kavlistas444
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
μαπα το παιχνιδι αυτο...που εισαι ρεεεεεε??
τυπε,το επιστημονικο προσωπικο της παραγωγης επειδη εχει κανει πειραματα σε τηλεθεατες και ξερει οτι μετα τις 7 μαλακιες χανεις τις αισθησεις σου,εχει μελετησει ακριβως το χρονο που ξαναπροβαλει το επεισοδιο ωστε οταν συνελθεις να συνεχισεις να βλεπεις απο κει που λιποθυμισες.Μιλαμε ειναι πολυ μπροστα η παραγωγη :Sρε μαγκες τι εγινε ψες????εκει γυρω στις 11 παρα, αναμεσα στην 6η με 7η μαλακια, εχασα τις αισθήσεις μου και όταν επανηλθα γυρω στις 12 η τελεοραση επαιζε παλι τις ιδιες σκηνες...νομιζα ότι μπηκα στο twilight zone ή ότι επαθα ντουβρουτζα από τα αλλεπαλληλα καμσοτς... :S :S :S :S :S
ρε μαγκες τι εγινε ψες????εκει γυρω στις 11 παρα, αναμεσα στην 6η με 7η μαλακια, εχασα τις αισθήσεις μου και όταν επανηλθα γυρω στις 12 η τελεοραση επαιζε παλι τις ιδιες σκηνες...νομιζα ότι μπηκα στο twilight zone ή ότι επαθα ντουβρουτζα από τα αλλεπαλληλα καμσοτς... :S :S :S :S :S
ρε μαγκες τι εγινε ψες????εκει γυρω στις 11 παρα, αναμεσα στην 6η με 7η μαλακια, εχασα τις αισθήσεις μου και όταν επανηλθα γυρω στις 12 η τελεοραση επαιζε παλι τις ιδιες σκηνες...νομιζα ότι μπηκα στο twilight zone ή ότι επαθα ντουβρουτζα από τα αλλεπαλληλα καμσοτς... :S :S :S :S :S
Τετοιες μαλακιες κανουν οι τηλεθεατες... Αντι να βλεπουν αυτην την παιχνιδαρα με τα ξεκολακια...Αν αναρωτιέστε «πώς τα πήγε τελικά;» και αν σημείωσε ανοδική πορεία η απάντηση είναι ανάλογη με το θέαμα που προσέφερε: χαμηλότατη! Το «παιχνίδι» βρέθηκε εκτός παιχνιδιού με τους τηλεθεατές να του γυρίζουν την πλάτη και ο ΑΝΤ1 να εισπράττει 7,8% στο γενικό σύνολο και 9,9% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του.
Αν αναρωτιέστε «πώς τα πήγε τελικά;» και αν σημείωσε ανοδική πορεία η απάντηση είναι ανάλογη με το θέαμα που προσέφερε: χαμηλότατη! Το «παιχνίδι» βρέθηκε εκτός παιχνιδιού με τους τηλεθεατές να του γυρίζουν την πλάτη και ο ΑΝΤ1 να εισπράττει 7,8% στο γενικό σύνολο και 9,9% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του.
ετσι ειχε ξεκινησει και το power of love και τωρα σκιζει..μολις αρχιζουν να πεφτουν οι πρωτες κωλονοσκοπησεις, θα εκτοξευτεί η τηλεθεαση...
νομιζω ειχε βοηθησει και η γκαμπυ οταν μαθευτηκε οτι ειχε παιξει σε τσοντα
δυστυχως στο παιχνιδι αυτό του αντ1 οι κοπελες φαινονται πολύ χαμηλων τονων και αθωες...δυσκολα να ανακαλύψουμε τέτοιες πιπεράτες λεπτομέρειες για την προσωπικη τους ζωη, όπως τοτε με την γκαμπυ...
ναι ρε τυπε γιατι το λαιβ ας πουμε ηταν για ναφυγουν τα χοντρα η επαναληψη ειναι για πιο μερακληδικες μαλακιεςΤώρα για να καταλάβω, τελείωσε το πρώτο επεισόδιο και το έβαλαν στο καπάκι επανάληψη???
οχι ρε τυπε ειναι για να μην χρησιμοποιει δοντι καθολου στις πιπες μιλαμε για μεγαλη επαγγελματια ξερει τι θελει ο πελατης και το δειχνειτα χειλια αυτηνης της Στελλας της τα εχει δανγκασει καποιο δηλητηριωδες μαμουνι/ερπετο??? :-
τυπε ολοι το ιδιο προβλημα εχουμε και την ιδια αποριαρε μαγκες τι εγινε ψες????εκει γυρω στις 11 παρα, αναμεσα στην 6η με 7η μαλακια, εχασα τις αισθήσεις μου και όταν επανηλθα γυρω στις 12 η τελεοραση επαιζε παλι τις ιδιες σκηνες...νομιζα ότι μπηκα στο twilight zone ή ότι επαθα ντουβρουτζα από τα αλλεπαλληλα καμσοτς... :S :S :S :S :S
τυπε δεν χρειαστηκε εμεις προλαβαμε και τον παιξαμεΗ πόρνη η μικαελα τριβοτανε 10 λεπτά στην πισίνα με το μπινε και ένα γλωσσοφιλο δεν έδειξε
τυπε σιγουρο αυτ γιατι με τετοιες τιμες ουτε εξω απο οικο ανοχης στο μεταξι δεν θα μπορουμε να περασουμεπαντως εγω ηδη πηρα τηλεφωνο στον αντ1 να παραπονεθω ότι τα 50 ευρω για ένα γλωσσοφιλο που εδωσε ο γεροτσατσος στην μικαελα, ηταν παρα πολλα..ετσι ανεβαινουν οι τιμες μετα και ολες οι τανες κοστολογουν το μουνι τους για χρυσο... :S
βεβαια για να τα λεμε και όλα, από την παραγωγη με καθησυχασαν ότι απο την επομενη βδομαδα που θα αρχισουν και τα πισωκολλητα οι τιμες θα είναι σε πιο νορμαλ επίπεδα...
εχεις δει καποια στην τηλεοραση να μην το παιζει παρθεναερώτηση καλο το ματι αλλα ελεος βιζιτουδες που το παιζουν παρθενες και αργοσχολους γαμιαδες αγνωστης προέλευσης
Ξέρουμε τιμές?? :S :S :S
Με δύο άντρες έχει πάει μόνο τύπε.. :S :S :S
αντε ρε το καθηστερημενο ουτε να μιλαει δεν ξερει!!!θα πεσει πολυ γελιο σου λεω ρε φιλε!!!Πωπω, και εγω την ειχα για αβγαλτη!!! Μιλαμε ομως για πολύ βιπ μοντελο!!!
αντε ρε το καθηστερημενο ουτε να μιλαει δεν ξερει!!!θα πεσει πολυ γελιο σου λεω ρε φιλε!!!
Απαιχτος!!!!!!!τυπε δεν χρειαστηκε εμεις προλαβαμε και τον παιξαμε