Νέα

Θάνατος τριών παιδιών. Ίσως έχουμε εκπλήξεις. Παρενέβη ο εισαγγελέας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445

jumbo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
8
Like
409
Πόντοι
301
αποκλειεται να τα σκοτωσε αυτη τυπε :coffee:
FPHAQ0cWUAA5V6y
Το τρως όλο το φαγητό με τη μία.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Τυπε να αναλαβεις την υπερασπιση της γιατι ο τωρινος δικηγορος ειναι ετοιμος να σκασει ...:angry:
Σαν χεσμένος μιλάει, φοβάται θα τον κεράσει σοκοφρέτα με κεταμινη,
ποιος θα ετρωγε αληθεια κάτι κερασμένο απο την μπισμπιρικω;

jumbo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
8
Like
409
Πόντοι
301

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
Σαν χεσμένος μιλάει, φοβάται θα τον κεράσει σοκοφρέτα με κεταμινη,
ποιος θα ετρωγε αληθεια κάτι κερασμένο απο την μπισμπιρικω;
αμα φαει 4κης ισοβια , θα του ερθει κερασμενη τουρτα στα επομενα γενέθλιά του απο θαυμαστρια :rose:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656
Φως φαναρι οτι πηγε εκει με την θεληση του ο Αιγυπτιος και οτι ηξερε τι θα γινει. Επ ουδενι δεν θελω να δικαιολογησω τον ανωμαλο τον Λιγναδη αλλα η καταθεση ειναι περιεργη
ο τελευταίος που θα μιλήσει υπέρ του Λιγνάδη, είμαι εγώ. Το πρόβλημα που επισημαίνω, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ, είναι ότι σιγά - σιγά προχωράει το αφήγημα του Metoo, το οποίο έχει σχεδόν καταφέρει να αλλάξει την έννοια του Βιασμού. Ο Βιασμός, εξ ορισμού, περιέχει μέσα του τη λέξη βία, ή την απειλή βίας. Τώρα προσπαθούν να πουν ότι είχαν παγώσει, δίσταζαν κλπ. Και δεν θέλουν να υπολογίσουν την πιθανότητα, ότι αν κανονικοποιηθεί πλήρως, οποιοσδήποτε κινδυνεύει από μια γυναίκα που θέλει να τον εκδικηθεί για τους δικούς της λόγους. Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ χρησιμοποίησε ο Αιγύπτιος. Ήμουν ερωτευμένος, πήγαμε Ναύπλιο, με βίασε γιατί είχα παγώσει. Γύρισα μαζί του, επειδή δεν είχα λεφτά, και στη συνέχεια εξακολούθησα να βλέπω το βιαστή μου, τον οποίο ζήλευα κιόλας. Κι όμως, αυτά καταθέτει ο 17χρονος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.248
Πόντοι
5.006
Ξεχνάς κι αυτόν Τάκη

ypatios.jpg

εχεις δικιο τυπε....με ψυχοφαρμακα ηταν με το κακο που τον βρηκε.....δεν μπορουσε να το πιστεψει πως διαλυθηκε ενα τοσο καλο αμαξι οπως η φεραρι...και ηταν και μανισιο κιολας...
:cry: :cry: :cry: :cry:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
τ

ειναι ρε παιδια σιγουρο οτι τα σκοτωσε η ειναι ειναι θυμα απλως γιατι σε καποιον πρεπει να φορτωσουν την υποθεση?
εγω δηλωνω πολυ προβληματισμενος και επιφυλακτικος χωρις βεβαια να αποκλειω να τα εχει σκοτωσει
Προβληματισμένος, ρε φίλε;
Να βοηθήσω να το λύσεις, όσο μπορώ...
Έχουμε και λέμε...
1) Βρέθηκε ποσότητα Κεταμίνης στο παιδί, αρκετή για να το σκοτώσει.
2) Η Κεταμίνη θέλει μέχρι 20 λεπτά πριν σκοτώσει έναν άνθρωπο σε αυτή τη δόση.
3) Ο μόνος άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στο παιδί, τα τελευταία 20 λεπτά της ζωής του, ήταν αυτή.
Με βάση αυτά τα 3 σημεία, έχουμε δύο πιθανότητες... Είτε ολόκληρο το ΕΣΥ, ο Μάνος, τα ΜΜΕ και ο κάθε αγανακτισμένος άσχετος συνομωτούν ενεργά, τώρα που μιλάμε, για να φορτώσει ένα θάνατο στην Πισπιρίγκου, είτε η ψυχάκαινα κέρασε το ίδιο της το παιδί ένα θανατηφόρο overdose. Εσύ, τι απο τα δύο βλέπεις σαν λιγότερο ρεαλιστικό σενάριο, αναρωτιέμαι...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Αμα μπει φυλακη κι ο μανος μετα εχουμε για δυο βδομαδες τα τρια παιδια που τα ετρωγαν ποντικια και κατσαριδες

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Προβληματισμένος, ρε φίλε;
Να βοηθήσω να το λύσεις, όσο μπορώ...
Έχουμε και λέμε...
1) Βρέθηκε ποσότητα Κεταμίνης στο παιδί, αρκετή για να το σκοτώσει.
2) Η Κεταμίνη θέλει μέχρι 20 λεπτά πριν σκοτώσει έναν άνθρωπο σε αυτή τη δόση.
3) Ο μόνος άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στο παιδί, τα τελευταία 20 λεπτά της ζωής του, ήταν αυτή.
Με βάση αυτά τα 3 σημεία, έχουμε δύο πιθανότητες... Είτε ολόκληρο το ΕΣΥ, ο Μάνος, τα ΜΜΕ και ο κάθε αγανακτισμένος άσχετος συνομωτούν ενεργά, τώρα που μιλάμε, για να φορτώσει ένα θάνατο στην Πισπιρίγκου, είτε η ψυχάκαινα κέρασε το ίδιο της το παιδί ένα θανατηφόρο overdose. Εσύ, τι απο τα δύο βλέπεις σαν λιγότερο ρεαλιστικό σενάριο, αναρωτιέμαι...
Σφακιανακης ειπε χθες οτι η διαδρομη της κεταμινης θα βρεθεί, δηλαδη εχουμε ακομα συλλήψεις, το ξερουν οι δημοσιοκάφροι μας αυτο γι αυτο επιμενουν στο θέμα

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Σφακιανακης ειπε χθες οτι η διαδρομη της κεταμινης θα βρεθεί, δηλαδη εχουμε ακομα συλλήψεις, το ξερουν οι δημοσιοκάφροι μας αυτο γι αυτο επιμενουν στο θέμα
Kοίταξε, όποιος και να βρεθεί οτι της έδωσε την κεταμίνη, το γεγονός παραμένει οτι την έδωσε στο παιδί η ίδια. Συλλήψεις, για συνέργεια, ή λαθρεμπόριο απαγορευμένων ουσιών, μπορεί να έχουμε. Η ίδια όμως δεν γλυτώνει ούτε μουνότριχα. Είναι σαν να βρώ μια καραμπίνα, να πάω στο Σύνταγμα, να καθαρίσω καμιά δεκαριά περαστικούς, και να θέλω να πάει μέσα αυτός που μου έδωσε την καραμπίνα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Kοίταξε, όποιος και να βρεθεί οτι της έδωσε την κεταμίνη, το γεγονός παραμένει οτι την έδωσε στο παιδί η ίδια. Συλλήψεις, για συνέργεια, ή λαθρεμπόριο απαγορευμένων ουσιών, μπορεί να έχουμε. Η ίδια όμως δεν γλυτώνει ούτε μουνότριχα. Είναι σαν να βρώ μια καραμπίνα, να πάω στο Σύνταγμα, να καθαρίσω καμιά δεκαριά περαστικούς, και να θέλω να πάει μέσα αυτός που μου έδωσε την καραμπίνα...
Μάνος και αδελφή ειναι με το ενα πόδι στη μπουζού,
Σωστα οσα λες αλλα περίμενε,
Ο σφακιανακης σα να λεγε να περιμενουμε λιγο

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.044
Πόντοι
6.056
εχεις δικιο τυπε....με ψυχοφαρμακα ηταν με το κακο που τον βρηκε.....δεν μπορουσε να το πιστεψει πως διαλυθηκε ενα τοσο καλο αμαξι οπως η φεραρι...και ηταν και μανισιο κιολας...
:cry: :cry: :cry: :cry:
Πορσιδικο ηταν Τακη:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom