Νέα

the doors το κορυφαιο ροκ γκρουπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dirty lover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
...κατ εμε ηταν οι μεγαλυτεροι του ροκ μπορει ναχουν περασει 40+  χρονια αλλα δεν εχει καταφερει να τους πλησιασει κανεις ,ουτε καν απο αποσταση...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
...κατ εμε ηταν οι μεγαλυτεροι του ροκ μπορει ναχουν περασει 40+  χρονια αλλα δεν εχει καταφερει να τους πλησιασει κανεις ,ουτε καν απο αποσταση...
ούτε αυτοί δεν τους πλησίασαν λες? :think:
led_zeppelin_photo.jpg

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Αμα εισαι +- 50αρης ολα καλα. Αμα εισαι πιτσιρικας πρεπει να το κοιταξεις!

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
183
Πόντοι
6
Τυπε πολυ μεγαλο συγροτημα αλλα δεν θα τους εβαζα πρωτους οταν υπαρχουν Led zeppelin,creedence clearwater revival,deep purple,pink floyd,Acdc κλπ

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Χεβι μεταλας ειμαι  :rockon: αλλα οι μεγαλυτερες μπαντες οι οποιες δεν επεσαν ποτε στα ματια μου(με το να σερνονται πανω στην σκηνη, να βγαζουν μαλακιες στα τελευταια τους ή να επανασυνδεονται χωρις μελη-οροσημα για τα φραγκα και μονο) ειναι οι Pink Floyd, οι Led Zeppelin, οι Beatles και οι Rolling Stones.
Ολοι οι αλλοι σε καποια φαση ειτε εκαναν κοιλια, ειτε επεσαν επιπεδο. Καποιοι(Deep Purple) ξεφτιλιστηκαν κιολας(ακου ....greek tour οι purple, ελεος)
Παντα για μενα.  :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376

:rockon:  :rockon:  :rockon:
:2funny:  :2funny:  :2funny:
:headbang:  :headbang:  :headbang:

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
183
Πόντοι
6
Χεβι μεταλας ειμαι  :rockon: αλλα οι μεγαλυτερες μπαντες οι οποιες δεν επεσαν ποτε στα ματια μου(με το να σερνονται πανω στην σκηνη, να βγαζουν μαλακιες στα τελευταια τους ή να επανασυνδεονται χωρις μελη-οροσημα για τα φραγκα και μονο) ειναι οι Pink Floyd, οι Led Zeppelin, οι Beatles και οι Rolling Stones.
Ολοι οι αλλοι σε καποια φαση ειτε εκαναν κοιλια, ειτε επεσαν επιπεδο. Καποιοι(Deep Purple) ξεφτιλιστηκαν κιολας(ακου ....greek tour οι purple, ελεος)
Μονο θρας τυππε  :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

by the way

μπορεί κάποιος να μας δώσει μια εκδοχή των μηνυμάτων που υπάρχουν στο τραγούδι the end :

το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον , αλλά δεν έχω καταλάβει τι εννοεί ακριβώς μ'αυτές τις αλληγορίες΄...

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
24
Like
2.281
Πόντοι
6.415

Οι Doors είναι μεγάλοι αλλά δεν μπορούμε με τιποτα να πούμε ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ. Είναι σημαντικότατοι, επηρέασαν την ροκ επηρέασαν και την νεολαία αλλά βέβαια η μεγάλη φήμη τους οφείλεται κυρίως στην τραγικότητα της ζωής και του θανάτου του Μόρισον που ουσιαστικά τον έκανε μύθο.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για μουσική δεν θεωρώ ότι μπόρεσαν να φτάσουν την μουσική αξία, την σύνθεση και τους στίχους των PINK FLOYD οι οποίοι ακόμα και σήμερα είναι παρόντες με τον δικό τους τρόπο και επηρέαζουν ακόμα την μουσική. Επίσης οι LED ZEPELIN και οι DEEP PURPLE διαμόρφωσαν ουσιαστικά την ροκ μουσική και πάνω τους στηρίζτηκε το οικοδόμημα αυτο. και πολλοί άλλοι βέβαια...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96

Ε ναι λοιπον! Greek tour οι purple! Αφου μυριζει λεφτα στο ελλαντα!!!
Αυτοι που τα κανανε πιο σκατα απο ολους ηταν οι kiss και οι scorpions για ενα διαστημα!

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ειμαι πολυ μεγαλος φαν των doors,ομως αλλοι ειναι αυτοι που εβαλαν τα θεμελια..
διαβαστε το life του κιθ ριτσαρντς για να παρετε μια ιδεα πως ηταν η κατασταση πριν απο τα σκαθαρια & τις πετρες,ποιες οι διαφορες τους,ποιοι τους ενεπνευσαν,πως εξελιχθηκαν τα πραγματα & γεννηθηκε η ροκ..
imageDB.cgi

OP
OP
dirty lover

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
...ειναι υποκειμενικη αποψη οτι τους θεωρω κορυφαιους ,και οχι μονο εξ αιτιας του μορρισον ,ηταν εξαιρετικοι μουσικοι και οι τρεις υπολοιποι , και συνθετες ,αλλα υπηρχε και χημεια ματαξυ τους κι εδεσε το πραμα, κακο δισκο δεν ηχογραφισαν ,το κακο ειναι οτι πολλοι και κυριως γκομενες τους ειδαν τελειως επιφανιακα λογω μορρρισον ,με λιγα λογια θα ελεγα οτι ειναι το συγκροτημα που τα εχει ολα και συμφερει...

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
210
Πόντοι
31
Απο τα μεγαλύτερα Rock συγκροτήματα ολων των εποχών !
Ο Jim Morrison ειναι ενας μεγάλος ποιητής ,ερμηνευτής κ συνθέτης !

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Γνωρίζετε τι γραφεί πάνω στον τάφο του Jim Morrison; Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε!

Μήπως ξέρει κάνεις για ποιο λόγο γραφεί αυτό και μάλιστα στα Ελληνικά;  

"Κατά τον δαίμονα εαυτού"

Συνημμένα

• IMG_3013.JPG
    IMG_3013.JPG
    166,9 KB · Εμφανίσεις: 50

Stories

Νέο!
Top Bottom