Ελληνιδα με μανα Βραζιλιανα ????????? Ελεοοοοοοςςςςς......
Μάνα Βαζιλιάνα;;;;;
Έχει κωλόμπαρα στο Ρίο; Γιατί αυτή είναι η δουλειά της μάνας της. Και πλέον η Επιστήμη είναι τουλάχιστον 28 χρονών.
Ελληνιδα με μανα Βραζιλιανα ????????? Ελεοοοοοοςςςςς......
αse ρε μαγκα που καταλαβεs kai την περιπτοση μοu....με ξερειs και απο χτεs;;;;;;;;;;eγο απλα λεο την γνωμη μου....στην βραζιλια εχει κανει το ΤΑΤΟΟ...που εχει.....γιαυτο αν δεν ξερειs δεν μιλαs....
μαγκεs akoυστε μιλαο για το παλιο το βαβυ ο...εκει δουλευε πολλα χρονια η επιστημη....που σαs λεο.....μετα πηγε στο βαβυ gold....εκει ηξερα οτι δουλευε μεχρι πριν κατι μηνεs..και ξαναλεο απο τα καλητερα μωρα που παιζουν σε strip shows....kai πανο απο ολλα ελληνιδα....25-26χρ..οποιοs την πετηχη θα τοu ελεγα να την παρει χορο ανετα........
Ζηταω συγνωμη....εχεις απολυτο δικιο....μ@λ@κι@ μου που αναφερθηκα στην περιπτωση σου ειδικα απ τη στιγμη που δν σε ξερω προσωπικα.....αse ρε μαγκα που καταλαβεs kai την περιπτοση μοu....με ξερειs και απο χτεs;;;;;;;;;;eγο απλα λεο την γνωμη μου....στην βραζιλια εχει κανει το ΤΑΤΟΟ...που εχει.....γιαυτο αν δεν ξερειs δεν μιλαs....
Και ποιος σου ειπε οτι ψαχνουμε Ελληνιδες στο χορο των στριπ????? Γι αυτο παμε εκει...για να τις αποφυγουμε....!!!!!!
ισε του πιοτικου η του ΓΤΠθα ηθελα γνωμες για το best στριπτιζαδικο στη αθηνα.τιμες ,σοου,πληθος stripers
φιλε ετσι πρεπι γιατι αμα ινε καμενοσ ασ παι στι καστοροσ για σιναβλια πνεφστικιΕκσυπνι ερότισυ
ψεφτι Λιντο το νο1Δύσκολη ερώτηση για να ξεχωρίσεις μόνο ένα
Είμαι ανάμεσα σε baby gold και alcatraz
Aslove
ψεφτι Λιντο το νο1
για να μι μασ λενε μελοψιτακουσ γιαφτο
Το ξερω μωρε αλλα εγω εμαθα με Πρελουντ και κατω.ισε βλεπο και σι τις φορτοτικισ κακοσ ,τα στιπ πρεπι να ινε πιοτικα και κιριλε
ξεκινα απο Γκολντ και αμα αντεχις πιγενε ΑλκαΚι όμως ειδικά στο μυαλό δεν είσαι με τίποτα μικρός. Σε παρακολουθω ένα μήνα τώρα
ξεκινα απο Γκολντ και αμα αντεχις πιγενε Αλκα
και μι με παρακολουθις θα χαζεψισ