Νέα

The best strip club in Athens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καλυτερο Στριπτηζαδικο προς ολα τα ειδη!

• Grand Ritorno

Ψήφοι: 1 7,1%
  • Club Ανατολή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Lido Palace

• Mousses Club

Ψήφοι: 2 14,3%
  • Baby Gold

• Rasputin Live Show

• Baby O Original

• Star Live (Μεταμόρφωση)

• Princess Live Strip Show

• Alcatraz

Ψήφοι: 4 28,6%
  • Lolita Club

• Erotica Live Show

• Diamond Dolls

• Moulin-blue-ΧΑ'Ι΄ΔΑΡΙ

• Κούκλες - (ex Sarka Club)

• PARIS Live Show Strip...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ωριμασε νομιζω η ιδεα για ενα ακομη θρεντ που ειχα στο προγραμμα για να ανοιξω.Σας δινω την πασα και παιξτε μπαλα λοιπον.Για μενα αδιαμφισβητητα ειναι το BG λογω πολλων γεγονοτων και υπηρεσιων.Εσεις?

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε admin....βοηθεια!θελω να βαλω και ψηφοφορια για το συγκεκριμενο θρεντ και ενω παω στο "προσθηκη ψηφοφοριας" μου βγαζει μυνημα οτι συνεβη σφαλμα.....για πειτε τί πρεπει να κανω?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
vasos,  με πρόλαβες, είχα σκοπό να το κάνω υπό μορφή ψηφοφορίας . Anyway,  ορεξάτο σε βρίσκω!!! Επί του θέματος,  δεν είναι το πιο εντυπωσιακό, ούτε έχει τις περισσότερες γκόμενες,  αλλά  έχω μια αδυναμία στο Princess

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρε admin....βοηθεια!θελω να βαλω και ψηφοφορια για το συγκεκριμενο θρεντ και ενω παω στο "προσθηκη ψηφοφοριας" μου βγαζει μυνημα οτι συνεβη σφαλμα.....για πειτε τί πρεπει να κανω?

Βοηθήστε τον άνθρωπο ρεεεεεεεεεεεε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μμμμμμμμμμ δυσκολη ψηφος αυτη / ρεπω ελαφρως προς Μουσες αλλα δεν θα ελεγα οχι και στο Princess / why ???? = το μεν πρωτο διοτι ειναι καπως οικογενειακη η ατμοσφαιρα εκει, με ομορφα κοριτσια και ελευθερο μπαλαμπουτιασμα το δε δευτερο διοτι εκει οι χοροι ειναι χοροι και οχι ψευτο-χοροι .......

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μμμμμμμμμμ δυσκολη ψηφος αυτη / ρεπω ελαφρως προς Μουσες αλλα δεν θα ελεγα οχι και στο Princess / why ???? = το μεν πρωτο διοτι ειναι καπως οικογενειακη η ατμοσφαιρα εκει, με ομορφα κοριτσια και ελευθερο μπαλαμπουτιασμα το δε δευτερο διοτι εκει οι χοροι ειναι χοροι και οχι ψευτο-χοροι .......

Εύγε Υπουργέ, έχεις ψήφο εμπιστοσύνης!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
το καλύτερο στρίπ ειναι αυτό το οποίο οταν θα μπείς θα ειναι γεμάτη η τσέπη σου
και το επόμενο πρωί δεν θα σε πονέσει που θα την βρείς άδεια.

Οι πληροφορίες λένε ότι το avatar σου από την στιγμή που αποδράσει δεν ξαναμπαίνει μέσα!!! Απόψε θα παιχτούν όλα!!

Και συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εύγε Υπουργέ, έχεις ψήφο εμπιστοσύνης!!

Ευχαριστω κ.studian / μαζι θα προχωρησουμε για μια Ελλαδα νεα .....

απο κει και πέρα εγω γουστάρω μούσες = σωστος, το παλιό σιρόκο = δεν το προλαβα και πολυ αλλα θυμαμαι μοντελα εκει μεσα  και το παλιό ντόλλς στη βάρη = περασμενα μεγαλεια και δηγωντας τα να κλαις ( Δ.Σολωμος ) .....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
την περιοδο αυτη γουσταρω τρελλα aphrodite jr και λιγοτερο ανατολη.
στα μεγαλομαγαζα δεν παταω ( πλην star που με τραβηξε καποιος καψουρης κολλητος ).
τελειωνοντας και με κινδυνο να γινω βαρετος λεγοντας το για αλλη μια φορα, μαγαζι σαν το prelude στην πλ. αμερικης ΔΕΝ προκειται να ξαναγινει.. δυστυχως...   :'(

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ετσι ειναι θα πρέπει πρώτα να πάρει εκδίκηση για το καρφωμα που έφαγε και μπήκε μέσα!!!
απόψε?
απόψε το παίζει αμερική, αυριο θα το κατεβάσουμε στην Ελλάδα
εκτος κι αν εισαι πίσω και θα δεις παλιό επισόδειο σήμερα

Απόψε εδώ παίζει το τελευταίο του 1ου γύρου νομίζω. Δεν τα κατεβάζω. Δεν έχω χρόνο. Απλώς καμμιά φορά κοιτάω στο σάιτ τι γίνεται.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
συναδελφοι σας ανακαλω εις την ταξη / επι του θεματος παρακαλω / το κανατε tv magazino το thread / λιγος σεβασμος σε λεπτα θεματα οπως τα στριπ ...... / τον λογο εχει ο studian / στο δια ταυτα λοιπον .... 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν stripclubs. Υπάρχουν strippers. Όπου γουστάρει καθένας κάποια κοπέλλα εκεί περνάει καλά. Κατά τ' άλλα ισχύει αυτό που είπε ο Σαβάλας.

"το καλύτερο στρίπ ειναι αυτό το οποίο οταν θα μπείς θα ειναι γεμάτη η τσέπη σου
και το επόμενο πρωί δεν θα σε πονέσει που θα την βρείς άδεια."

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Έτσι είναι υπουργέ μου, οι χοροί είναι γ....τοι από οποιαδήποτε κοπέλλα.

αυτη την Αλεξια δεν εχω παρει ακομα για χορο και μου εχει γινει εμμονη ιδεα / παντως οι χοροι στο Princess αξιζουν ...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αυτη την Αλεξια δεν εχω παρει ακομα για χορο και μου εχει γινει εμμονη ιδεα / παντως οι χοροι στο Princess αξιζουν ...

Είναι το μόνο μαγαζί που περνάω πάντα καλά (δεύτερο το Lolita), το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορώ αφενός να  πιάσω ψιλοκουβέντα με τα κορίτσια, γιατί με τραβολογάνε για χορούς, αφετέρου δεν μπορώ να πάρω χορούς με πολλές διαφορετικές κοπέλλες γιατί ο φραπές  σερβίρεται άμεσα και χωρίς παραγγελία.Στα συν του μαγαζιού, η σχετικά συχνή αλλαγή κοριτσιών, οπότε κατά καιρούς σκάνε και κάτι απίστευτα  κομμάτια :dancing: :dancing: :dancing:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Μούναρος, αλλά κάποιος πρέπει να της κάνει μαθήματα περπατήματος. Λεπτομέρεια, αλλά περπατάει σαν κοριτσάκι του Γυμνασίου. Τελείως αταίριαστο με την υπόλοιπη παρουσία.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μούναρος, αλλά κάποιος πρέπει να της κάνει μαθήματα περπατήματος. Λεπτομέρεια, αλλά περπατάει σαν κοριτσάκι του Γυμνασίου. Τελείως αταίριαστο με την υπόλοιπη παρουσία.

χαχαχαχαχα / ετσι ακριβως studian /οταν περπαταει κουνιουνται τα μαλλια της κατα τετοιο τροπο που σου ερχεται να γελασεις / παντως τα βυζονια της ειναι για πολυ ζουλιγμα ....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όποιος έχει πάει Raspoutin τελευταία καί έχει δοκιμάσει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών δεν θα διαφωνήσει οτί είναι αυτή τη στιγμή είναι νούμερο ένα. Μιλάμε για λύσσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom