You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεϊκά βυζιά!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- bou classics βυζιά
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Γκαυλααααα
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Εγώ μιλάω για φυσικά και όχι με όλη την σιλικόνη των σιδεράδων και των αλουμινάδων
Ok, Φίλε μου πάω πάσο... αλλά αν σου βρίσκεται πουθενά κανένα τέτοιο set και δεν το θέλεις λόγω σιλικόνης... please let me know?
Συνημμένα
Επισκέπτης
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Έγραψε πάλι ο Liomas....ομολογώ ότι δεν ήμουν ποτέ fan των αγελάδων, φίλε geo33, γιατι η κινεζούλα με τα ....ελεφαντόβυζα, μόνο γυναίκα δε μου θυμίζει !
Πολύ ωραία επίσης η φωτό 3 του jack....
+1 σε όλαΈγραψε πάλι ο Liomas....ομολογώ ότι δεν ήμουν ποτέ fan των αγελάδων, φίλε geo33, γιατι η κινεζούλα με τα ....ελεφαντόβυζα, μόνο γυναίκα δε μου θυμίζει !
Επισκέπτης
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Αυτό οκ, τουλάχιστον είναι σε ανθρωπινές ....διαστάσεις !
Θέλω να πώ ότι σε όλα πρέπει να υπάρχει μέτρο, η υπερβολή χαλάει το αισθητικό αποτέλεσμα...Πρεπει να υπάρχει ομοιομορφία και με τις υπόλοιπες διαστάσεις της γκόμενας (ύψος-βάρος κ.τ.λ.).
δεν μου αρέσει μια γκόμενα 1.50 με βυζι 5άρι...αν όμως είναι 1.80, τότε οκ, θά φαίνεται αρμονικό πάνω της.
Δηλαδή , αν μιά γκόμενα με προσθήκη σιλικόνης (σαν την κινεζούλα π.χ.), έκανε τεράστιο τον κώλο της, θα σας άρεσε;;
Θέλω να πώ ότι σε όλα πρέπει να υπάρχει μέτρο, η υπερβολή χαλάει το αισθητικό αποτέλεσμα...Πρεπει να υπάρχει ομοιομορφία και με τις υπόλοιπες διαστάσεις της γκόμενας (ύψος-βάρος κ.τ.λ.).
δεν μου αρέσει μια γκόμενα 1.50 με βυζι 5άρι...αν όμως είναι 1.80, τότε οκ, θά φαίνεται αρμονικό πάνω της.
Δηλαδή , αν μιά γκόμενα με προσθήκη σιλικόνης (σαν την κινεζούλα π.χ.), έκανε τεράστιο τον κώλο της, θα σας άρεσε;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 96
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις