kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.636
- Πόντοι
- 6.256
Εχουμε και δηλωσεις καφετζου ρούλας
Σιγουρα η ρουλα θα σωφρονιστει πολυ νωριτερα γιατι ολοι ξερουμε οτι οι ελληνικες φυλακες σωφρονιζουν σε χρονο ντε τε, και ετσι η κοινωνια δε χανει εκλεκτα μεληΝομίζω ότι το μέγιστο που μπορείς να μείνεις στην φυλακή είναι 17 χρόνια δηλαδή ακόμα και να πάρεις ένα πολυβόλο και να θερίσεις 1000 ανθρώπους στην πλατεία Συντάγματος ,ακόμα και 1000 φορές ισόβια να σου βάλει το δικαστήριο εσύ 17 χρόνια θα κάνεις στην φυλακή.
Μάνο! Κάνε log out, τώρα!εισαι ο μονος που απαντησε σοβαρα στο δικο μου σχολιο και μπραβο σου
δεν εχεις μεγαλο αδικο σε οσα μου εγραψες, αλλωστε κ εγω δεν ισχυριστηκα πως δεν το εκανε αυτη μετα βεβαιοτητας αλλα ρε αδερφε δεν μου κολλαει καλα η ολη ιστορια και εχω πολλες επιφυλαξεις ! αυτο ειπα
Τί εννοεί δεν θα είναι μόνο τρεις οι συλλήψεις?Δεν την ακούτε την αλεπού,Βόμβα Κατερινόπουλου: «Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις» | in.gr
Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα, πρόσθεσε.www.in.gr
Στ αρχιδια σας ο κατερινοπουλος ε;
Ετοιμαστειτε λοιπον, χτιστε φυλακες.
κλαιω με avatar τυπεΤύπε η Παγώνα είναι allweather!!! Και ψωνίζει κι ακριβά πράματα άμα λάχει!!!
η Σκατιανα το μονο που ξερει ειναι να αρμεγει ψωλεςΑν παραγγείλεις κεταμινη απ' έξω σου την έκαναν κατάσχεση στο τελωνειο,παπαριές λέει η Τατιάνα, οποιαδήποτε ουσία που χρειάζεται συνταγή γιατρού δεν περνάει με τίποτα ταχυδρομικώς
Ερευνα TLIVE. Μετάφραση: Είμαστε αραχτοί στα γραφεια του ALPHA πίνοντας φρεντο καπουτσινο με γαλα αρακα και διπλα απο την ανοιχτή σελιδα του Facebook ανοίγουμε δευτερη καρτελα και γράφουμε στο Google "How to buy Ketamine on-lin''. Η ερευνα ολοκληρώθηκε!Αν παραγγείλεις κεταμινη απ' έξω σου την έκαναν κατάσχεση στο τελωνειο,παπαριές λέει η Τατιάνα, οποιαδήποτε ουσία που χρειάζεται συνταγή γιατρού δεν περνάει με τίποτα ταχυδρομικώς
Στα σοβαρά τώρα... για πές μου, τι ακριβώς είναι που δεν σου κολλάει, και έχεις πολλές επιφυλάξεις;εισαι ο μονος που απαντησε σοβαρα στο δικο μου σχολιο και μπραβο σου
δεν εχεις μεγαλο αδικο σε οσα μου εγραψες, αλλωστε κ εγω δεν ισχυριστηκα πως δεν το εκανε αυτη μετα βεβαιοτητας αλλα ρε αδερφε δεν μου κολλαει καλα η ολη ιστορια και εχω πολλες επιφυλαξεις ! αυτο ειπα
Αν παραγγείλεις κεταμινη απ' έξω σου την έκαναν κατάσχεση στο τελωνειο,παπαριές λέει η Τατιάνα, οποιαδήποτε ουσία που χρειάζεται συνταγή γιατρού δεν περνάει με τίποτα ταχυδρομικώς
τυπε θα της εδινα ν αρμεξει και τη δικια μου,η Σκατιανα το μονο που ξερει ειναι να αρμεγει ψωλες
τώρα πραγματικά η εμπειρία σου σου λέει ότι οι γυναίκες με την εμφάνιση της εν λόγω, κάνουν καλό κρεβάτι;τυπε θα της εδινα ν αρμεξει και τη δικια μου,
ειμαι πολυγαμικο ον τυπε, δεν μπαινω σε τετοιες φιλοσοφικες συζητησεις, προτιμω να γαμαω.τώρα πραγματικά η εμπειρία σου σου λέει ότι οι γυναίκες με την εμφάνιση της εν λόγω, κάνουν καλό κρεβάτι;
Είμαστε σίγουροι ότι η Δημητρούλα είναι γυναίκα ΧΧ χρωμοσώματων....μήπως είναι διεμφυλική trans και γεννηθηκε άντρας ...έχω ένα σενάριο στο μυαλό για την πατρότητα των 2 μικρότερων παιδιών που θα σας φρικάρει