γιατι αρκετοι απο μας ειμαστε τοσο μαλακες?(δε βαζω την αφεντια μου αποξω)μεγαλες εξαγωγες μιλαμε αλλα οχι μονο προς Ελλαδα αλλα παγκοσμιως
και εχουν πολλα βραβεια μαλιστα οπως το χρυσσο κερατο, το χρυσο στεφανι, το χρυσο βιβλιο με τα παραμυθια και να μην ξεχασω ακομα και ειδικο βραβειο εξαγωγων απο τις western union και moneygram για αποστολη μεγαλων κεφαλαιων προς ρουμανια με προελευση κλαμενους και κλασμενους στριποπλικτους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
The best strip club in Athens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 373
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
aaaεμενα ο Πουρουλισ μου λεη να τροο νωρισ απο δο και μπροσ για να μι μου πεφτι η αποδοσι,και να πλενο τα δοντια μου με σουπλιν αρομα φρεσκαδασ
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
από ότι έχω ακούσει η ρουμανία βγάζει μόνο πουτάνες που τα τρώνε από έλληνες φραγκάτους μαλάκες μέχρι στεφανώματος............
είναι να μην σου τύχει αγαπητέ...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γιατί μας μεγαλώνουν με την αλαζονεία του καλύτερου, του εξυπνότερου, του αρχαιότερου, του ομορφότερου και γενικά αυτόυ που του χρωστάνε επειδή γεννήθηκε Ελληνας....γιατι πολλοι απο μας ειμαστε τοσο μαλακες?
τώρα εάν χρωστάει και στις πέτρες το παιδί που γεννιέται Ελλην είναι άλλου ιμάμη κοράνι.
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γιατι πολλοι απο μας ειμαστε τοσο μαλακες?γιατι αρκετοι απο μας ειμαστε τοσο μαλακες?(δε βαζω την αφεντια μου αποξω)
πρωτα απο ολα εγω δεν πιστευω πως εχει να κανει με ην προελευση αλλα με το επαγγελμα.
απο εκει και περα φιλε Σκρουτζακο απλα το θεμα ειναι να περναμε καλα με την μικροτερη δυνατη ζημια
γιατι το να τα χαλαμε ειναι επιλογη μας απλα εχει διαφορα να τα χαλας με το να στα τρωνε
μεγαλη διαφορα
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γιατί μας μεγαλώνουν με την αλαζονεία του καλύτερου, του εξυπνότερου, του αρχαιότερου, του ομορφότερου και γενικά αυτόυ που του χρωστάνε επειδή γεννήθηκε Ελληνας....
τώρα εάν χρωστάει και στις πέτρες το παιδί που γεννιέται Ελλην είναι άλλου ιμάμη κοράνι.
αλλο παραμυθι και αυτο.............
και κανει τα παραμυθια των ρουμανων κορασιδων να ειναι σχεδον αληθειες
συμφωνω απολυταπρωτα απο ολα εγω δεν πιστευω πως εχει να κανει με ην προελευση αλλα με το επαγγελμα.
απο εκει και περα φιλε Σκρουτζακο απλα το θεμα ειναι να περναμε καλα με την μικροτερη δυνατη ζημια
γιατι το να τα χαλαμε ειναι επιλογη μας απλα εχει διαφορα να τα χαλας με το να στα τρωνε
μεγαλη διαφορα
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πρώτα απ'όλα να ξεκαθαρίσω πως ο όρος Έουρο χρησιμοποιήθηκε χάριν αστεϊσμού αποκλειστικά και ό,τι ειπώθηκε απο κει και πέρα ήταν με αυτόν τον σκοπό.
Είναι γνωστό σε όλους πως η Ρουμανία εξάγει αποκλειστικά πο@@άνες και μάλιστα στην Ελλάδα είναι ΄β διαλογής ή και πιο κάτω.
Απο κει και πέρα σχεδόν τα 2/3 των κορασίδων που στελεχώνουν αυτά τα μαγαζιά (strip/κωλόμπαρα/consomation) προέρχονται από αυτή τη χώρα. Σημειωτέον δε είναι απόλυτα δασκαλεμένες για την καψούρα του Έλληνα και την παραμύθα την έχουν έτοιμη και τη σερβίρουν ανά πάσα στιγμή στο κάθε ανυποψίαστο ή και υποψιασμένο θύμα που θα βρεθεί στο διάβα τους. Άλοίμονο στον κακομοίρη που θα την φάει. Πέραν αυτών όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί είναι και αδίστακτη φάρα και πασίγνωστο πως έχουν έφεση στις κλοπές (γνωστές ελαφροχέρες).
Και εγώ πάντως φίλοι μου θα πιώ εις υγείαν των ελαχίστων καλών και φιλότιμων κοριτσιών (πάντα στα πλαίσια της δουλειάς που κάνουνε) από τη Ρουμανία. Τώρα αν κάποιοι δεν θέλουν να βάλουνε μυαλό... είναι άξιοι της μοίρας τους.
Είναι γνωστό σε όλους πως η Ρουμανία εξάγει αποκλειστικά πο@@άνες και μάλιστα στην Ελλάδα είναι ΄β διαλογής ή και πιο κάτω.
Απο κει και πέρα σχεδόν τα 2/3 των κορασίδων που στελεχώνουν αυτά τα μαγαζιά (strip/κωλόμπαρα/consomation) προέρχονται από αυτή τη χώρα. Σημειωτέον δε είναι απόλυτα δασκαλεμένες για την καψούρα του Έλληνα και την παραμύθα την έχουν έτοιμη και τη σερβίρουν ανά πάσα στιγμή στο κάθε ανυποψίαστο ή και υποψιασμένο θύμα που θα βρεθεί στο διάβα τους. Άλοίμονο στον κακομοίρη που θα την φάει. Πέραν αυτών όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί είναι και αδίστακτη φάρα και πασίγνωστο πως έχουν έφεση στις κλοπές (γνωστές ελαφροχέρες).
Και εγώ πάντως φίλοι μου θα πιώ εις υγείαν των ελαχίστων καλών και φιλότιμων κοριτσιών (πάντα στα πλαίσια της δουλειάς που κάνουνε) από τη Ρουμανία. Τώρα αν κάποιοι δεν θέλουν να βάλουνε μυαλό... είναι άξιοι της μοίρας τους.
monokoloMIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ιλουσιον κορυφη ...(τεταρτος οροφος) the highest altitude in Athens,
καθαρα ποτα,εξυπηρετηση,ωραια κουρτινα στο πριβε(δεν ειχαν αλλο σεντονι,δε μου αρεσουν τα σατεν)
θα γινει κλασσικο(σε 10 χρονια,αμα πρωτα δε το κλεισει η πυροσβεστικη υπηρεσια)
καθαρα ποτα,εξυπηρετηση,ωραια κουρτινα στο πριβε(δεν ειχαν αλλο σεντονι,δε μου αρεσουν τα σατεν)
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
θα γίνει κλασσικο στέκι εννοείς ;; μπα
Αστα αυτα και λεγε, τα της πισω απο την κουρτινα γεγονοτα.. ;)
Αυτα..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αστα αυτα και λεγε, τα της πισω απο την κουρτινα γεγονοτα.. ;)
Αυτα..
μηδεν εις το πηλικον...
Αυτα..
μηδεν εις το πηλικον...
Αυτα..
Δηλαδη ειναι τεκμηριωμενο ?
Αυτα..
ΥΓ - Αμα σου φερουν την Στεφανι Μπρουνι, στειλε μου ενα πμ..Ενδιαφερομαι ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τώρα το ανακάλυψες εσύ το Ζονκ;Ιλουσιον κορυφη ...(τεταρτος οροφος) the highest altitude in Athens,
Επισκέπτης
τώρα το ανακάλυψες εσύ το Ζονκ;
Aυτός είναι το Ζονκ..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τέτοιες διασημότητες δλδ στα στριπ......Aυτός είναι το Ζονκ..
Επισκέπτης
τέτοιες διασημότητες δλδ στα στριπ......
E,αφού τα ξέρεις...όλοι οι καλοί χωράνε..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις