Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
;)βρε καλα κανεις απλως να προσεχει το στομα του γιατι ποτε δεν ξερει τι υπαρχει πισω απο μια οθονη ;)
αυτο ξαναπεστο
αυτο ξαναπεστο
;)βρε καλα κανεις απλως να προσεχει το στομα του γιατι ποτε δεν ξερει τι υπαρχει πισω απο μια οθονη ;)
βρε καλα κανεις απλως να προσεχει το στομα του γιατι ποτε δεν ξερει τι υπαρχει πισω απο μια οθονη ;)
πηρες το μνμ;
δεν μιλαει για εδω το παληκαρι ;)ποια μανούρα ρε παιδιά?
αν θες να μου πεις για το προβλημα;σιγουρα ψυχογενους αιτιας.πως το ελυσες;είχα πάρει τηλέφωνο πριν 2-3 χρόνια,προ κρίσης
δεν ξερω αν ακόμα εχει την ίδια τιμη...πάντως για 300 ευρώ το έλυσα μόνος μου το πρόβλημα!!!!
εχεις πρωσοπικη εμπειρια η φιλου;ψυχοφαρμακα δινει και καυλοτικα βοηθηματα ο ασκιτησ και ο καθε σεξολογοσ ;)
ναι εγω ειχα παει το 2007 300 ευρα και ενα σορο εξετασεισεχεις πρωσοπικη εμπειρια η φιλου;
μαλιστα σε ευχαριστω ;)Τυπικά δεν είναι σεξολόγος, αλλά ψυχίατρος (παλιά ψυχιατρική-νευρολογία ήταν μια ειδικότητα, και οι παλιοι το κρατάνε έτσι για να εντυπωσιάζουν)...
(τώρα μας γαμάνε μέχρι να μας δώσουν ειδικότητα)
Τον βοηθησε πολύ η τηλεόραση, και η προβολή.
σου εστειλα πμναι εγω ειχα παει το 2007 300 ευρα και ενα σορο εξετασεισ
το να φανταζεσαι δεν πειραζει το θεμα ειναι να περνας στην πραξηεγω απλα παιδια ξερω οτι με αυτα που λεει (ας μη τα χαραχτηρισω πως) επηρεαζει πολλες ελαφρομυαλες γυναικες και καταστρεφει σπιτια.Θα μου πειτε και δικαιως τι φταιει αυτος?σωστα.Ενα απο αυτα ειναι οτι δεν πειραζει μια παντρεμενη γυναικα να φαντασιωνεται αλλους αντρες.