Παιζει να εισαι ο μονος.εγω παντως δεν εχω πειστει πως ειναι ενοχη στα σιγουρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θάνατος τριών παιδιών. Ίσως έχουμε εκπλήξεις. Παρενέβη ο εισαγγελέας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
λες ε?Παιζει να εισαι ο μονος.
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.546
- Πόντοι
- 11.445
Τυπε να αναλαβεις την υπερασπιση της γιατι ο τωρινος δικηγορος ειναι ετοιμος να σκασει ...εγω παντως δεν εχω πειστει πως ειναι ενοχη στα σιγουρα
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Για το πόσο στενοχωρήθηκε που έχασε την οικογένεια του εννοεί τυπεΟ Υπάτιος που κολλαει φίλε, επειδη τσεπωσε το παραδάκι;
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.546
- Πόντοι
- 11.445
Alert !!
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σταμάτησε να τρώει και έχασε αρκετά κιλά στη φυλακή | Zappit
Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο...
www.zappit.gr
Το τρως όλο το φαγητό με τη μία.αποκλειεται να τα σκοτωσε αυτη τυπε
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.742
- Πόντοι
- 2.306
Σαν χεσμένος μιλάει, φοβάται θα τον κεράσει σοκοφρέτα με κεταμινη,Τυπε να αναλαβεις την υπερασπιση της γιατι ο τωρινος δικηγορος ειναι ετοιμος να σκασει ...
ποιος θα ετρωγε αληθεια κάτι κερασμένο απο την μπισμπιρικω;
Μόνο στο survivorΣαν χεσμένος μιλάει, φοβάται θα τον κεράσει σοκοφρέτα με κεταμινη,
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.756
- Πόντοι
- 7.636
Ούτε και εκεί...Πω...Μόνο στο survivor
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.546
- Πόντοι
- 11.445
αμα φαει 4κης ισοβια , θα του ερθει κερασμενη τουρτα στα επομενα γενέθλιά του απο θαυμαστριαΣαν χεσμένος μιλάει, φοβάται θα τον κεράσει σοκοφρέτα με κεταμινη,
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.754
- Πόντοι
- 3.656
ο τελευταίος που θα μιλήσει υπέρ του Λιγνάδη, είμαι εγώ. Το πρόβλημα που επισημαίνω, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ, είναι ότι σιγά - σιγά προχωράει το αφήγημα του Metoo, το οποίο έχει σχεδόν καταφέρει να αλλάξει την έννοια του Βιασμού. Ο Βιασμός, εξ ορισμού, περιέχει μέσα του τη λέξη βία, ή την απειλή βίας. Τώρα προσπαθούν να πουν ότι είχαν παγώσει, δίσταζαν κλπ. Και δεν θέλουν να υπολογίσουν την πιθανότητα, ότι αν κανονικοποιηθεί πλήρως, οποιοσδήποτε κινδυνεύει από μια γυναίκα που θέλει να τον εκδικηθεί για τους δικούς της λόγους. Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ χρησιμοποίησε ο Αιγύπτιος. Ήμουν ερωτευμένος, πήγαμε Ναύπλιο, με βίασε γιατί είχα παγώσει. Γύρισα μαζί του, επειδή δεν είχα λεφτά, και στη συνέχεια εξακολούθησα να βλέπω το βιαστή μου, τον οποίο ζήλευα κιόλας. Κι όμως, αυτά καταθέτει ο 17χρονοςΦως φαναρι οτι πηγε εκει με την θεληση του ο Αιγυπτιος και οτι ηξερε τι θα γινει. Επ ουδενι δεν θελω να δικαιολογησω τον ανωμαλο τον Λιγναδη αλλα η καταθεση ειναι περιεργη
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.248
- Πόντοι
- 5.006
Ξεχνάς κι αυτόν Τάκη
εχεις δικιο τυπε....με ψυχοφαρμακα ηταν με το κακο που τον βρηκε.....δεν μπορουσε να το πιστεψει πως διαλυθηκε ενα τοσο καλο αμαξι οπως η φεραρι...και ηταν και μανισιο κιολας...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.754
- Πόντοι
- 3.656
προσυπογράφω. Φαίνεται πολύ τρυφερός και ευαίσθητος άνθρωποςαποκλειεται να τα σκοτωσε αυτη τυπε
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 456
Προβληματισμένος, ρε φίλε;τ
ειναι ρε παιδια σιγουρο οτι τα σκοτωσε η ειναι ειναι θυμα απλως γιατι σε καποιον πρεπει να φορτωσουν την υποθεση?
εγω δηλωνω πολυ προβληματισμενος και επιφυλακτικος χωρις βεβαια να αποκλειω να τα εχει σκοτωσει
Να βοηθήσω να το λύσεις, όσο μπορώ...
Έχουμε και λέμε...
1) Βρέθηκε ποσότητα Κεταμίνης στο παιδί, αρκετή για να το σκοτώσει.
2) Η Κεταμίνη θέλει μέχρι 20 λεπτά πριν σκοτώσει έναν άνθρωπο σε αυτή τη δόση.
3) Ο μόνος άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στο παιδί, τα τελευταία 20 λεπτά της ζωής του, ήταν αυτή.
Με βάση αυτά τα 3 σημεία, έχουμε δύο πιθανότητες... Είτε ολόκληρο το ΕΣΥ, ο Μάνος, τα ΜΜΕ και ο κάθε αγανακτισμένος άσχετος συνομωτούν ενεργά, τώρα που μιλάμε, για να φορτώσει ένα θάνατο στην Πισπιρίγκου, είτε η ψυχάκαινα κέρασε το ίδιο της το παιδί ένα θανατηφόρο overdose. Εσύ, τι απο τα δύο βλέπεις σαν λιγότερο ρεαλιστικό σενάριο, αναρωτιέμαι...
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.007
- Πόντοι
- 6.256
Του επεσαν τα μαλλια φίλε, τι αλλο πια να παθειΓια το πόσο στενοχωρήθηκε που έχασε την οικογένεια του εννοεί τυπε
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.007
- Πόντοι
- 6.256
Αμα μπει φυλακη κι ο μανος μετα εχουμε για δυο βδομαδες τα τρια παιδια που τα ετρωγαν ποντικια και κατσαριδες
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.007
- Πόντοι
- 6.256
Σφακιανακης ειπε χθες οτι η διαδρομη της κεταμινης θα βρεθεί, δηλαδη εχουμε ακομα συλλήψεις, το ξερουν οι δημοσιοκάφροι μας αυτο γι αυτο επιμενουν στο θέμαΠροβληματισμένος, ρε φίλε;
Να βοηθήσω να το λύσεις, όσο μπορώ...
Έχουμε και λέμε...
1) Βρέθηκε ποσότητα Κεταμίνης στο παιδί, αρκετή για να το σκοτώσει.
2) Η Κεταμίνη θέλει μέχρι 20 λεπτά πριν σκοτώσει έναν άνθρωπο σε αυτή τη δόση.
3) Ο μόνος άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στο παιδί, τα τελευταία 20 λεπτά της ζωής του, ήταν αυτή.
Με βάση αυτά τα 3 σημεία, έχουμε δύο πιθανότητες... Είτε ολόκληρο το ΕΣΥ, ο Μάνος, τα ΜΜΕ και ο κάθε αγανακτισμένος άσχετος συνομωτούν ενεργά, τώρα που μιλάμε, για να φορτώσει ένα θάνατο στην Πισπιρίγκου, είτε η ψυχάκαινα κέρασε το ίδιο της το παιδί ένα θανατηφόρο overdose. Εσύ, τι απο τα δύο βλέπεις σαν λιγότερο ρεαλιστικό σενάριο, αναρωτιέμαι...
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 456
Kοίταξε, όποιος και να βρεθεί οτι της έδωσε την κεταμίνη, το γεγονός παραμένει οτι την έδωσε στο παιδί η ίδια. Συλλήψεις, για συνέργεια, ή λαθρεμπόριο απαγορευμένων ουσιών, μπορεί να έχουμε. Η ίδια όμως δεν γλυτώνει ούτε μουνότριχα. Είναι σαν να βρώ μια καραμπίνα, να πάω στο Σύνταγμα, να καθαρίσω καμιά δεκαριά περαστικούς, και να θέλω να πάει μέσα αυτός που μου έδωσε την καραμπίνα...Σφακιανακης ειπε χθες οτι η διαδρομη της κεταμινης θα βρεθεί, δηλαδη εχουμε ακομα συλλήψεις, το ξερουν οι δημοσιοκάφροι μας αυτο γι αυτο επιμενουν στο θέμα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.007
- Πόντοι
- 6.256
Μάνος και αδελφή ειναι με το ενα πόδι στη μπουζού,Kοίταξε, όποιος και να βρεθεί οτι της έδωσε την κεταμίνη, το γεγονός παραμένει οτι την έδωσε στο παιδί η ίδια. Συλλήψεις, για συνέργεια, ή λαθρεμπόριο απαγορευμένων ουσιών, μπορεί να έχουμε. Η ίδια όμως δεν γλυτώνει ούτε μουνότριχα. Είναι σαν να βρώ μια καραμπίνα, να πάω στο Σύνταγμα, να καθαρίσω καμιά δεκαριά περαστικούς, και να θέλω να πάει μέσα αυτός που μου έδωσε την καραμπίνα...
Σωστα οσα λες αλλα περίμενε,
Ο σφακιανακης σα να λεγε να περιμενουμε λιγο
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.044
- Πόντοι
- 6.056
Πορσιδικο ηταν Τακηεχεις δικιο τυπε....με ψυχοφαρμακα ηταν με το κακο που τον βρηκε.....δεν μπορουσε να το πιστεψει πως διαλυθηκε ενα τοσο καλο αμαξι οπως η φεραρι...και ηταν και μανισιο κιολας...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 165
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 312
- Εμφανίσεις