Νέα

Θάνατος σε live μετάδοση ...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
[size=15pt]δειτε εδω.........[/size]

Υπαρχουν στο διαδυκτιο απιστευτες καταστασεις που εχουν συμβει σε συνανθρωπους μας

απλα ετυχε να ειναι σε ζωντανη-μαγνητοσκοπημενη μεταδοση..... :tickedoff:

[youtube=425,350]rVnY0n-5QWQ&feature=related[/youtube]

[youtube=425,350]mREoLFH3oZ8[/youtube]

[youtube=425,350]PuOXaav7qZU&feature=related[/youtube]

[youtube=425,350]kLkCLZ9Kh08&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]MCUU9KKG3FM[/youtube]

Υ.Γ......ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ....... :think: :think: :think:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Στο 3ο βιντεο ποσο μαλακας :birdman: :jerking: killer ειναι ο τυπας που σκοτωνει το παλικαρι με τη φαρσα??? :tickedoff:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
[youtube=425,350]liC90s88B9Y[/youtube]

[youtube=425,350]tiQsO0sHX3s&feature=related[/youtube]

............................ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Στο 3ο βιντεο ποσο μαλακας :birdman: :jerking: killer ειναι ο τυπας που σκοτωνει το παλικαρι με τη φαρσα??? :tickedoff:

ρε συ αυτοι ειναι ικανοι να κανουν και τηλεπαιχνιδι με ΘΕΜΑ: πως να πεθανεις σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα....

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
... Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτά τα βιντεάκια!
Πάντως υπάρχουν και άλλα δύο που δεν τα έχεις βάλει! Το ένα είναι με κάποιον στατιώτη που ήταν ζωντάνος και τον πατούσε ο άλλος από πάνω του και του έκοβαν τον λαίμο ( το είχα δει σε κινιτό ) Και το άλλο είναι έκεινο με εκείνην την πουτάνα στο Ιρακ-Ιραν? δεν θυμάμαι τώρα τελευταία που είχαν σκοτώσει τον Αμερικανό στρατιώτη και τον τραβούσε με αλυσίδες! Παλιό πουτάνα :tickedoff:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
... Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτά τα βιντεάκια!
Πάντως υπάρχουν και άλλα δύο που δεν τα έχεις βάλει! Το ένα είναι με κάποιον στατιώτη που ήταν ζωντάνος και τον πατούσε ο άλλος από πάνω του και του έκοβαν τον λαίμο ( το είχα δει σε κινιτό ) Και το άλλο είναι έκεινο με εκείνην την πουτάνα στο Ιρακ-Ιραν? δεν θυμάμαι τώρα τελευταία που είχαν σκοτώσει τον Αμερικανό στρατιώτη και τον τραβούσε με αλυσίδες! Παλιό πουτάνα :tickedoff:

το θεμα δεν ειναι ο αριθμος των εκατονταδων βιντεο που υπαρχουν φιλε μου.......

αλλα η ΔΙΨΑ που μας περνανε τα κωλομεσα ενημερωσης για να εχουμε ολο και αυξανομενη ταση

για την ανθρωπινη ζωη αλλα στην χειροτερη της εκδοση σε κατι το οποιο ειναι μια πραγματικοτητα.....Ο θανατος!!!

αλλα δεν χρειαζεται να το κανουμε και θεαμα .......... :jerking:

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε λέω γιατί μπορεί να τα έχεις δει! Βλέπω μεγάλη γκάμα :2funny:
Τα ΜΜΕ κάνουν μια υποβολή τον θεμάτων! Γεμίζουν τον τόπο παράθυρα και χάνουμε την μπάλα μόνο και μόνο για να κάνουν τηλεθέαση και να παίρνουν περισσότερα λεφτά από τις εταιρίες που διαφημίζουν τα προϊόντα τους! :uglystupid:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.703
Πόντοι
22.785
CIVIL σωστοτατος.........

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Σε λέω γιατί μπορεί να τα έχεις δει! Βλέπω μεγάλη γκάμα :2funny:
Τα ΜΜΕ κάνουν μια υποβολή τον θεμάτων! Γεμίζουν τον τόπο παράθυρα και χάνουμε την μπάλα μόνο και μόνο για να κάνουν τηλεθέαση και να παίρνουν περισσότερα λεφτά από τις εταιρίες που διαφημίζουν τα προϊόντα τους! :uglystupid:

Ο θανατος φιλε σε οποιαδηποτε μορφη του ειναι το ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΕΡΟ "προιον" που υπαρχει παγκοσμια τωρα δυστυχως ............

τι εχουμε να δουμε ακομη.......... :jerking:

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου CIVIL111, ο θάνατος είναι εμπορικό προϊόν! Γιατί αυτό μας δείχνουν οι Αμερικάνοι από το 2000 ακούμε ότι στην αμερική οι έφηβοι έχουν όπλα και σκοτώνουν στα σχολεία τους μέσα!Αλλά  δεν είδες τις προάλλες τον μπαγλαμά τον Μάγειρα από τον Αλεξανδρούπολη που σκότωσε την κοπέλα του στην Σαντορίνη μαζί με το σκυλί τις και έκανε βόλτες μέσα στο χωριό με το κεφάλι τις και το μαχαίρι? Τι περιμένεις να γίνει ; Και να σου πω και κάτι δεν φταίει μόνο η τηλεόραση που μας κάνει έναν τύπου υποβολή αλλά και οι πολιτικές τις κάθε χώρας!
Όλοι μαζί έχουμε κατεβάσει τα παντελόνια και γίναμε Ευρώπη! Στην Αγγλία έχεις ακούσει για τους 16χρονών που πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον! ? όλοι έψαχναν τον Jack τον αντεροβγάλτη και τελικά κατάληξαν ότι είναι συνομήλικες από παιδί που ανήκουν σε δικές του συμμορίες που δεν είναι από την Αγγλία αλλά από μετανάστες! Αλλά αν πεις τίποτα θα σε πουν ρατσιστή! :idiot:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Φίλε μου CIVIL111, ο θάνατος είναι εμπορικό προϊόν! Γιατί αυτό μας δείχνουν οι Αμερικάνοι από το 2000 ακούμε ότι στην αμερική οι έφηβοι έχουν όπλα και σκοτώνουν στα σχολεία τους μέσα!Αλλά  δεν είδες τις προάλλες τον μπαγλαμά τον Μάγειρα από τον Αλεξανδρούπολη που σκότωσε την κοπέλα του στην Σαντορίνη μαζί με το σκυλί τις και έκανε βόλτες μέσα στο χωριό με το κεφάλι τις και το μαχαίρι? Τι περιμένεις να γίνει ; Και να σου πω και κάτι δεν φταίει μόνο η τηλεόραση που μας κάνει έναν τύπου υποβολή αλλά και οι πολιτικές τις κάθε χώρας!
Όλοι μαζί έχουμε κατεβάσει τα παντελόνια και γίναμε Ευρώπη! Στην Αγγλία έχεις ακούσει για τους 16χρονών που πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον! ? όλοι έψαχναν τον Jack τον αντεροβγάλτη και τελικά κατάληξαν ότι είναι συνομήλικες από παιδί που ανήκουν σε δικές του συμμορίες που δεν είναι από την Αγγλία αλλά από μετανάστες! Αλλά αν πεις τίποτα θα σε πουν ρατσιστή! :idiot:

θα συμφωνησω με αυτα που λες,η χρηση της εικονας αν ειχε ως σκοπο την βοηθεια του ανθρωπου ως μεσο αναζητησης - αποτρεπτικο

τοτε θα ειχε "καποιο" νοημα η προβολη της .........

εδω μιλαμε η χρηση αυτου του ειδους της εικονας αποσκοπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μονο στο ΧΡΗΜΑ - ΕΘΙΣΜΟΣ και τιποτε αλλο........

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες! Είναι θέμα για να το θέσεις Βασικά δεν ξέρω αν έτυχε ποτέ να δεις ειδήσεις στο Σκάϊ αλλά είναι υπερβολικά πιο ξεκούραστα από ότι στα αλλά κανάλια! Δεν έχει παράθυρα σου είπε το θέμα σε αφήνει να το σκεφτείς και φεύγει ο μαλάκας! όλοι οι άλλοι το κοσκινίζουν τόσο που το κάνουν αηδία!
Να πως έβγαλε ο Λαζόπουλος τι εκπομπές του αλλά ότι και να είπε και αυτός το σύστημα είναι τόσο δυνατό που μόνο με την μυρωδιά του χρήματος κουνιέται! :headbang: οπότε μην σε ενοχλεί απλός αφού δεν μπορείς να κάνεις κάτι μην το σκέφτεσαι γιατί θα σαλτάρεις και δεν αξίζει τον κόπο!
Πάντως σαν Ελλάδα είχαμε Ζήσει και την υπόθεση του άλεξ! Τώρα αυτό με την Σαντορίνη δεν ξέρω που πάμε αλλά ξέρω ότι δεν κάνουμε τίποτα! :jerking:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες! Είναι θέμα για να το θέσεις Βασικά δεν ξέρω αν έτυχε ποτέ να δεις ειδήσεις στο Σκάϊ αλλά είναι υπερβολικά πιο ξεκούραστα από ότι στα αλλά κανάλια! Δεν έχει παράθυρα σου είπε το θέμα σε αφήνει να το σκεφτείς και φεύγει ο μαλάκας! όλοι οι άλλοι το κοσκινίζουν τόσο που το κάνουν αηδία!
Να πως έβγαλε ο Λαζόπουλος τι εκπομπές του αλλά ότι και να είπε και αυτός το σύστημα είναι τόσο δυνατό που μόνο με την μυρωδιά του χρήματος κουνιέται! :headbang: οπότε μην σε ενοχλεί απλός αφού δεν μπορείς να κάνεις κάτι μην το σκέφτεσαι γιατί θα σαλτάρεις και δεν αξίζει τον κόπο!
Πάντως σαν Ελλάδα είχαμε Ζήσει και την υπόθεση του άλεξ! Τώρα αυτό με την Σαντορίνη δεν ξέρω που πάμε αλλά ξέρω ότι δεν κάνουμε τίποτα! :jerking:

δεν ξερω αρχηγε αλλα με τοσο αιμα στο τελος θα καταληξουμε ολοι βρυκολακες........ :uglystupid:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μονο αυτό το βίντεο είδα, έμεινα μ@λ@κ@ς.
Ειμαι περίεργος σε ποια χώρα έγινε... (ίσως σε Ρωσία από τους χαρακτήρες των γραμμάτων στο βίντεο) και αν πιάσανε τον τύπο.... :uglystupid:

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το 3ο βίντεο το είχα δει στο που έχει επιλογή κάποια Funny videos και ο τίτλος ήταν τον έφαγε για πλάκα! Εντάξει είναι μαλακία να κοιτάς κάτι τόσο μακάβριο! όχι για μένα και για εσάς αλλά για τους φίλους του και τους συγγενής του θα έπρεπε να υπάρχει κάποια προστασία σε αυτόν τον τομέα! Τέλος πάντων πάντως συνταγματάρχα μου ( εσένα λές CIVIL111 μην μου γίνεις ψώνιο  :2funny:) Λοιπόν Δεν έδιξες το ένα και μοναδικό βίντεο την 11/9 ! Εγώ εκείνην την ημέρα το έβλεπα και έτρωγα ποπ-κορν ξέρεις έτσι μας έμαθε η αμερικάνικη τηλεόραση! :thumbsup:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Το 3ο βίντεο το είχα δει στο που έχει επιλογή κάποια Funny videos και ο τίτλος ήταν τον έφαγε για πλάκα! Εντάξει είναι μαλακία να κοιτάς κάτι τόσο μακάβριο! όχι για μένα και για εσάς αλλά για τους φίλους του και τους συγγενής του θα έπρεπε να υπάρχει κάποια προστασία σε αυτόν τον τομέα! Τέλος πάντων πάντως συνταγματάρχα μου ( εσένα λές CIVIL111 μην μου γίνεις ψώνιο  :2funny:) Λοιπόν Δεν έδιξες το ένα και μοναδικό βίντεο την 11/9 ! Εγώ εκείνην την ημέρα το έβλεπα και έτρωγα ποπ-κορν ξέρεις έτσι μας έμαθε η αμερικάνικη τηλεόραση! :thumbsup:

δεν ειχε "αρκετο" ξεκοιλιασμα για να το βαλω......

αλλα υποθετω ολο και καποια βιντεο μεσα απο τις καμερες που υπηρχαν θα βγουν στην πορεια..... :uglystupid:

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νόμιζα ότι μιλούσαμε για τον Εμπορικό Θάνατο (Ε.Θ) και όχι για τον Αιματηρό Θάνατο (Α.Θ).
Δεν νομίζω να είναι ότι καλύτερο να σκοτώνεις τους επιβάτες ενός μεγάλου αεροπλάνου κάπου στους 1500 πάνω σε άλλους αθώους που όποιος δεν πέθανε με την πρόσκρουση πηδούσε από τον 100στο όροφο του ουρανοξύστη για να σωθεί από την φωτιά και το κτήριο που θα έπεφτε! :think:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Νόμιζα ότι μιλούσαμε για τον Εμπορικό Θάνατο (Ε.Θ) και όχι για τον Αιματηρό Θάνατο (Α.Θ).
Δεν νομίζω να είναι ότι καλύτερο να σκοτώνεις τους επιβάτες ενός μεγάλου αεροπλάνου κάπου στους 1500 πάνω σε άλλους αθώους που όποιος δεν πέθανε με την πρόσκρουση πηδούσε από τον 100στο όροφο του ουρανοξύστη για να σωθεί από την φωτιά και το κτήριο που θα έπεφτε! :think:

τι ψαχνεις ρε φιλε ο θανατος σαν γεγονος ,ένας ειναι και θα επρεπε να ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικο θεμα για ολους μας ......

"πουλαει" ο πουστης ομως .......... :tickedoff:

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι τύχερός έχει και ταίνια με το αγαπημένο σου θέμα φίλε CIVIL111!
Λοιπόν δεν θυμάμαι πως λέγετε αλλά αν πας σε ενα DVDClub Και πες την περίληψη θα σου την δώσουν!
Ήταν ένας αμερικανός πεζοναύτης που ξέπεσε πολύ και ήταν αιχμάλοτος κάπου και τελικά τον μάζεψε ένας μαλακάς που έκανα ένα BigBrother σαν τον Lost σε ένα νησί και για να επιβιώσουν έπρεπε ο ένας να σκοτώσει τον άλλον! Δεν το έδειξε η TV αλλά το έπαιζε σαν ιδιότης ο μαλάκας μέσα από το διαδίκτυο! Πρέπει να δεις πόσα άτομα χρέωσαν την πιστοτική τους κάρτα για να δεις πόσο πουλάει ο θάνατος :think:.!

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Είσαι τύχερός έχει και ταίνια με το αγαπημένο σου θέμα φίλε CIVIL111!
Λοιπόν δεν θυμάμαι πως λέγετε αλλά αν πας σε ενα DVDClub Και πες την περίληψη θα σου την δώσουν!
Ήταν ένας αμερικανός πεζοναύτης που ξέπεσε πολύ και ήταν αιχμάλοτος κάπου και τελικά τον μάζεψε ένας μαλακάς που έκανα ένα BigBrother σαν τον Lost σε ένα νησί και για να επιβιώσουν έπρεπε ο ένας να σκοτώσει τον άλλον! Δεν το έδειξε η TV αλλά το έπαιζε σαν ιδιότης ο μαλάκας μέσα από το διαδίκτυο! Πρέπει να δεις πόσα άτομα χρέωσαν την πιστοτική τους κάρτα για να δεις πόσο πουλάει ο θάνατος :think:.!

οσο υπαρχουν  :jerking: :jerking: :jerking: .........!!!!!!

αντε γεια .......την κανω τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom