You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεϊκά βυζιά!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- bou classics βυζιά
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Πολυ ωραια να της χαιρεσε!![]()
![]()
οι 100% ΦΥΣΙΚΕΣ βυζάρες μου
![]()
![]()
οι 100% ΦΥΣΙΚΕΣ βυζάρες μου
ΤΕΛΕΙΕΣ...
Βάλε και την άλλη φώτο... με την "κρέμα" ;)
Συνημμένα
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Δεν ξερω τι γινεται, αλλα μου φαινεται τελευταια εχουμε μια πτωση του site στο θεμα βυζαρες.Οι πιο πολλες φωτο δειχνουνε πλαστικα η μικρα.Ειπα λοιπον να δωσω μια ωθηση στο θεμα ποσταροντας μερικες φωτο της 3ης αγαπημενης μου ΦΥΣΙΚΗΣ ΒΥΖΑΡΟΥΣ μετα τη Yulia Nova και τη Milena Velba.Επειδη απο αυτες τις 2 εχω ποσταρει πολλες φωτο στο παρελθον (ειναι στις προηγουμενες σελιδες) ειπα να σας δωσω μια καλη δοση απο Ewa Sonnet.Το μωρο απο την Πολωνια με το τελειο σωμα και τις μεγαλες πανεμορφες βυζαρες.Δεν ξερω για εσας παντως εγω οταν ψαχνω για φωτο της στο Net, εχω διπλα μου και ενα κουτι χαρτομαντηλα...Το συγκεκριμενο μωρο εχει τετοιο μεγαλο σουξε στην πατριδα του Βαζεχα που εχει απλωσει της δραστηριοτητες της και στο τραγουδι.Οι Πολωνοι τραβανε μαλακια σε καθε της εμφανιση γι'αυτο κι αυτη το εκμεταλευτηκε κι εβγαλε περσυ τον πρωτο της δισκο με pop τραγουδακια.Κατεβαστε ολοι το συμπαθητικο τραγουδι της Ewa Sonnet-I love R&B απο το Limewire και δειτε το απιστευτο videoclip της στο youtube.com (καντε αναζητηση ewa sonnet και θα δειτε εκτος απο το clip και μερικα μονολεπτα βιντεακια με τις βυζαρες της).Αυτα ειχα να σας πω συναδελφοι, και τωρα απολαυστε το Ευακι...
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 96
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1