You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
The best strip club in Athens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 373
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ρε admin....βοηθεια!θελω να βαλω και ψηφοφορια για το συγκεκριμενο θρεντ και ενω παω στο "προσθηκη ψηφοφοριας" μου βγαζει μυνημα οτι συνεβη σφαλμα.....για πειτε τί πρεπει να κανω?
Βοηθήστε τον άνθρωπο ρεεεεεεεεεεεε
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Μμμμμμμμμμ δυσκολη ψηφος αυτη / ρεπω ελαφρως προς Μουσες αλλα δεν θα ελεγα οχι και στο Princess / why ???? = το μεν πρωτο διοτι ειναι καπως οικογενειακη η ατμοσφαιρα εκει, με ομορφα κοριτσια και ελευθερο μπαλαμπουτιασμα το δε δευτερο διοτι εκει οι χοροι ειναι χοροι και οχι ψευτο-χοροι .......
Μμμμμμμμμμ δυσκολη ψηφος αυτη / ρεπω ελαφρως προς Μουσες αλλα δεν θα ελεγα οχι και στο Princess / why ???? = το μεν πρωτο διοτι ειναι καπως οικογενειακη η ατμοσφαιρα εκει, με ομορφα κοριτσια και ελευθερο μπαλαμπουτιασμα το δε δευτερο διοτι εκει οι χοροι ειναι χοροι και οχι ψευτο-χοροι .......
Εύγε Υπουργέ, έχεις ψήφο εμπιστοσύνης!!
το καλύτερο στρίπ ειναι αυτό το οποίο οταν θα μπείς θα ειναι γεμάτη η τσέπη σου
και το επόμενο πρωί δεν θα σε πονέσει που θα την βρείς άδεια.
Οι πληροφορίες λένε ότι το avatar σου από την στιγμή που αποδράσει δεν ξαναμπαίνει μέσα!!! Απόψε θα παιχτούν όλα!!
Και συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εύγε Υπουργέ, έχεις ψήφο εμπιστοσύνης!!
Ευχαριστω κ.studian / μαζι θα προχωρησουμε για μια Ελλαδα νεα .....
απο κει και πέρα εγω γουστάρω μούσες = σωστος, το παλιό σιρόκο = δεν το προλαβα και πολυ αλλα θυμαμαι μοντελα εκει μεσα και το παλιό ντόλλς στη βάρη = περασμενα μεγαλεια και δηγωντας τα να κλαις ( Δ.Σολωμος ) .....
την περιοδο αυτη γουσταρω τρελλα aphrodite jr και λιγοτερο ανατολη.
στα μεγαλομαγαζα δεν παταω ( πλην star που με τραβηξε καποιος καψουρης κολλητος ).
τελειωνοντας και με κινδυνο να γινω βαρετος λεγοντας το για αλλη μια φορα, μαγαζι σαν το prelude στην πλ. αμερικης ΔΕΝ προκειται να ξαναγινει.. δυστυχως... :'(
στα μεγαλομαγαζα δεν παταω ( πλην star που με τραβηξε καποιος καψουρης κολλητος ).
τελειωνοντας και με κινδυνο να γινω βαρετος λεγοντας το για αλλη μια φορα, μαγαζι σαν το prelude στην πλ. αμερικης ΔΕΝ προκειται να ξαναγινει.. δυστυχως... :'(
ετσι ειναι θα πρέπει πρώτα να πάρει εκδίκηση για το καρφωμα που έφαγε και μπήκε μέσα!!!
απόψε?
απόψε το παίζει αμερική, αυριο θα το κατεβάσουμε στην Ελλάδα
εκτος κι αν εισαι πίσω και θα δεις παλιό επισόδειο σήμερα
Απόψε εδώ παίζει το τελευταίο του 1ου γύρου νομίζω. Δεν τα κατεβάζω. Δεν έχω χρόνο. Απλώς καμμιά φορά κοιτάω στο σάιτ τι γίνεται.
Δεν υπάρχουν stripclubs. Υπάρχουν strippers. Όπου γουστάρει καθένας κάποια κοπέλλα εκεί περνάει καλά. Κατά τ' άλλα ισχύει αυτό που είπε ο Σαβάλας.
"το καλύτερο στρίπ ειναι αυτό το οποίο οταν θα μπείς θα ειναι γεμάτη η τσέπη σου
και το επόμενο πρωί δεν θα σε πονέσει που θα την βρείς άδεια."
"το καλύτερο στρίπ ειναι αυτό το οποίο οταν θα μπείς θα ειναι γεμάτη η τσέπη σου
και το επόμενο πρωί δεν θα σε πονέσει που θα την βρείς άδεια."
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
εκει οι χοροι ειναι χοροι και οχι ψευτο-χοροι .......
Έτσι είναι υπουργέ μου, οι χοροί είναι γ....τοι από οποιαδήποτε κοπέλλα.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Έτσι είναι υπουργέ μου, οι χοροί είναι γ....τοι από οποιαδήποτε κοπέλλα.
αυτη την Αλεξια δεν εχω παρει ακομα για χορο και μου εχει γινει εμμονη ιδεα / παντως οι χοροι στο Princess αξιζουν ...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
αυτη την Αλεξια δεν εχω παρει ακομα για χορο και μου εχει γινει εμμονη ιδεα / παντως οι χοροι στο Princess αξιζουν ...
Είναι το μόνο μαγαζί που περνάω πάντα καλά (δεύτερο το Lolita), το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορώ αφενός να πιάσω ψιλοκουβέντα με τα κορίτσια, γιατί με τραβολογάνε για χορούς, αφετέρου δεν μπορώ να πάρω χορούς με πολλές διαφορετικές κοπέλλες γιατί ο φραπές σερβίρεται άμεσα και χωρίς παραγγελία.Στα συν του μαγαζιού, η σχετικά συχνή αλλαγή κοριτσιών, οπότε κατά καιρούς σκάνε και κάτι απίστευτα κομμάτια
Μούναρος, αλλά κάποιος πρέπει να της κάνει μαθήματα περπατήματος. Λεπτομέρεια, αλλά περπατάει σαν κοριτσάκι του Γυμνασίου. Τελείως αταίριαστο με την υπόλοιπη παρουσία.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Μούναρος, αλλά κάποιος πρέπει να της κάνει μαθήματα περπατήματος. Λεπτομέρεια, αλλά περπατάει σαν κοριτσάκι του Γυμνασίου. Τελείως αταίριαστο με την υπόλοιπη παρουσία.
χαχαχαχαχα / ετσι ακριβως studian /οταν περπαταει κουνιουνται τα μαλλια της κατα τετοιο τροπο που σου ερχεται να γελασεις / παντως τα βυζονια της ειναι για πολυ ζουλιγμα ....
θα συμφωνησω με αυτοΔεν υπάρχουν stripclubs. Υπάρχουν strippers. Όπου γουστάρει καθένας κάποια κοπέλλα εκεί περνάει καλά.
θα συμφωνησω με αυτο
γαμω την καψουρα γαμω ρε ninza
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις