Ο κλαρινογαμπρός δηλώνει αιφνιδιασμένος από τις εξελίξεις. Καλά τώρα υπάρχει σοβαρός πατέρας που να μην κινούσε γη και ουρανό να μάθει από τι έφυγαν τα παιδιά του;
για εμένα φέρει σοβαρή ευθύνη. λογικά θα είχε καταλαβει τι παιζεται και απλά κάνει την πάπια. ή είναι λοβοτομημένος.
μου θυμίζει έναν βλάκα που είχα κάποτε στην δουλειά μου.
Πάλι με έκλεψαν μου έλεγε στο σπίτι, ανοιγουν χωρις να ανακατέψουν τίποτα και ρε συ λες και ξέρουν ακριβώς μέσα απο το συρτάρι μου τα παίρνουν σαν κύριοι οι παλιοκλέφτες ήθελα να ήξερα απο που μπαίνουν.
(τον έκλεβαν φυσικά ή η γυναίκα του ή τα παιδιά του).
Αλλά εδώ ο τύπος ήξερε σίγουρα, αυτά τα άτομα με ψυχικες διαταραχες πάντα δείχνουν σημαδια, κανονικά η δική μου γνώμη, έπρεπε να τους βαλουν σε κελιά για καμιά δεκαριά μέρες να κελαηδήσουν, αλλά στα αρχίδια τους, κυνηγάγανε να βρουν ποιος δεν φοράει μάσκα εκείνες τις μέρες να ρίξουν 300άρια οι ράμπο. Μόνο με την κατακραυγή του κόσμου που το έγκλημα ήταν οφθαλμοφανές κινήθηκε η αστυνομία.
Τι να το κάνω εγώ ρε που την πιάσατε στον τρίτο φόνο τεταρτο φόνο; και ακόμα δεν την καταφεραν να ομολογήσει....
μόνο για πρόστιμα γιαμάσκες είναι και για κανένα παπάκι που οδηγάνε τα μικρά χωρίς δίπλωμα.