμαει τι εγινε?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
τυπε στηνε την στα τεσσερα δια της βιας και γαματην ασαλιωτα απο κωλο αυστηρα μετα γυρισμα και χυσιμο στη μαπα αμα δεν στρωσει σε 9 μερες στειλτην δεμα στη μανα της να γλιτωσεις

Τυπε θα ηταν πολυ καλυτερα να κανονισει κανα γαμησι με κανα δυνατο μουνι (ειτε επι πληρωμη ειτε οχι) και να της στειλει μεσω viber-whatsapp βιντεακι που να φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι αυτος και οτι η τυπισσα που του ρουφαει τη πουτσα ειναι μουναρα.

Αυτο που του προτεινεις δεν εχει βεβαια αποτεσματα και εκτος αυτου εαν ειναι πονηρη η τυπισσα μπορει και να τον τρεχει μετα για βιασμους σωματικη βια κτλπ.

Αυτο που τους γαμει τη ψυχη ειναι να σε βλεπουν με ανωτερα σε ομορφια μουνια, αυτο και μονο αυτο τους γαμει το ναρκισσισμο και τις στελνει στο φαρμακειο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Και εγω αυτο που λεει ο Sav θα σε συμβουλευα.
Στη χειρότερη, περιμενε να τελειωσουν το σχολειο τα παιδια σου (στο πιο πανω θρεντ λες πως ειναι εφηβοι, αρα συντομα τελειωνουν) και βγαλε διαζυγιο να ησυχασεις.

Οχι τυπε να μη περιμενει. Να μιλησει με δικηγορο και να φυγει χτες.

Ειναι καλυτερα για ολους.

Η υγεια ειναι το παν, εδω δεν υπαρχει υγεια αλλα αρρωστεια και τοξικοτητα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τυπε θα ηταν πολυ καλυτερα να κανονισει κανα γαμησι με κανα δυνατο μουνι (ειτε επι πληρωμη ειτε οχι) και να της στειλει μεσω viber-whatsapp βιντεακι που να φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι αυτος και οτι η τυπισσα που του ρουφαει τη πουτσα ειναι μουναρα.

Αυτο που του προτεινεις δεν εχει βεβαια αποτεσματα και εκτος αυτου εαν ειναι πονηρη η τυπισσα μπορει και να τον τρεχει μετα για βιασμους σωματικη βια κτλπ.

Αυτο που τους γαμει τη ψυχη ειναι να σε βλεπουν με ανωτερα σε ομορφια μουνια, αυτο και μονο αυτο τους γαμει το ναρκισσισμο και τις στελνει στο φαρμακειο.

Πανέξυπνος Γιωρίκας...στείλε πειστήρια εναντίον σου,να σε γαμήσουν στο διαζύγιο!
Πόσο μαλάκας είσαι ρε Σαβρίδη...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Θα σου πω μια εμπειρία μου μια που ζήτησες γνώμες. Πριν από πολλά χρόνια όταν ήμουν φρεσκοπαντρεμένος με την πρώην γυναίκα μου, ήταν Κυριακή πρωί κι εγώ κοιμόμουν του καλού καιρού, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία της Κυριακής να κοιμηθώ όσο γουστάρω σαν άνθρωπος. Όπως άλλωστε και ολόκληρος θεός μια μέρα αναπαύτηκε μετά την δημιουργία του κόσμου.

Έλα μου όμως που η λεγάμενη με σκούνταγε πρωί πρωί λέγοντας: -Ξύπνα. -Μμμμμ εγώ σαν μοσχάρι. -Ξύπνα είπα να περάσεις τις κουρτίνες. -Άσε με τώρα μετά. -Όχι τώρα είπα, ξύπνα σου λέω.

Οπότε τα παίρνω κρανίο κι εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα τον μονόχειρα ντράμμερ των Def Leppard που προσπαθούσε να πνίξει την γυναίκα του με το ένα του χέρι αλλά δεν μπορούσε. Σηκώνομαι λοιπόν νευριασμένος και της λέω.

-Ακου να σου πω. Ακόμα και ο πιο άχρηστος άντρας αυτού του πλανήτη να είμαι, είμαι σημαντικότερος από τις κωλοκουρτίνες σου. Βούλωσέ το λοιπόν, άσε με να κοιμηθώ και θα τις περάσουμε, όποτε γουστάρω εγώ. Εκείνη την στιγμή της πιάνω και τον λαιμό με το ένα χέρι και της λέω:

-Έχεις καμιά αντίρρηση μήπως?
-Όχι συγγνώμη με συγχωρείς δεν ήθελα να σε νευριάσω κ.τ.λ.

Της ξαναλέω. -Μόλις ξυπνήσω θα μου έχεις και καφέ έτοιμο κατάλαβες?
-Ναι βεβαίως. Και ξανακοιμήθηκα.

Βέβαια στην πορεία όλο τέτοιες μαλακίες μου έκανε, ειδικά μετά τον ερχομό των παιδιών γι αυτό κι εγώ έσπασα τα κάγκελα της φυλακής και δραπέτευσα. (Κοινώς και λαϊκιστί διαζύγιο). Και τώρα τα τελευταία 6 χρόνια απολαμβάνω την ελευθερία μου.

Και επανέρχομαι σε σένα. Έχεις τα κότσια να ζήσεις μόνος σου? Μπορείς να την παλαίψεις? Αν μπορείς σήκω και φύγε χθες, όπως λέει και ο Σαββίδης. Αν δεν τα έχεις, κάτσε εκεί να σου τρώει τα σωθικά και να σκύβεις το κεφάλι στις προσταγές της και να παρακαλάς να περάσει και αυτή η μέρα όπως και οι υπόλοιπες της ζωής σου για να ησυχάσεις.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε δεν ειναι κατι που μπορουν να ελεγξουν πλεον η κατασταση.

Φυσικα και καταλαβαινουν τα παιδια, τα παντα. Νιωθουν το τι παιζει, δεν χρειαζεται να τσακωνονται ασχημα μπροστα τους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σταθηκες τυχερος παντως που δεν σε ετρεξε για αλλα θεματα, θα μπορουσε να σε γονατισει αν ηθελε.

Ευτυχως.

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Εχεις δυο λυσεις. Η πρωτη ειναι να της πεις οτι πας για τσιγαρα στο περιπτερο και να μην γυρισεις ποτε ουτε να την ξαναδεις ετσι απλα. Η αλλη ειναι να της κανεις τον βιο αβιωτο γιατι αυτος ειναι ο λογος που σου γκρινιαζει. Ειναι οπως οι γεροι που ειναι ολη μερα κολλημενη στην τηλεοραση και περιμενουν να δουνε φονους βιασμους γιατι τους λειπει η αδρεναλινη απο τν ζωη τους ετσι και η γυναικα σου εχει στησει την ζωη της στα μετρα που δεν εχει κατι να της κανει την καρδια να χτυπα σαν τρελλη και προσπαθει κανοντας σε να θυμωσεις να δημιουργηση καυγα φασαρια για να νιωσει την αδρεναλινη μεσα της. Λοιπον η λυση ειναι την μια να μην πληρωνεις το ρευμα και να το κοβουν την αλλη οτι οικονομιες εχεις να πας να αγοραζεις πραγματα για σενα ρουχα νεο αμαξι και να την αφηνεις χωρις λεφτα. Χωρις λογο να αναποδογυρισεις μια κατσαρολα με φαι και να πας να φας εξω να φτιαξεις την βαλιτσα σου μπροστα της και να πας ταξιδι 3 4 μερες χωρις να της πεις κουβεντα να σου μιλά και να κοιτας με απλανές βλεμμα λες και κοιτας το απειρο χωρις να της απαντας. Να της δειξεις οτι ειναι ενα μηδεν για σενα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ

ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Παίδες, για πείτε καμιά γνώμη.
Η γυναίκα μου θέλει να με βγάζει εκτός εαυτού, εννοώ μόλις με βλέπει να είμαι με καλή διάθεση παράδειγμα το πρωί, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αντιληφθεί ότι είμαι ευδιάθετος, συστηματικά φέρνει κουβέντες, οδηγεί την συζήτηση σε προβλήματα σε κακίες σε μίσος και με κάνει να τσακώνομαι. Μιλάμε για "επιστημονική" συμπεριφορά λίγο λίγο να σε κάνει να εκνευρίζεσαι, μέχρι να φτάνεις εκτός εαυτού και να μη μπορείς να ελέγχεις τι λες και πως συμπεριφέρεσαι.
Σαν να της αρέσει να είμαι ψυχολογικό ράκος, σαν να της αρέσει να την βρίζω, να την καταριέμαι, να γίνομαι εγώ ο κακός και να φαίνεται ότι αυτή είναι η καλή και η σωστή.

Ρε τύπε για ποιο λόγο την παντρεύτηκες?

Γράφετε εν τω μεταξύ κάποιοι ότι έτσι κάνουν οι γυναίκες. Αν θέλετε το πιστεύετε αλλά η μοναδική γυναίκα που μου έχει πρήξει τα αρχιδια είναι η μάνα μου. Ποτέ καμία άλλη. Οπότε αναρωτιέμαι, μήπως βρίσκουν και τα κάνουν?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εννοειται οτι βρισκουν και τα κανουν και καλα κανουν.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom